Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Слязъл си на много ниЗко ниво, почти на нивото на копейките в манипулациите, а беше време, а беше по-млад.... Очеизвадно е, че става въпрос за наследствена Тойота (стар модел). Тойота, барби, Тойота, а не Лада, дадена посмъртно - видно и от логото им, и от дребната манипулацийка на този с телеграм канала, дето си го цитирал. Вярвам, че можеш да направиш разлика между двете лога, нали? Не ви чета особено, но понякога ми е скучно и преглеждам, за да се разнообразя малко - дерзай, вярвам, че можеш повече, например с онези фейкове по 20-30 клипчета едно след друго или с усмихнатия Залужни, дето всеки ден избиваше по 2-3000 орки, 20-30 самолета и т.н. А уж имаше разлика между едните и другите любители на орки1 и орки2В реалността, иска ли ни се, или не, орки1 разкатават бавно и полека орки2 и е въпрос на време да си вземат 4-те области от Украйна. Големите въпроси са 2 - дали ще спрат само с тях и дали бъдещата Камила от САЩ ще иска да гледа нюкчета в Европа, заради неизбежното ескалиране на конфликта, или не. Личното ми мнение е, че авантюрата в Курск целеше точно това - да се пуснат нюкчета в Украйна преди изборите в САЩ. Путлерчо не го направи - дали заради страх и глупост, дали заради някаква гениалност, дали щото китайците му забраниха - не знам. Но явно му пресякоха много сериозна червена линия, а той не реагира и изглежда пълен слабак и тъпак. Сега остава да думнат нещо символично в Масцквата, за да се "усети" - и гледам, че барабароноподобните напират точно в тази посока. Жусуиииии
- 1 like
Коментар
-
6000, цяла Европа сме един народ, както китайците са един народ, те също говорят много и различни китайски езици. Цялата бяла раса произхожда от един народ, в миналото е била един единствен народ.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
На какво се радваш точно на загубата на България във ВСВ? Окончателната загуба на Беломорието и Македония, 45-те години комунизъм от който не можем да се оправим дори днес? България в двете световни войни е съюзник на Германия и съответно щеше да има изгода от германска победа. И не, нямаше да говорим на немски, а щяхме да си говорим на български. Дори под османска власт сме говорили на български, единствено руснаците въведоха задължителен руски в училищата и не не може да се сравнява със задължителния английски сега защото английският е международния език в момента.
Ама явно и поука на са си взели - ВСВ владеят или са в съюз с почти цяла Европа ама не ще превземат Русия
Сега същата работа цяла Европа бачкаше за тях по един или друг начин ама те щели да пращат танкове в Русия
жалка превзета държава без право на собствена политика
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСлязъл си на много ниЗко ниво, почти на нивото на копейките в манипулациите, а беше време, а беше по-млад.... Очеизвадно е, че става въпрос за наследствена Тойота (стар модел). Тойота, барби, Тойота, а не Лада, дадена посмъртно - видно и от логото им, и от дребната манипулацийка на този с телеграм канала, дето си го цитирал. Вярвам, че можеш да направиш разлика между двете лога, нали? Не ви чета особено, но понякога ми е скучно и преглеждам, за да се разнообразя малко - дерзай, вярвам, че можеш повече, например с онези фейкове по 20-30 клипчета едно след друго или с усмихнатия Залужни, дето всеки ден избиваше по 2-3000 орки, 20-30 самолета и т.н. А уж имаше разлика между едните и другите любители на орки1 и орки2В реалността, иска ли ни се, или не, орки1 разкатават бавно и полека орки2 и е въпрос на време да си вземат 4-те области от Украйна. Големите въпроси са 2 - дали ще спрат само с тях и дали бъдещата Камила от САЩ ще иска да гледа нюкчета в Европа, заради неизбежното ескалиране на конфликта, или не. Личното ми мнение е, че авантюрата в Курск целеше точно това - да се пуснат нюкчета в Украйна преди изборите в САЩ. Путлерчо не го направи - дали заради страх и глупост, дали заради някаква гениалност, дали щото китайците му забраниха - не знам. Но явно му пресякоха много сериозна червена линия, а той не реагира и изглежда пълен слабак и тъпак. Сега остава да думнат нещо символично в Масцквата, за да се "усети" - и гледам, че барабароноподобните напират точно в тази посока. Жусуиииии
Повтаряш следващите 35 години в клас "преход",
заедно с другите путлерофилчета
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
На какво се радваш точно на загубата на България във ВСВ? Окончателната загуба на Беломорието и Македония, 45-те години комунизъм от който не можем да се оправим дори днес? България в двете световни войни е съюзник на Германия и съответно щеше да има изгода от германска победа. И не, нямаше да говорим на немски, а щяхме да си говорим на български. Дори под османска власт сме говорили на български, единствено руснаците въведоха задължителен руски в училищата и не не може да се сравнява със задължителния английски сега защото английският е международния език в момента.
но казвам, че аз го разбирам по различен начин
ние влизаме на страната на германия във ww2
защото само от фашагите получаваме обещания да си върнем раздадените части от страната
и ако не се бяха намесили говедарите, щяха да са съвсем различни нещата сега
и за тях и за европатапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Без САЩ и на много други места сега щяхме да говорим немски. Опитвам се да се радвам че не говорим, но ми е трудно..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Без САЩ и на много други места сега щяхме да говорим немски. Опитвам се да се радвам че не говорим, но ми е трудно.
имам надежда за теб
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Без САЩ (лендлийза) сега в сибир щяха да говорят на немски...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Сигурно днес са му св обадили по радиостанциятатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеВ реалността, иска ли ни се, или не, орки1 разкатават бавно и полека орки2 и е въпрос на време да си вземат 4-те области от Украйна. Големите въпроси са 2 - дали ще спрат само с тях и дали бъдещата Камила от САЩ ще иска да гледа нюкчета в Европа, заради неизбежното ескалиране на конфликта, или не. Личното ми мнение е, че авантюрата в Курск целеше точно това - да се пуснат нюкчета в Украйна преди изборите в САЩ. Путлерчо не го направи - дали заради страх и глупост, дали заради някаква гениалност, дали щото китайците му забраниха - не знам. Но явно му пресякоха много сериозна червена линия, а той не реагира и изглежда пълен слабак и тъпак. Сега остава да думнат нещо символично в Масцквата, за да се "усети" - и гледам, че барабароноподобните напират точно в тази посока. Жусуиииии
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4210696[/ATTACH]
пп
Интересен съвпадък - вутинча спря писанетоНе е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар