IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Барби не ни занимавай с глупости, а кажи излезе ли новият план-график за унищожението на русия? Сърски какво прави, дали го е довел до знанието на висшестоящите, а низшестоящите дали се сещат какво ги чака? Обади се на бабоебеца и му кажи да спретне няколко палатки за около 10 милиона, поне толкова се чакат да дойдат в германия, ако дойдат и толкова във франциа ще ви се подобри генофонда, от мароканофрансета ще станее хохлофрансета. Май е по добре, тези поне не са рязани и не ходят закачулени

    Коментар


    • Бъpзоходко, няма война, вземат им парите и едните и другите донорстват финансово. Вземат им ги защото просто нямат и за мнозина е просто начин да изкарат пари и нищо повече. Като лъсне и ако лъсне истината ще са в доста конфузно положение и двете страни, по добре да се измъкнат докато е време, защото загубеното достоинство ще предизвика сътресения. Направиха много жертви с цената на налято много оръжие и са реално много малко ако се сравни с други ситуации. ВСУ нали постоянно просят снаряди и има ги как стрелят в полето, правят дупки с тях. На клипа съвсем ясно се вижда как по никакви зададени координати не се прицелва, а един снаряд колко струва на тези които ги дават. Дори човека обяснява и си пие кафето как са и намерили на тази работа колая, полагат им се да изстрелят 4 снаряда днес, гръмват ги в полето и си пият кафето на 50 метра от машината защото дроновете веднага идват.
      Икономиката се е скапала, хората нямат пари защото няма средна класа. Глемите какво правят - питат се един друг - искаш ли дълговете ти да се изпарят, а то кой не иска.
      Добре ще се елиминира, повреди финансовата система ако се прекъснат тези електронни комуникации. Това може да се направи. После дълговете няма да ги има, но и средствата за производство ще са просто радост за скрабарите - Кой и с какво ще ти купи произведеното ?
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Цар....... Уникален .... Велик ..... Най големия .................ЗАВИНАГИ .........................



        Коментар


        • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
          Малокапацитетниии .............. този е Окраинец .... На снимката ти е написано , барбамарококанец ...........
          Добавим небольшое пояснение для русских неучей, не знающих истории собственной недоимперии (а то уже начали испражняться в комментах):
          Чёрно-жёлто-белый флаг - официальный флаг
          Российской империи с 11 июня 1858 года по 29 апреля 1896 года.
          В настоящее время используется как стяг
          российских фашистов

          Коментар


          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

            барбалячко ....това е реалноста .... а не твоето украинче ....което са го татуирали пияно , когато е заспало ................

            Коментар


            • Лов на ТОС-1 "Солнцепёк"
              https://t.me/uniannet/125458

              Лов на шахеди
              https://t.me/uniannet/125463

              Коментар


              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                Малокапацитетниии .............. този е Окраинец .... На снимката ти е написано , барбамарококанец ...........

                Коментар


                • Click image for larger version

Name:	327568819_1215126229095552_4967689080047993045_n.jpg
Views:	3
Size:	57.3 КБ
ID:	4155704

                  Коментар


                  • Коментар


                    • Коментар


                      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Сибирския Бръснар, Путин няма и никога не е имал намерение да завзема Франция, това пък как го измисли да го плашиш. Нито прибалтийските иска да завзема. 2014 година когато се отцепиха тези двете полуобласти приеха да им помагат защото те наистина бяха забравени и от царя и от бога в Украйна и хора които са от там се случваше да пишат в интернет но никой не им обръщаше внимание, а те казваха че искат към Русия защото там ще им дават пенсиите. Значи към Украйна не им ги дават и сигурно не защото са руснаци, ами защото все пари НЯМА.
                        Човеко ..... и ти като други тук ... търсиш реалност , информираност , сериозен дебат ......
                        Не те знам ...кой си и какво си (казват че си ''програма '' , настроена да отговаря по дадена тема ) ........
                        На мен не ми се вярва ... имаш добри разсъждения и отговорни постове ....

                        Но няма начин , ако си разумен човек , да не усетиш и разбереш , че цялата НИ дейност тук е само за да качим кръвното налягане на някой до фаталното 160/110 ( няма връщане към нормалното ) ..............

                        След това - Белене , без право на хапчета за понижаване ...........

                        Капиш ?????

                        Коментар


                        • Путин съвсем ясно им намекна, сега може да стане така че да има пари и протяга им ръка..те искат да то ухапят обаче. Пак атаки, контраатаки, глупости.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Прав е че война нямаше да започне на 01.09.1939г, и нямаше да започне от Полша.
                            Но все едно Втора Световна щеше да се случи. Маршал Фош го е предсказал и то не в качеството си на врачка а на крупен военен и политически деятел.
                            В момента виждаме че войната като инструмент на политиката никаде не е изчезвала, а през цялото време си е била някъде край нас.
                            Просто руснаците го показаха че война може да се води не само като репресивен акт от страа на суперсила срещу малка бедна неиндустрализирана война, но и между две добре въоръжени индустриализирани държави.
                            Идеята на Украйна и колективния Запад, че по-малката територия, население и индустриален потенциал, може да се израви със западна помощ, се провали. Идеята че руската икономика няма да издържи на санкции и продължителен военен конфликт се провали.
                            Идеята че недоволството от войната в Русия ще доведе до политически промени се провали. Нещо повече в момента Путин (колективния Путин) е най-умерения ефективен в политик. Всички други значими политически и икономиески фактори в Русия са по крайни от Путин.
                            Идеята че подпомагайки Украйна с оръжие и пари, ще принудят Русия да разшири численоста на воения контингент и и ще предизвикат неприемливо висок брой човешки жертви се провали. Напротив, Русия съумява да води войната в избрания от нея регион, с комфортно за нея количество жива сила, като същевремено нанася удари по цялата територия на Украйна.
                            Списъка с провалените очакванията на Запада е твърде дълъг зада го изброявам целия, така че ще спра до тук.
                            Накратко Украйна и Запада се провалиха, да на Русия не и е леко и тя също търпи загуби, но няма да претърпи поражение.

                            Коментар


                            • Сибирския Бръснар, Путин няма и никога не е имал намерение да завзема Франция, това пък как го измисли да го плашиш. Нито прибалтийските иска да завзема. 2014 година когато се отцепиха тези двете полуобласти приеха да им помагат защото те наистина бяха забравени и от царя и от бога в Украйна и хора които са от там се случваше да пишат в интернет но никой не им обръщаше внимание, а те казваха че искат към Русия защото там ще им дават пенсиите. Значи към Украйна не им ги дават и сигурно не защото са руснаци, ами защото все пари НЯМА.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • Интересното за русофоба .... е че .... би си дал най милото , което мие всяка сутрин (дали ?) на всеки един - без значение - цвят , религия , възгледи , мироглед , морал , познания , враг или приятел ..... без значение ............стига да чуе заветните съкровенни думи ... : Путин- хуйло ...

                                Няма досега в еволюцията човешка такова същество .... като русофоба ...

                                Няма да изброявам отрицателните качества на това същество ... нито даже липсата на такива .... По разбираеми причини , които са валидни и наложени от едно малцинство , за цялата страна и всички медии ...
                                Но България е в тиха Гражданска Война ...
                                Която за мое огорчение ще прерастне в реална ...

                                В която ...ние ще победим !!!

                                Написано е ... СЛАВА НА РУСИЯ !!!!

                                Слава на Путин - единствения който дръзна да се изправи срещу враговете на Човечеството ................




                                Коментар

                                Working...
                                X