IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Женски членове на батальон Азов, които плачат и имат психически срив, докато са в капан в мазето на коксовия завод преди падането на Авдеевка.
    Те обвиняват Зеленски, че изпраща жени на смърт на фронтовата линия.
    На ред са бременните и тези със синдрома на Даун ....
    И бг русофобите , разбира се ........Нали мечтата им е да се бият срещу Путин .....


    https://twitter.com/i/status/1759643882898243935

    Коментар


    • Сибирския Бръснар, променя ли се нещо - не ! Проблема е нарастващите данъци и такси, когато ги измислят са посмяли те да са 1 процент. Никой не иска да обърне тренда при данъците и таксите които са безсмислено отнемани от хората пари за услуга която те не получават - свястна държава, която съществува за да живеят в нея те добре. Много е трудно да се понижат данъци такси. Когато Тръм каза че ще наложи на китайските стоки мита, от другата страна отвърнаха с понижаване на данъците в Китай и пуснаха нови по ниски ставки. Какво се случи ? Служителите които събират данъци там отказаха да чуят че ставките вече са по ниски и продължаваха да събират колкото бяха старите по високи такси. Тогава централната власт в Китай започна да ги търси изпраща силоваци да се разправят с тях по пътя на силата. Това за Запада е огромен проблем, тук дори не се говори за обръщане на тренда при събирането от населението на пари. Напротив - измислят нови данъци, нови такси които да наложат и на авторите им се ръкопляска, тълпата управляващи ги аплодира с пълна сила.
      Сащ харчат огромна сума за отбрана, никой няма намерение да ги напада и постоянно палят войни за да доказват че тези разходи са смислени. Това което правят е безпредел, то няма никакви граници нито физически, нито морални или ментални. А Русия за съжаление услужливо се подвежда и материализира думите им за агресия. Някой от САЩ казва - Путин ще нападне ЕС ! От Русия веднага услужливо някой потвръждава, че те са способни да направят тази глупост и се усилва даването на Украйна - оръжие, пари. Те трябва да търсят такива хора при тях и това нещо да се разследва, в този конфликт умират техни бащи, синове. Никоя жена не би родила син ако знае че той ще бъде убит във война, в окопите в калта или ще се върне инвалид от война.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Максим Кузминов, който отвлече руски военен хеликоптер за Украйна и обрече на смърт двама свои колеги, беше намерен мъртъв в Испания.





        Никой не обича предателите !!! Помнете !

        Коментар


        • Всичко, ама всичковсичко около не-войната на Русия с Украина е толкова скалъпено, манипулирано, скриптирано, фалшиво, пропагандно, лъжливо, извъртяно, невярно, създадено - че за мен съм си решил някои неща, за вас - вие си знаете. Примерно ""интервюто"" на Путин - все съм гледал две-три интервюта през живота си, но досега не бях виждал сянка на камина с формата на ръкава на водещия. Моряк съм бил, пътувал съм и тн, както се пееше в стария шлагер. Хаха, Карлсън, наистина хаха

          ПП. ГЕНЕРИРАНО е думата, която съм пропуснал

          https://youtu.be/fOCWBhuDdDo?si=WdSmuDehP91c59O3&t=121


          Click image for larger version

Name:	tk.jpg
Views:	1
Size:	12.5 КБ
ID:	4158516
          Ако смея да перифразирам Андерсен - ръкавът се изпъва, но генерираната по него сянка остава.
           
          Last edited by cyclop; 20.02.2024, 19:28.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
            никъде не е излъчвано .... това е фейк скалъпен с кадри от телевизионно предаване и , фалшив глас на Скабеева ....

            защо гледаш такива неща ???
            Идеята на внушението му е ясна. Хем знае, че не всичко знае, хем...Така де, който му се върже, все едно, се подписва, че е малоумен.
            Last edited by X_Y; 20.02.2024, 20:13.

            Коментар


            • „Пътят към Авдиевка е осеян с трупове на украинци“, е заглавието на основната статия на сайта на CNN.






              Коментар



              • Да гледаш цялата тази нискотарифна порнография, официализирана лъжа, изградена около митология, която няма нищо общо с истината и реалността, поднесена със сълзлив патос и хистерични припадъци чрез най-долнопробните заготовки на Холивуд, (с професионално разписание в сценария - на коя минута публиката трябва да се разплаче, да се разгневи, да се смее и прочие банални техники) е истинско изпитание за психиката на всеки нормален човек с ума си. Истински кошмар.

                Бог да прости човека, но тези бесовски изтъпления не се издържат. На всички, които обобщават и се изпускат по емоционална нужда, (по точния израз на един приятел) предлагам само за миг да си представят, че именно техният патос е една от причините за печалния край на този човек, натоварен с непосилни за него роли. Същият сценарий като с украинския телевизионен актьор. И само за миг да се замислят, че може да са от грешната страна, която с такава страст привиждат като правилна (една от типичните прояви на прелест).

