IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
    30% от руZZкия Черноморски флот храни раците. Ребятки, тези гемии освен да потъват, друго могат ли да правят А само преди две години бе самый могучий флот в Черном море. Държава без флот ви направи на мармалад
    Това нищо не е
    Едва сега започва унищожаване на раZшистите
    После ще се раZпаднат както СССР през 1991

    Коментар


    • Да не се обърка Света. Защото после технологично ще деградира, и ще се започне - това е последния ми компютър с такива възможности, като спре да работи минаваме на по бавен, това е последния ми автомобил....последния самолет..и така. Тренда при технологиите може да не е само нагоре, може и надолу.
      Last edited by supertrader; 14.02.2024, 09:37.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • GiRo, ти ако си мислиш че има флот който няма да отиде при раците при тези средства за нападение..Всеки кораб е осветен прекрасно с за тези малки радари. Не са искали не са започнали да потапят самолетоносачи, с какво ще прехвърлиш армия през Океана ако не с кораби ? Те предлагат мир и казват че ги устройва и то под давление на Китай го правят. Приема се и запада цалуват ръка на китаеца че успява да ги навие, това е варианта. Това е в името на търговията да не спре, не е за друго.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • 30% от руZZкия Черноморски флот храни раците. Ребятки, тези гемии освен да потъват, друго могат ли да правят А само преди две години бе самый могучий флот в Черном море. Държава без флот ви направи на мармалад
          Не е препоръка за каквото и да било.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
            ДобрУтро рибоци, БДК «Цезарь Куников» отишъл да прави компания на ъъъ москва долу при раците. Поредният десантен корабль, направил десант на дъното
            Click image for larger version

Name:	photo_2024-02-14_08-20-32.jpg
Views:	1
Size:	32.1 КБ
ID:	4156183

            Коментар


            • Шансове за успех срещу Русия нямат НАТО, това вече украинците го разбраха. Смятат да назначат свои хора в Киев вече , т.е. окупационни власти Запада. Варианта за Украйна е да приеме тази окупация или да се бият със Запада. Това че във ВПК на САЩ ще се налеят 80 милиарда няма съществено значение, там така или иначе всяка година се наливат от бюджета поне 400 милиарда, 80 повече или по малко нищо не променят. Не знам Украйна дали ще приеме окупация. Гаулайтери както немците през 2 - рата световна.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • ДобрУтро рибоци, БДК «Цезарь Куников» отишъл да прави компания на ъъъ москва долу при раците. Поредният десантен корабль, направил десант на дъното
                Не е препоръка за каквото и да било.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  livret, и да знаеш Минке че Китай е много голям не по територия , а по население и който има най много хора които да работят. Човешкият ресурс е важен и Запада инвестира всичките си средства там, нема значение идеологическата измислица.
                  Украинците съдраха калните орки окупатори от бой. Сега след новите десетки милиарди от САЩ и ЕС, новия огромен поток оръжия към Украйна, за проскубаните и гладни въшливи орки пак ще настанат тягостни дни. Дори вече нямат и черноморски флот тия Zагубеняци, а като се сетя че се репчиха на САЩ и ни избива на смях.

                  Коментар


                  • livret, и да знаеш Минке че Китай е много голям не по територия , а по население и който има най много хора които да работят. Човешкият ресурс е важен и Запада инвестира всичките си средства там, нема значение идеологическата измислица.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      livret, няма какво да им дадат, войната няма да продължи. Какви избори, в САЩ нищо няма да избират, той Байдън се кандидатира само защото не помни, ако може да си спомни какво ставаше при този му мандат никога не би се кандидатирал. В САЩ има само един кандидат и защо трябва да се похарчат многото пари ?
                      И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ... — из „На завой“

                      Димитър Талев

                      Коментар


                      • Рибятките - поплачете си

                        Click image for larger version

Name:	22628698_0.jpg
Views:	1
Size:	70.4 КБ
ID:	4156156

                        Коментар


                        • livret, няма какво да им дадат, войната няма да продължи. Какви избори, в САЩ нищо няма да избират, той Байдън се кандидатира само защото не помни, ако може да си спомни какво ставаше при този му мандат никога не би се кандидатирал. В САЩ има само един кандидат и защо трябва да се похарчат многото пари ?
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Сенатът на САЩ одобри пакет от помощи за Украйна на стойност 95 млрд. долара

                            80млрд от този 95млрд долара пакет е военна помощ, тази военна помощ се изразява в даване на американско оръжие . Което означава че воeнните компании в САЩ ще натиснaт тези конгресмени и на кои трябват пари за тазгодишните избори? Също така тези оръжия се правят в заводи в които работят хора, тези хора са гласоподаватели. Мокър сън за определена група хора този пакет да не мине и да не се гласува но реалностите са други.Скръбен ден за русоробите и форумните руски амеби!

                            Коментар


                            • на бас, че за скъсаните чаршафи от арденския залив никой няма да си спомня до 45-55 дни.., точно както никой вече не си спомня за скъсянаците от хамас

                              как определих срока от 45-55 дни?
                              ами точно тогава има да минават новите партиди контейнеровози, след чайна ню иър

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                                Безкритични те по-зле от наивна лолитка. Зелена трева и нула сняг сега в запорожието.... за яслите става.. поемате всичко.



                                Слава кокаине ..........ъъъъъъъъъъукраине

                                Коментар

                                Working...
                                X