IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts





  • Откъде ли е това нещо, какво ли прави, сигурно защитава москва от хохълските киборги???

    Коментар


    • @ ночью был атакован Новолипецкий металлургической комбинат, разрушено здание станции, остановлены 2 кислородных блока.
      НЛМК - ключевое предприятие российской стратегической промышленности, по состоянию на 2014-й год он производил 18% всей стали в России.
      Он поставляет сталь, сплавы и прокат для российской оборонки@

      давайте още може


      Click image for larger version

Name:	obnuleniq.jpg
Views:	3
Size:	89.0 КБ
ID:	4175146


      Click image for larger version

Name:	tapiputifili197.jpg
Views:	2
Size:	57.2 КБ
ID:	4175147


      Коментар


      • Никаква опасност няма за европейските страни Русия да ги нападне с война, няма опасност и от страна на Китай да тръгнат да водят войни. Само доят американците да им вземат от парите които плащат за данъци, нищо повече от това. Ако има опасност трябва да я докажат, но те нямат никакви доказателства, Русия се занимава с тези области защото те казват че са руснаци и държавата им е длъжна да ги защити и да им осигури условия за живот, понеже в Украйна няма, там който и да управлява държавата само краде държавните пари и ги изнася в чужбина.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • На мястото на руснаците бих им предложил 50 милиарда да не влизат в НАТО и да спрат с претенциите за територии, не стига че живеят в безправие, но искат други хора да се присъединяват и връщат при тях. А може и на Зе лично - 50 милиарда да освободи престола и да се разкара.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Frosty, сега посолства не издават визи на украинци, а уж щяха да са без визи и руснаците им се подиграват четох..хората ги подиграват, станали са за мезе както се казва. Доста е унизително за хора с етикет украинец.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
              А такаааа .................... Ето още войничета - мъже , жени , юноши , болни , кучета , котки .................... за месомелачката на соросоидите !

              До последния украинец , беше казано !!!!

              Скоро , долното и в Европа .............





              Зелю дири под дърво и камък още украинско пушечно месо за фронта.
              И като свърши окончателно, какво ще прави?

              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

              Коментар


              • Коментар


                • Бре ребятки, туй Смоленск в путинията ли е?

                  закурили там след "4-5 взрива" https://t.me/ukrpravda_news/44117

                  добре гори - 100 метрови пламъци, аре тежък им ден на путлерастите

                  Коментар


                  • Ще има 300км дълбока пенетрация и обръщане на хастара


                    Коментар


                    • А такаааа .................... Ето още войничета - мъже , жени , юноши , болни , кучета , котки .................... за месомелачката на соросоидите !

                      До последния украинец , беше казано !!!!

                      Скоро , долното и в Европа .............


                      Украинското посолство в Китай потвърди автентичността на заповедта на Министерството на външните работи, публикувана вчера от медиите, за временно спиране на всички консулски действия по отношение на украински граждани на военна възраст.

                      Дипломатическата институция пише още, че от днес преустановява консулските действия за мъже на възраст 18-60 години, с изключение на обработката на документи за връщане в Украйна.


                      Коментар


                      • надолу


                        Last edited by the architect; 24.04.2024, 05:30.

                        Коментар


                        • За териториите - не са полезни. На Финландия са и предлагали мирно да и ги върнат, финландците са отказали. Не им се е занимавало, те имат единственно претенции на тях да няма нищо военно ако ги върнат, много добре ги знаят в какво състояние са, но и на финладците не им се инвестира в тях. Курилите са предлагани на Япония и те не са ги искали, половината Япония не е населена, има филмчета дивите животни ходят при хората, не са виждали хора и нямат инстинкт да се пазят че хората може да им направят нещо лошо, иначе където е населено няма къде да си паркират колите, купуват си коли по размера на мястото за паркиране, могат да си купят всякаква но не им е позволено а трябва според мястото за паркиране защото стърчат и пречат на другите да се движат. Китай не е населен и наполовина. Територия нямат Бангладеш, там се настъпват.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • satz, ако Украйна беше поискала 60 милиарда от Ес за да стартира възтановяване на икономиката си това щеше да стане, щяха да се напънат да ги съберат, сега получава само 6. Руснаците не го искат конфликта не защото ще загубят военно, те военно няма да загубят. Просто стоплиха че дори да вземат територии, да натикат Украйна в ъгъла без излаз на море, това по никакъв начин не им е полезно и не решава текущите проблеми. Чест им прави че стоплиха, обаче другите не стоплят а тази игра за 6 сребърника е направо унизителна. Русия пари има от тези фирми които са си въртяли бизнеса извън разни износи на енергоносители и суровини, правилно смятат че това са към 2 трилиона на година вкарват защото развитието им е като за такава сума да влиза, не са като Германия но пак наполовина е добре и не е като Украйна. Ако някой си мисли че в Кремъл могат да се докопат да тези пари директно това е илюзия, пари има но те не са под разпореждане на държавата, а петрола и газта кучетата ги яли - дребен бизнес са като приходи спрямо това. Те нямат такава власт и връзват ситуацията нормално като за всяка една държава с приходи от данъци, приходи от държавен бизнес - петрола и газта за държавата и нейните разходи е добре, но те не са големи и не харчат много. За войската оръжието се произвежда и казват че цените които плащат са нормални - снаряд 450 евро, не 6000. Те всъщност нищо не са направили, купили са си някакви неща каквито са си купили всички други, като си купиш нещо получаваш някаква инструкция за какво може да ти служи - прочели са я и толкова. 60 милиарда са по добре от 6 милиарда при това заем. А те като започнат да помагат, после икономиките ни ще излязат от рецесия защото този панаир в Донбас я предизвиква, ако от пари има полза за украинците ще дадат още, в смисъл се получи някакво развитие в Украйна, работни места и тръгнат да се цивилизоват.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

                              Като пишеш глупости, вярваш ли си?
                              Че отиваш към диагноза. На тена Осрайна, де.
                              П.П. Ти, от кой сървър на Barbie,си?
                              Zaеквате нещо с Ердоганчо? пък Турция даже не е основателка на СССР с Украйна си приличат по това, че и двете са основателки на ООН

                              но е вярно, че има скръшки неграмотници мислещи си че нещо различно от държава може да е основател на ООН ииии О БОЖЕ - СССР.. хаххахаха мноо тъпи гъзове има на тоя свят.

                              Коментар


                              • Tepix, всички затънали в дългове, какво искаш - измислили как ще стане да се поосвободят но не проработва, от 2008 година е така и нищо не е заработило, но пробват. И този конфликт вече война толкова ще проработи. Като се направи нещо което наистина сработи и ще се оправят всички тези другите неща. Втората световна война също не е сработила, после 15 години мъки и те сработват и влизат в икономически подем. Всички влизат в такъв, включително и бившия соц.лагер, много неща са направени - инфраструктура, индустрия, образование, здравеопазване и вътрешен ред и ниска престъпност - направо нямаше такава. В Западна Европа по същото време се случва същото, в САЩ също, навсякъде има подем в икономиката. Как става - 15 години в калта и тръгва инфлация, тя задвижва икономиката защото чисти дълговете, за да успяваш въпроса е да работиш и това нещо се възнаграждава, няма да потънеш в дългове понеже инфлацията ги чисти. Кой го е измислил - Никой човек и не е направено съзнателно от никой, идва момент в който просто става.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X