IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • https://www.facebook.com/share/r/2KWBsE9g4JVBVpFN/

    КОЙ ВЗРИВИ СЕВЕРЕН ПОТОК ....

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
      Докато пронатовските медии си възвръщат самообладанието след уникалното стряскащото интервю с Путин...... следващата бомба идва под формата на интервюто на Тъкър Карлсън с Едуард Сноуден .

      Наративът на русофобските медии изглежда се разпада като съзнанието на Джо Байдън....



      ТеZ смешни интерVюта печелят ли v00йната?
      Ovчия ентусиазъм - само той Vи остана?
      А?

      Коментар


      • Докато пронатовските медии си възвръщат самообладанието след уникалното стряскащото интервю с Путин...... следващата бомба идва под формата на интервюто на Тъкър Карлсън с Едуард Сноуден .

        Наративът на русофобските медии изглежда се разпада като съзнанието на Джо Байдън....




        Коментар


        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Gerasim_Burgaski, какво е решено, в САЩ нищо не е решено още, който си мисли че може да продължи вечно това с набезите по други държави и разбиването им е леко зле с главата, Байдън който не помни е гений в сравнение с него. Нищо не е решено. Кореите ги разделиха навремето и в момента южна повече ненавиждат сащ от северна. Ще има голяма война и тя ще бъде с тях, нищо не знаете - решено.
          Vойната скоро ще вътре в раZийкта
          Яйца няма
          Горива няма
          Долара е кът даже в маZKVa
          Почват соц.вълнения в кочината
          После ще се раZпаднете както СССР

          Коментар


          • В КНДР няма тотални репресии, само протестиращите срещу властта ги въдворяват. Някаква севернокорейка беше избягала в Южна Корея и понеже не й харесала обстановката се прибрала обратно и стана национален герой, не ги репресират като предатели както в Украйна и в НРБ.

            Коментар


            • Gerasim_Burgaski, какво е решено, в САЩ нищо не е решено още, който си мисли че може да продължи вечно това с набезите по други държави и разбиването им е леко зле с главата, Байдън който не помни е гений в сравнение с него. Нищо не е решено. Кореите ги разделиха навремето и в момента южна повече ненавиждат сащ от северна. Ще има голяма война и тя ще бъде с тях, нищо не знаете - решено.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение



                Ще има и продължение...............
                чакаме

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
                  Още преди да е публикувал обявеното интервю с Владимир Путин, американският журналист Тъкър Карлсън вече получи заплахи за санкции в ЕС. Членове на Европейския парламент заявиха пред списание „Нюзуик“, че Карсън може да бъде включен в списъка със санкционирани лица на Евросъюза.

                  Евроджендерите не искат да се показва че са пълни идиоти , убиици и фашисти ...........Нали ???

                  СЛАВА НА РУСИЯ и Путин !!!!!
                  Първоначалната ви уVереност че раZшистите ще победят Украйна за няколко дена отдавна изчезна и вече я карате само на ирония.
                  Скоро ще ZZапочнете и да плачете

                  Коментар


                  • НадяVай се ама в ГУЛАГ друго Vи чака

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      v_tin, като военен е ясен, може би като цар на Укр. да смени цар Зе ще е по добър, но не знам. Хората казват че който кара добре трактор, ако го направиш пилот ше кара добре и самолет и обратното - не кара добре самолет, правиш го трасторист и трактор кара зле. Според мен Арестович е по добър вариант. Трудно ще го лъжат, но и глупости няма да прави, а и стана пишман задето лъга и няма да повтори.
                      Vсички руZнаци V робство
                      Решено е

                      Коментар


                      • v_tin, като военен е ясен, може би като цар на Укр. да смени цар Зе ще е по добър, но не знам. Хората казват че който кара добре трактор, ако го направиш пилот ше кара добре и самолет и обратното - не кара добре самолет, правиш го трасторист и трактор кара зле. Според мен Арестович е по добър вариант. Трудно ще го лъжат, но и глупости няма да прави, а и стана пишман задето лъга и няма да повтори.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • А бе вярно ли е че имало митинг в подкрепа на генералзалужни и всички смятали че се подготва метеж и прекратяване на войната- имам предвид от хохълска страна

                          Ночные фейерверки: опять "Герани". Днепропетровск, Одесса и - Николаев, конечно же. Взрывы и пожары: работает ПВО, падают обломки.
                          Last edited by v_tin; 11.02.2024, 00:34.

                          Коментар


                          • Gerasim_Burgaski, верно ама парите пак отидоха при техните приятели и ще имат, лош късмет. Вие няма да имате въпреки че ви отива много да имате, но пусти късмет все цървули и преди и сега и после. Надявам се поне да сте щастливи в глупоста.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Gerasim_Burgaski, нищо особенно не е да се направят, само ти трябват украински радиорелета, но проблем няма защото украинците продават. Скоро Иран ще има и ядрени бомби, украинците им ги правят нали ? Не знам БЕЗ какво са. Но тези които се перчат че са Натото са БЕЗ мозък. Една украинка умно момиче беше пуснало клип - казва преговаряйте момчета, какво правите и какво чакате, ние имаме нужда от този мир, не те ! Тези в Киев са едни задници стегнали бохчите да бягат в чужбина, накупили си вили и ще ходят да се крият по тях. А тези които са им повярвали на болните им мозъци ще ги изоставят и ще трябва да се обясняват на руснаците защо са се били срещу тях. Има един клип - украински ВСУ - щници си правят хако, хахо си правят те, бият си инжекции избрани парчета надути с анаболи, от тях войници не става, те са мудни и един осмокласник може да им бие шамари и да им бяга. Прости хора бол. Да не мислиш че е кой знае какво 25 кг да ги вдигнат на 35 километра, това изобщо не е сложно. И ма едни руснаци от години правят дронове и демонстрират самолетче с дозвукова скорост, аха да мине бариерата на скоростта на звука...реактивни двигателчета които сами си правят, просто не са ги купили от алито.
                              Не и трябва на московския пари и богатство
                              БЕДНИ им отива повече
                              Разпадането им е решението на Рашистите

                              Коментар


                              • https://www.youtube.com/shorts/XcsrvgUVU8Y, цялата работа е да пробутат украинците в ЕС и после понеже са руснаци трябва да влязат и другите, защото в другата половина е доста объркващо и трудно.
                                https://www.youtube.com/shorts/XcsrvgUVU8Y
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X