Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Добре де, що снимката ти е на чорчик?
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmitko2848, големия смях ще дойде след изборите в САЩ, когато републиканците се вдигнат и този път ще превземат Капитолия. Цялата армия на САЩ е против демократите като гледам с изключение на командването - една шепа хора са. Републиканците казват - Ние плащаме на украинците, всички които плащат данъци в САЩ плащат за това нещо, а Украйна не им е никаква и изобщо пък да им е важна. Така е американските граждани не са им слуги. Всяко посещение на Зеленски завършвало с това че САЩ дават огромна сума на Украйна, в същото време в САЩ имат нужда от тези пари, трябва им ремонт на инфраструктура, трябват им работни места в тяхната страна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Ами сложи си снимка да те видим.С днешен вестник на нея. И ще си проличи дали си българин.Мен няма как да ме сбъркат с руснак.
Коментар
-
Няма какво да си го пускам-прекрасно си спомням и разказа и филма.Шерлок Холмс ми е любимец,затова и със сигурност мога да кажа,че тоя е руски трол.Кто не с нами, тот против нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеVergil1975, дори и русофил не съм, просто ви обяснявам какви са реалните причини за неща които будят недоумение у вас. Понеже те засякох яко - защо са дошли севернокорейци на помощ и веднага - ти не пишеш на български. Не бе на занзибарски пиша, аз съм занзибарец сигурно. Какво се правите на халтави не знам !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДобре, че не си следил мен за познания по история, щото щях да те разочаровам: На мен, така и не ми стана любима, получавах добрите оценки с много труд и, за капак, сякаш бях много старателен в забравянето - по история, съм жива Трагедия. Е, на ТОЗИ фон, не смея никого да съдя, щото, да запомняш едни дати и някакво хора миналото, моята същност, намира единствено за обременяващо. (Пусни си и изгледай първи епизод на "Шерлок Холмс и д-р Уотсън" - руския, с В.Ливанов. Обърни внимание, какво каза Холмс на забележката, че не бил помнете едно, второ или трето.) Та, поне аз, следвам съвета на Холмс и разтоварвам мозъка си от безполезно задръстване с неща, които не мога да променя, за да го използвам за мислене, което върши работа сега и занапред във времето, което ми е отредено да живея. И ми се получава независимо от това, какво припяват моите хейтъри. Препоръка е, ако желаеш да формулираш животни да задаваш стандарти. Работи.
Да се върнем към ежбите ви: Намирам ги безсмислени и нищо незначещи оствен, че двама незрели, се пънат да се наложат. Няма смисъл, братле. Детска работа.
- 1 like
Коментар
-
mitko2848, големия смях ще дойде след изборите в САЩ, когато републиканците се вдигнат и този път ще превземат Капитолия. Цялата армия на САЩ е против демократите като гледам с изключение на командването - една шепа хора са. Републиканците казват - Ние плащаме на украинците, всички които плащат данъци в САЩ плащат за това нещо, а Украйна не им е никаква и изобщо пък да им е важна. Така е американските граждани не са им слуги. Всяко посещение на Зеленски завършвало с това че САЩ дават огромна сума на Украйна, в същото време в САЩ имат нужда от тези пари, трябва им ремонт на инфраструктура, трябват им работни места в тяхната страна.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеVergil1975, дори и русофил не съм, просто ви обяснявам какви са реалните причини за неща които будят недоумение у вас. Понеже те засякох яко - защо са дошли севернокорейци на помощ и веднага - ти не пишеш на български. Не бе на занзибарски пиша, аз съм занзибарец сигурно. Какво се правите на халтави не знам !
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Смехът е голям " втората армия в света" вече 3 години не може да завърши тридневното СВО, изчерпа огромна част от оръжейните запаси на СССР и даже в момента се налага да прибягва до помощта на Северна Корея и Иран- половината руски снаряди в момента идват от Северна Корея, последно и севернокорейски войници вече има , ракети и шахеди от Иран и пак Киев не е превзетпри 5 пъти по- голямо руско население, 10 пъти по- голяма икономика, смазващо превъзходство във флот, авиация, далекобойни ракети и т. н. И " победа" все няма и няма та се налага периодично алкохоликът Медведев да плаши с ядрен апокалипсис
С 2 думи- голям срам
Коментар
-
Vergil1975, дори и русофил не съм, просто ви обяснявам какви са реалните причини за неща които будят недоумение у вас. Понеже те засякох яко - защо са дошли севернокорейци на помощ и веднага - ти не пишеш на български. Не бе на занзибарски пиша, аз съм занзибарец сигурно. Какво се правите на халтави не знам !D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеАз съм го засичал няколко пъти,че не знае елементарни неща от историята на България. Даже си мисля, че не е един човек, а група от тролове, които се редуват.
Да се върнем към ежбите ви: Намирам ги безсмислени и нищо незначещи оствен, че двама незрели, се пънат да се наложат. Няма смисъл, братле. Детска работа.
Коментар
-
Преди плашехте с чеченците,сега със севернокорейците. Даже ви е срам да плашите с руския Спецназ.А забравих, че 95 процента са избити в Украйна.при 5 пъти по- голямо руско население, 10 пъти по- голяма икономика, смазващо превъзходство във флот, авиация, далекобойни ракети и т. н. И " победа" все няма и няма та се налага периодично алкохоликът Медведев да плаши с ядрен апокалипсис
С 2 думи- голям срам
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не точно спечелих всесъюзната олимпиада по руски за чужденци в Москва през 1989-та. Бях 7-ми. Друго никога не съм и твърдял. Следователно, в грешка си ти. После, за Трейдърко: Говорих на 2÷3 пъти с него по скайп преди години и съм с впечатлението, че е българин. Това, че понякога (т.е. често) се увлича да се изявява писмено тук, е извън моята сфера на влияние: Опитвах, препоръчвам да се позапре, да не сипе пост след пост но, кой съм аз да му нарежда и с какво право а той, дали е длъжен да ме слуша? И имаме, каквото имаме.
И на словореда му, кой знае какво, му няма. Сега, че ти нещо си мислиш, е твое право но, знаеш ли, при доказана ...не точно прецизност от твоя страна (има там, едни въпроси в темата за Г.З. чакат твоя отховор, не съм ги забравил) та, ТОВА да го прави "руснак", е пресилено. Всъщност не знам, може и да има нещо в рода му но, в България, такива хора са доста.
Такива работи, Вергилчо. Доказваш личните си компетенции - получаваш по-сериозно отношение. За безкритично, не съм и не обещавам. Аз съм професионална контра на всичко.
- 1 like
Коментар
-
Или си лъжец,че си печелил състезание по знание на руски език или нарочно лъжеш като потвърждаваш на тоя лъжите. И за малките деца е видно,,че словореда му не е български. Навремето си пишех с рускини по Интернет и те използваха Гугъл преводач и словореда им беше същият.
Та стегни се и си признай,че тоя не е българин.
И на словореда му, кой знае какво, му няма. Сега, че ти нещо си мислиш, е твое право но, знаеш ли, при доказана ...не точно прецизност от твоя страна (има там, едни въпроси в темата за Г.З. чакат твоя отховор, не съм ги забравил) та, ТОВА да го прави "руснак", е пресилено. Всъщност не знам, може и да има нещо в рода му но, в България, такива хора са доста.
Такива работи, Вергилчо. Доказваш личните си компетенции - получаваш по-сериозно отношение. За безкритично, не съм и не обещавам. Аз съм професионална контра на всичко.
Коментар
Коментар