IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • пасъм, ти да не реши да сменяш армията, що в руската, ето в българската ще пускаш балони, както сме в Нато като гледам друго няма да има.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • РаZмазване в ефир...

      Click image for larger version

Name:	dambiliBombas.jpg
Views:	1
Size:	77.0 КБ
ID:	4156078

      Коментар


      • А да и също договора в бг е за 5 години на войниците

        Коментар


        • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

          Ne знам, трябва да питаш мин на отбраната на русия. Относно непалците- предложили са им, те са се съгласили и това е. Ако на теб ти предложат 100 бона на месец и да ходиш на фронта ще отидеш ли. Най вероятно е поне 5-6 пъти повече отколкото ти заработваш. И отделно от това- фронта не е само където се стрелят- може да те пратят да пускаш метеорологични балони, аз като бях запас на това се учих, може да си в някой КП да палиш агрегата като спре тока, да чистиш самолетите след като пилота повърне
          А случаи бъйвает разние

          ПП Къде е пет, а къде е доживот ?!
          Last edited by пасъм; 13.02.2024, 19:09.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
            Тинче, я кажи защо след тези фермани за великите руZZки успехи на фронта ще ви вдигат възрастта за служба до 65/70, при средна продължителност на живота на руZZките мъже 64.2 години? Намирисва ми на липса на пушечно месо и нови руZZки балъци От Непал взехте да карате чистокръVни руZZнаци чак
            Ne знам, трябва да питаш мин на отбраната на русия. Относно непалците- предложили са им, те са се съгласили и това е. Ако на теб ти предложат 100 бона на месец и да ходиш на фронта ще отидеш ли. Най вероятно е поне 5-6 пъти повече отколкото ти заработваш. И отделно от това- фронта не е само където се стрелят- може да те пратят да пускаш метеорологични балони, аз като бях запас на това се учих, може да си в някой КП да палиш агрегата като спре тока, да чистиш самолетите след като пилота повърне

            Коментар


            • Тинче, я кажи защо след тези фермани за великите руZZки успехи на фронта ще ви вдигат възрастта за служба до 65/70, при средна продължителност на живота на руZZките мъже 64.2 години? Намирисва ми на липса на пушечно месо и нови руZZки балъци От Непал взехте да карате чистокръVни руZZнаци чак

              Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
              На фронта доживот. Докато не те убият или не умреш от старост

              Русия предлага законопроект за повишаване на възрастта на военнослужещите на договор, включително тези, които са били вербувани преди юни 2023 г., съответно до 65 години, и до 70 години за офицерите.

              Този ход значително ще повиши текущата възрастова граница от 51 години за неофицери и вероятно ще удължи продължителността на договора.

              Предвоенната продължителност на живота през 2021 г. на мъжете в Русия е 64, 2 години. Следователно мярката предоставя на този обслужващ персонал всъщност доживотен договор.
              Не е препоръка за каквото и да било.

              Коментар


              • Венецуела обвини САЩ в отвличане на самолет

                АКТУАЛНО
                13.02.2024
                Автор:Обективно

                Тайното транспортиране на конфискувания от американските власти венецуелски самолет Boeing 747-300M от Аржентина за САЩ, извършено под прикритието на военен полет и с прекъсване на радиокомуникациите, е „срамна, хищническа операция“, която освен че нарушава всички видове права и разпоредби, застрашава въздухоплаването в региона, заяви министерството на външните работи на Венецуела.

                По-рано министерството на правосъдието на САЩ обяви, че е конфискувало в Арежентина самолет Boeing 747 от венецуелската компания Empresa de Transporte Aéreocargo del Sur (EMTRASUR), който според Вашингтон е принадлежал на иранската фирма Mahan Air, свързана с Ислямския революционен гвардейски корпус.

                Министерството на правосъдието на САЩ твърди, че венецуелската компания е закупила самолета в нарушение на американските санкции и че въпреки смяната на собствеността, капитанът е бивш командир на Иранския гвардейски корпус и член на борда на иранската авиокомпания „Кешм Фарс Аи“. Министерството на правосъдието на САЩ твърди, че от февруари до май 2022 г., в нарушение на американските ограничения, самолетът е летял между Каракас, Москва и Техеран.

                „Венецуела категорично отхвърля грубата кражба на самолет Boeing 747-300 с бордови номер YV3531, принадлежащ на транспортната компания Aerocargos del Sur (EMTRASUR S.A.), извършена днес в резултат на конспирация между правителствата на Съединените американски щати и Република Аржентина, които умело нарушиха всички правила, регулиращи гражданската авиация, както и търговските, гражданските и политическите права на гореспоменатата компания, излагайки на риск сигурността на въздухоплаването в региона“, се казва в изявление, публикувано в социалната мрежа X/Twitter от венецуелския външен министър Иван Гил.

                Товарен самолет, принадлежащ на венецуелската компания Emtrasur, беше спрян през юни 2022 г. на аржентинското летище „Езейза“ по искане на американските власти. Според тях самолетът е прехвърлен от иранската авиокомпания на венецуелската в нарушение на американските санкции – първоначалният собственик на самолета, иранската Mahan Air, както и венецуелската Conviasa, която е собственик на авиокомпанията Emtrasur, са под американски санкции.

                Според аржентински медии решението на съда за прехвърляне на самолета в САЩ е взето в началото на януари и веднага е било обжалвано от адвокат, представляващ Венецуела.

