Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Робът е подневолен, НЕСВОБОДЕН човек. А, за себе си, подобни твърдения, НЕ приемам. И много други тук, са достатъчно свободни, че да виждат фактите и да споделят различни от русофобските гледни точки. Да, вас ви дразни това но, на нас не ни пука.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеНали точно това казвам-русоробите пишете от идейни съображения и нямате връзка с Русия. Докато трейдъра е професионален руски трол.
Ти упорито се опитваш да сложиш всички под един знаменател, щото много добре знаеш,че.е руски трол. Затова ми приписваш неща, които не съм казал. НИКОГА не съм твърдял,че ти или някои от другите русороби сте тролове.Казвам го ЕДИНСТВЕНО за трейдъра.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДобре де, що си мислиш, че някой оттам ни командва, че ни е сложил са речем, чатал зад врата или нещо подобно? Що не допусне, че просто виждаме света различно и че изобщо не сме длъжни да споделяме вашите русофобски трепети? Ние виждаме, колко сбъркано е всичко и виждаме много повече отколкото си въобразявате. И нас ни дразнят определени "закачки" на руснаците, шовинизмът им, изцепките на либерастите там. Ама на черното, бяло не казваме, а да злобеем, че някой славоукраинец бил нещо рекъл, яма как да стане. По-скоро, едни други хора тук са извън час. А Трейдърко, е просто хиперактивен. Сравнен с други, човекът е направо светец.
Ти упорито се опитваш да сложиш всички под един знаменател, щото много добре знаеш,че.е руски трол. Затова ми приписваш неща, които не съм казал. НИКОГА не съм твърдял,че ти или някои от другите русороби сте тролове.Казвам го ЕДИНСТВЕНО за трейдъра.Last edited by Vergil1975; 23.10.2024, 19:33.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеТова са две различни неща.С русороби е пълно в Интернет, но за пръв път се сблъсквам с руски трол.
- 1 like
Коментар
-
Абе който не е като вас, или е "русороб", или "руски трол". Щото не ви прави евала. Вярно, защо да трябва не казвате, ама нали сте сталинисти...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Добре де, що снимката ти е на чорчик?
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmitko2848, големия смях ще дойде след изборите в САЩ, когато републиканците се вдигнат и този път ще превземат Капитолия. Цялата армия на САЩ е против демократите като гледам с изключение на командването - една шепа хора са. Републиканците казват - Ние плащаме на украинците, всички които плащат данъци в САЩ плащат за това нещо, а Украйна не им е никаква и изобщо пък да им е важна. Така е американските граждани не са им слуги. Всяко посещение на Зеленски завършвало с това че САЩ дават огромна сума на Украйна, в същото време в САЩ имат нужда от тези пари, трябва им ремонт на инфраструктура, трябват им работни места в тяхната страна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Ами сложи си снимка да те видим.С днешен вестник на нея. И ще си проличи дали си българин.Мен няма как да ме сбъркат с руснак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Няма какво да си го пускам-прекрасно си спомням и разказа и филма.Шерлок Холмс ми е любимец,затова и със сигурност мога да кажа,че тоя е руски трол.Кто не с нами, тот против нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеVergil1975, дори и русофил не съм, просто ви обяснявам какви са реалните причини за неща които будят недоумение у вас. Понеже те засякох яко - защо са дошли севернокорейци на помощ и веднага - ти не пишеш на български. Не бе на занзибарски пиша, аз съм занзибарец сигурно. Какво се правите на халтави не знам !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДобре, че не си следил мен за познания по история, щото щях да те разочаровам: На мен, така и не ми стана любима, получавах добрите оценки с много труд и, за капак, сякаш бях много старателен в забравянето - по история, съм жива Трагедия. Е, на ТОЗИ фон, не смея никого да съдя, щото, да запомняш едни дати и някакво хора миналото, моята същност, намира единствено за обременяващо. (Пусни си и изгледай първи епизод на "Шерлок Холмс и д-р Уотсън" - руския, с В.Ливанов. Обърни внимание, какво каза Холмс на забележката, че не бил помнете едно, второ или трето.) Та, поне аз, следвам съвета на Холмс и разтоварвам мозъка си от безполезно задръстване с неща, които не мога да променя, за да го използвам за мислене, което върши работа сега и занапред във времето, което ми е отредено да живея. И ми се получава независимо от това, какво припяват моите хейтъри. Препоръка е, ако желаеш да формулираш животни да задаваш стандарти. Работи.
Да се върнем към ежбите ви: Намирам ги безсмислени и нищо незначещи оствен, че двама незрели, се пънат да се наложат. Няма смисъл, братле. Детска работа.
- 1 like
Коментар
-
mitko2848, големия смях ще дойде след изборите в САЩ, когато републиканците се вдигнат и този път ще превземат Капитолия. Цялата армия на САЩ е против демократите като гледам с изключение на командването - една шепа хора са. Републиканците казват - Ние плащаме на украинците, всички които плащат данъци в САЩ плащат за това нещо, а Украйна не им е никаква и изобщо пък да им е важна. Така е американските граждани не са им слуги. Всяко посещение на Зеленски завършвало с това че САЩ дават огромна сума на Украйна, в същото време в САЩ имат нужда от тези пари, трябва им ремонт на инфраструктура, трябват им работни места в тяхната страна.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеVergil1975, дори и русофил не съм, просто ви обяснявам какви са реалните причини за неща които будят недоумение у вас. Понеже те засякох яко - защо са дошли севернокорейци на помощ и веднага - ти не пишеш на български. Не бе на занзибарски пиша, аз съм занзибарец сигурно. Какво се правите на халтави не знам !
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Смехът е голям " втората армия в света" вече 3 години не може да завърши тридневното СВО, изчерпа огромна част от оръжейните запаси на СССР и даже в момента се налага да прибягва до помощта на Северна Корея и Иран- половината руски снаряди в момента идват от Северна Корея, последно и севернокорейски войници вече има , ракети и шахеди от Иран и пак Киев не е превзетпри 5 пъти по- голямо руско население, 10 пъти по- голяма икономика, смазващо превъзходство във флот, авиация, далекобойни ракети и т. н. И " победа" все няма и няма та се налага периодично алкохоликът Медведев да плаши с ядрен апокалипсис
С 2 думи- голям срам
Коментар
Коментар