IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Износ и търговия с пшеница също няма да има, производството ще е за собствена консумация..супер ще бъде.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Gerasim_Burgaski, какво стана с керваните от газовози от САЩ за ЕС ? Дори си забраниха износа на газ от САЩ. Не че могат да изтасят втечнен на такава цена. Защото всички се отказаха от употреба на природен газ, ето няма да е руски а те не искат да го ползват хубавия природен газ..
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        https://www.youtube.com/watch?v=Qr9sBOM7gzQ, вижте за украинското зърно как ще влиза в ЕС и никой не може да ги спре.
        Супер

        Коментар


        • https://www.youtube.com/watch?v=Qr9sBOM7gzQ, вижте за украинското зърно как ще влиза в ЕС и никой не може да ги спре.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Тръмп не е лъжец, той още като започнаха конфликта каза - Те искаха да направят това нещо украинците още като бях аз президента, и аз им казах да не ме занимават ! Та кой го е направил ставя ясно от думите на Тръмп тогава съвсем ясно. Има го интервюто в интернет предполагам, ако не са го изстрили. Има и какво говори Байдън точно във Фокс нюз преди да стане президент, ставаше въпрос за коронавируса и той изведнъж се изцепи - Ще видите какво ще им направя аз на руснаците ! Журналиста го пита - Те ли са виновни, те ли направиха нещо ? Байдън отговори - Не ! Но ще видите аз какво ще им направя ! Откъде ще знае ? Защото нападението беше от украинска страна за да предизвикат Русия.
            Тръм го махнаха, свалиха да не го изберат за втори мандат точно защото им е отказвал.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              barbaron, специално Холандия има само извоювана от водата територия, една бомба в йоносферата и ще станат подводница. Та са абсолютно управляеми от САЩ, защото със сигурност са ги заплашили. Но не вярвам военните им да се бият, особенно като почнат да умират в Донбас и ще хвърлят униформите. Те са в армията да си получават заплатите и Русия никакво намерение няма да ги напада или да е враждебна към тях. А тези дронове са са камери и могат да си ги заврат някъде, това нещо е детска играчка защото като му светнат в камерата и нищо не вижда, то е детска играчка с пултче, а в Русия има дронове които точно до Нидерландия ще стигнат без проблем. Знаеш ли какво казват руснаците - Убихме ги от бой, те не знаят колко жертви имат, колко са дали и не се предават тънарите му с тъпанари. Знаеш ли как ги мелят с много малко професионална армия, там е пусната много малко професионална армия, а голямата част от нея стои. И 8 трилиона за оръжие да гласуват пак ще е същото, те са неграмотни за тази работа, не могат да се бият и единственото за което ги бива е да си жертват живота.
              Click image for larger version

Name:	1707892682000-1707925225953.jpg
Views:	1
Size:	82.7 КБ
ID:	4156346

              Коментар


              • Заплашвали са Такер вече защото бил ходил в Русия и казва че не мизерстват, а живеят по добре от повечето американци. Добре че Путин не тръгна да му обяснява фактологията по конфликта и защо са взели решение да влязат в Украйна. Щяха да са го убили вече, защото Путин можеше да каже истината а тя е че те нападнаха тези области отцепилите се и нападението е от 2014 година, като няколко дни преди да влязат те почват обстрели с по голяма интензивност за да ги предизвикат.
                Last edited by supertrader; 14.02.2024, 17:36.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • barbaron, специално Холандия има само извоювана от водата територия, една бомба в йоносферата и ще станат подводница. Та са абсолютно управляеми от САЩ, защото със сигурност са ги заплашили. Но не вярвам военните им да се бият, особенно като почнат да умират в Донбас и ще хвърлят униформите. Те са в армията да си получават заплатите и Русия никакво намерение няма да ги напада или да е враждебна към тях. А тези дронове са са камери и могат да си ги заврат някъде, това нещо е детска играчка защото като му светнат в камерата и нищо не вижда, то е детска играчка с пултче, а в Русия има дронове които точно до Нидерландия ще стигнат без проблем. Знаеш ли какво казват руснаците - Убихме ги от бой, те не знаят колко жертви имат, колко са дали и не се предават тънарите му с тъпанари. Знаеш ли как ги мелят с много малко професионална армия, там е пусната много малко професионална армия, а голямата част от нея стои. И 8 трилиона за оръжие да гласуват пак ще е същото, те са неграмотни за тази работа, не могат да се бият и единственото за което ги бива е да си жертват живота.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар




                  • ГУР унищожи БДК "Цезар Куников" от путлеристкия черноморски флот -
                    епично видео на унищожението!

                    Коментар


                    • Председателят на парламента на САЩ Майк Джонсън е получил средства за кампанията си от организация, 88% от която са собственост на трима руснаци, съобщи Newsweek

                      Изданието писа още през есента, че вноските са дошли от компанията American Ethane. През 2018 г. тя е била управлявана от американеца Джон Хоуталинг, а 88% от организацията са били собственост на руснаците Константин Николаев, Михаил Юриев и Андрей Кунатбаев. Според Newsweek поне един от тях е подложен на западни санкции.

                      В същото време Джонсън заяви вчера, че няма да позволи законопроектът за помощ за Украйна, Израел и Тайван да бъде гласуван. Според изданието NBC председателят на парламента иска лична среща с Байдън, преди да започне работа по документа. В същото време служител на Белия дом заяви, че Джонсън трябва да спре да "говори сам със себе си" и да престане да отлага нуждите на националната сигурност в името на политиката.

                      Коментар


                      • Click image for larger version

Name:	IMG_20240214_162204_570.jpg
Views:	1
Size:	67.3 КБ
ID:	4156324

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          До тук добре. И после, Русия била воювала "само с Украйна".

                          Коментар


                          • Коментар


                            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Онези гробища за героите от ВСУ са бутафорни, и в Украйна няма постоянни мобилизации, ТЦК не съществуват и никога не ги е имало.
                              Хич, даже. Поради щото, така рече.
                              Last edited by X_Y; 14.02.2024, 17:51.

                              Коментар


                              • Ей , стига сте пушили на борда бре, здрава гемия не ви остана.
                                Last edited by X_Y; 14.02.2024, 17:51.

                                Коментар

                                Working...
                                X