                В понеделник венецуелските медии съобщиха, че самолетът е летял до Флорида в САЩ под прикритието на военен полет, заобикаляйки липсата на разрешение от Международната организация за гражданска авиация (ИКАО) да лети в различни въздушни пространства.
                Илиян 13.02.2024 At 12:58 pm
                „Демокрация“ по американски. Но те не крадат! Те конфискуват! Въз основа на санкции, които сами налагат без да питат никого! За тях няма международен съд!
                Долни кравари!

                Коментар


                • Стало известно, какая электростанция получила серьезные повреждения во время ночной атаки на Днепр
                  Электростанция в Днепре, в которую попали россияне во время ночной атаки, - это Приднепровская ТЭС. Ее восстановление займет недели или даже месяцы.

                  Об этом сообщил в эфире телемарафона исполнительный директор компании ДТЭК Дмитрий Сахарук.

                  "Очень много дронов попали, к сожалению, в станцию. Повреждено критическое и крупногабаритное оборудование, которое очень важно для работы станции. Станция сейчас не работает, происходит анализ повреждений, дефектация того, что повреждено, что можно использовать в будущем", - сообщил Сахарук.

                  По его словам, восстановление станции может занять "недели и даже месяцы".

                  Пока все потребители в Днепре и области со светом, но "схема электроснабжения ненадежна, потому что отсутствует очень важный источник электроэнергии, что значительно снижает надежность электроснабжения".
                  https://strana.today/news/457652-pri...-udara-rf.html

                  Коментар


                  • Мммммммммддддддддддааааааааа, вече сърски има нов прякор- старият му беше руският касапин заради 2 котела 2014г, сегашният е по добър- генерал 200

                    Коментар


                    • Има вече изказване на Мъск за интервюто на Карлсън, с две думи казва - отдавна я разбрах аз тази работа с войната каква е, няма да махна интервюто, карали го но той категорично отказва защото американците имат право да знаят.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

                        Я дай тази анимация
                        Търси си ги в тубата сам, не ми се занимава. Тази сутрин ги гледах, не са анимации, как се прави такъв екшън като украинката с торбата как бие онзи пияния..съвсем истинско изглежда и телефона с хубава нормална резолюция.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • v_tin, нищо и няма на България, ако изключим че нещо което имаме и не го използваме ще го купуваме пак за 14 милиарда което си е..не знам как да го нарека. Иначе тези изтрепаха сума хора там от инат. Но ти погледни с какво възпитание са украинците, бежанци в Германия вземат карти на които им превеждат социални да им помагат и си отиват в Украйна където никаква война няма. Пострадаха тези хора, най бедните от тези отцепилите се области, а те се отцепиха от бедност за да получават пенсии от Русия, Украйна не може да им ги плаща. Нищо героично няма в тази работа. Целия Свят се превърна в един бардак защото управляващите навсякъде крадат и то милиарди крадат и трупат, няма средна класа и народа безработен и мизерства. Сащ са правили това нещо да разделят нации, народи и същото опитват да направят с руснаците, а бедата е че смятат че е хубаво защото виждаш ли ЮКорея колко била напреднала. Вярно е че е напреднала и са много фанатични и като ги подпукат със собствените им оръжия друго ще почнат да мислят обаче късно. Да махат тези боклуци от космоса защото те ще им ги овладеят и ще ги бият с тях. Никой не разбира колко е сериозно.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            GiRo има клип, вкарали скрита камера в една ТЦК и вътре голям цирк. Залужни затова вдигна ръце и се предаде, с такава армия нищо не може да се постигне. От 30 човека вътре само 3-4 нормални, всичко друго е дрогирано и пияно, 4 литра алкохол за нула време го изпаряват вътре в центъра пият. В един автобус се качват такива тцк ..да търсят жертви, пияни като тях май, те се надушват и една украинка като го погна единия - бой, личи и има опит да се е разправяла с такова пияно говедо. Президента смешник, армията пияндета. Никаква Русия не ги е нападнала, Тръмп никога не лъже и той казва - Те ми се обадиха и искаха да направят това нещо когато бях аз президент ! Казах им да не ме занимават !... И маха с ръка сякаш отпъжда муха. Не са ли тряпки, баш тряпки от класа са.
                            Я дай тази анимация

                            Коментар


                            • Мисля че съм ви пуснал добри новини, още 2-3 такива новини и проекта украйна отива към логичния си край. За мое съжаление и без бомбардировка и проекта България е към края си. Но всяка лоша новина за нас е добра за други

                              Коментар


                              • Руснаците са влезли в Часов Яр.
                                Украинците прехвърлят резерви от юг да атакуват Авдеевка.
                                Батальона Азов който бе използван като заградителен отряд да спира бягащите от предните линии украинци също е пратен край Авдеевка.

                                Уничтожены все: по "дороге жизни" в Авдеевке не проехала ни одна машина ВСУ

                                За сутки по "дороге жизни" в Авдеевке не смогла проехать ни одна машина ВСУ

                                13.02.2024 07:57
                                Силовые структуры

                                За вчерашние сутки, 12 февраля в Авдеевке по Индустриальному проспекту, который назвали "дорогой жизни", не смог проехать ни один транспорт Вооружённых сил Украины.


                                Об этом сообщает Telegram-канал "Шёпот фронта".

                                "Уничтожены все и на въезд, и на выезд", — отмечает портал.

                                Ранее сообщалось, что лучшая 3-я штурмовая бригада украинской армии отправилась в Авдеевку, чтобы остановить наступление российских войск.

                                Читайте больше на https://military.pravda.ru/news/1949359-v_avdeevke/

                                Коментар

                                Working...
                                X