IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Няма такива заповеди, при руснаците няма. От ВСУ има минали към тях когато подоляка даваше заповедите и казват - тук няма такова нещо да те притискат да настъпваш ако ще се случат много жертви от това. То и във ВСУ няма, ако някой се прави на подоляк си го получава на момента.
    Last edited by supertrader; Вчера, 19:42.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      Това са листовки, които се дават на идиотските войници от руската армия, за да ги мотивират да не отстъпват. "Движете се напред или ще отидете в затвора за 10 години. По-добре е да се самоубиеш, отколкото да се предадеш на врага.

      И само благодарение на богоизбрания Владимир Путин можете да спечелите. Коленичете пред него и целувайте краката му."

      Това вече не е армия, това е секта, каквато отдавна не сме виждали, това е Аум Шинрикьо, умножена по 1000. Кой би си помислил, че подобен средновековен подход е възможен в нашата епоха?
      Това доста напомня прословутата заповед на Сталин от 1942г"Ни шагу назад",с която се създават заградителни отряди зад настъпващите войници и които разстрелват всеки, който не върви напред към немските оръжия.Щом дотук са я докарали ситуацията не е добра.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        И да не са само убитите почти половин милион, а убити и ранени, това е огромна загуба.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          Ама за целта, ще се наложи сами да се гръ*нете, а съгласно ученията на БПЦ, това било грях.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

            Не е за вярване и какво гледаме из Западна Европа през 2024-та. Общопланетно полудяване? Петна по слънцето?
            Прави се целенасочено, не търси за собствено оправдание некакви улави причини.

            За квот ратуваше, това и получаваш, г-н полулибераст и SJW.
            Last edited by Turbolan; Вчера, 18:06.

            Коментар


            • Коментар


              • Съветът на ЕС одобри план за подкрепа на Украйна в размер на 50 млрд. евро.

                Украйна вече ще получи 1,89 млрд. евро предварително финансиране. Съобщава се, че страната ще получава останалата част от бюджетната помощ на тримесечна база след изпълнение на показателите, предвидени в плана на Украйна. Очаква се общата финансова помощ от ЕС да достигне 16 млрд. евро през 2024 г.

                В плана са определени 69 реформи и 10 инвестиции, които ще допринесат за устойчивия икономически растеж на страната. Изпълнението на заложените в плана показатели ще осигури и основата за ефективно възстановяване, реконструкция и модернизация на Украйна и ще я доближи до интеграцията в ЕС.
                -------------------------------------------
                Совет ЕС утвердил план поддержки Украины Ukraine Facility на €50 млрд

                Теперь Украина получит €1,89 млрд предварительного финансирования. Сообщается, что остальную бюджетную помощь страна будет получать ежеквартально после выполнения индикаторов, предусмотренных в плане Украины. Ожидается, что общая финансовая помощь от ЕС в 2024 году достигнет €16 млрд.

                План определяет 69 реформ и 10 инвестиций, которые будут способствовать устойчивому экономическому росту страны. Внедрение индикаторов плана также обеспечит основу для эффективного восстановления, реконструкции и модернизации Украины и приблизит к интеграции в ЕС.

                Коментар


                • Между 980 и 1169 г. град Киев е столица на така наречената Рус,

                  т.е. на всички земи, намиращи се под властта на киевските князе от управлението на Владимир (981-1015 г.) до изместването на политическата власт на северозапад в края на XII в., последвано от монголското нашествие в началото на XIII в., което бележи края на тази първоначална политическа структура2. В географско отношение в разгара на своята експанзия Киевската Рус отговаря на днешните територии на Беларус, Украйна (с изключение на бреговете на Черно море и Крим) и Западна Русия, като обединява племена с различен произход. Това е "империя, могъщ партньор с равни права, в която процъфтяват търговията, градският живот, архитектурата и литературата "3 , основана на конфедерация от източни славяни, номадски народи и финландско и балтийски говорещо население, обединени под властта на Риурикидите - фамилия варяжки воини-търговци, произхождащи от Скандинавия. Столицата на това съзвездие от около десет княжества, разположена по средното течение на Днепър, в южния край на гористите местности, е била основният център на тежестта на една област, разположена между Балтийско и Черно море, на търговския път - пътя от "варезите до гърците". Начело е стоял велик княз, който е упражнявал властта си с помощта на група аристократични воини, които са го съветвали - "дружина "4. От религиозна гледна точка обръщането на Владимир към християнството през 988 г. консолидира цялата система и я прави част от византийския свят, като заимства източното християнство, което осигурява солидна идеологическа основа и прави владетеля господар както на политическата сфера, така и на църквата. Още през 998 г. в Киев е създадена православна митрополия, както и около петнадесет епархии. До XIV в. Църквата остава под каноничната власт на Константинополския патриарх. X-XI в. се смята за истински златен век в украинското съзнание.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                    E няма пропуск - нови скръшки Успехи:

                    изпечени дузина "героиСВО" с един удар


                    1 дрон = 12 бели лади

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

                      Не е за вярване, че гледаме това през 2024-та в Европа.
                      Не е за вярване и какво гледаме из Западна Европа през 2024-та. Общопланетно полудяване? Петна по слънцето?

                      Коментар


                      • E няма пропуск - нови скръшки Успехи:

                        изпечени дузина "героиСВО" с един удар



                        Коментар


                        • Нещо за холандците работата не е добре, путин одържавил холандски активи на компания която е в топ 10 на земеделските производители

                          Коментар


                          • Сталинград вчера путинистан - ВИДЕО

                            Click image for larger version

Name:	volggograd.jpg
Views:	1
Size:	38.9 КБ
ID:	4180858


                            Коментар

                            Working...
                            X