                Да си помислят каква морална и ментална катастрофа е това. Само за миг да си го представят и ще умрат от срам. Поради тази причина никога няма да си го признаят, а ще се ожесточават още повече. Толкова повече, колкото се отдалечават от истината. Най-банална реакция на нарцистично травмирани хора. Цял ден и цяла вечер гледам, чета и слушам едни луди хора да говорят безумия, вместо да потърсят специализирана помощ. Тия работи ги пиша не за да ги дразня, а за да си лекувам моите травми, които ми нанасят. Правя го с чисто самотерапевтична цел.

                И накрая няколко очевидни изречения по конкретиката. Путин, който в продължение на два часа прави интервю за американската публика, което е гледано от половин милиард души и което е рационално от начало до край, решава две седмици по-късно най-ирационално и без причина, във видима самовреда да убие човек, който с нищо не го застрашава и който е в каторга за десетилетия. Това става в деня, в който Русия помита украинската армия и дебюта на новия ѝ главнокомандващ, сената на САЩ излиза във ваканция и пак отлага помощта за Киев, а в Мюнхен се открива конференцията за сигурност, която започва с новината за Навални и неговата вдовица, която сама съобщава, че в този момент е по-важно да бъде при Блинкен, Макрон и Фон дер Лайен, отколкото при децата си. Впрочем, на същата тази конференция през 2007 г. Путин държа първата си изключително аргументирана реч, в която описа какво ще стане, ако Западът не престане да се прави на ударен и да мачка Русия.

                Вие сериозно ли?

                Впрочем САЩ вече изпуснаха Украйна на цимента, ако някой не го е разбрал, значи никога нищо няма да разбере по този въпрос. Така става с всичките им съюзници, които биват употребявани и захвърляни. От босове на наркокартели и диктатори в Южна Америка, дисиденти в Европа и Азия до цели държави. Украйна и Германия - са най-пресните примери. Това е прагматичната и цинична американска политика. Да се опакова това в морални патоси и високопарни приказки за демокрация и свобода е кич, безвкусица и безнадеждна глупост.
                Явор Дачков

                Коментар


                • Коментар


                  • Първоначално изпратено от satz


                    защо те са излъчили фалшивка да пита тях. (вероятно им е било забавно ). Но показването на тоя "документ" и прочитането му в ефир от скакабейката е факт.

                    никъде не е излъчвано .... това е фейк скалъпен с кадри от телевизионно предаване и , фалшив глас на Скабеева ....

                    защо гледаш такива неща ???
                    Last edited by X_Y; 20.02.2024, 20:13.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

                      https://www.facebook.com/share/p/6LuY1xugKtKBEQJV/

                      Година и половина все същите истерии.
                      Какъв цирк беше, да знаеш, когато нашите власти тук, ме викаха 2 пъти (ДВА ПЪТИ. Мен, тогава кадрови военен, на действителна служба!) ЗАПАС. Сега вече, съм отвъд пределна възраст но, тогава, да чета подобни чудесии... Безмалко да умра. От смях.

                      Коментар


                      • Tepix, имай търпение САЩ ги палят една по една войните да не се уморяват, да не се изпотяват. Такова нещо като НАТО не съществува, САЩ наритват европейците и на това му се казва военен съюз не за нападение, за отбрана - гавра. Втората световна те я палят, целта им е да оберат хубаво Европа - всичко живо което може да избяга и с каквото може да замъкне е натам. Целта им е богатите да си занесат парите там, да ги преброят банките им, не за друго.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Аз като ходих на военна комисия тамън бяхме влезли в НАТО. Как не се сетих, че ще ни вкарват във война...
                          Last edited by X_Y; 20.02.2024, 17:55.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            https://www.facebook.com/share/p/6LuY1xugKtKBEQJV/

                            Година и половина все същите истерии.

                            Коментар


                            • Украинские террористы обстреляли детский сад в Донецке

                              Первоисточник публикации: https://politikus.info/v-rossii/1593...v-donecke.html
                              Politikus.info

                              Коментар


                              • "даже командиры взводов у хохлов на передке не появляются. Сраного комбата можно зацепить только тактической ракетой на дальности 200 км от его личного состава. Пленные говорят, что не только офицеров, но и сержантов на позициях они не видели. Конечно, они чувствуют себя брошенными и обреченными. В общем, хохол не хочет умирать от небольшой раны в говне, грязи и в муках. Брошенным. Его можно понять.
                                На этом фоне наши штурмы идут вперед. А хохол начал бежать. Это перелом?"

                                Коментар

                                Working...
                                X