IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Изданието “Политико” с неизбежна изненада съобщава, че Великобритания, която официално се придържа към ултрарусофобски политически курс, е сключила договор с посредническа компания за доставка на руски газ в размер на осем милиарда британски лири стерлинги (повече от десет милиарда долара).

    Коментар


    • Коментар


      • Разследващият комитет на Путлер е заслужил правото да се нарича разследващ комитет "СК Мюнхаузен".
        Това е голяма чест, но и голяма отговорност. Самият барон предложи по-достоверни и балансирани лъжи от Разследващия комитет. Хората на Бастрикин имат върху какво да работят.

        Днес стана ясно, че "кървавите таджикистанци"са били на път за "Киев, за да получат там награда".
        Ясно е, че електрическият ток, внимателно подаден към гениталиите им, им е помогнал да " си спомнят" тази пикантна подробност.

        Защо "терористите" са пътували за Беларус - "СК Мюнхаузен" не уточнява.
        Трябва да се отбележи, че Кремъл никога не е лъгал толкова глупаво и безпомощно, както в историята с "Крокус".

        https://t.me/nevzorovtv/15701
        Last edited by barbaron; 30.03.2024, 15:08.

        Коментар


        • Коментар


          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Gerasim_Burgaski, единствения вариант за спасение на Украйна е пълна военна Капитулация, това е съвсем сериозно. А Нато ще трява да си затвори военните бази включително и у нас, от нищо не пазят, единственно са военни цели и нищо повече и ако в тях има ядрено оръжие то е заплаха само за този на чиято територия са базите.
            Нерvност лъха от Вас
            Пак

            Коментар




            • Не хвърляйте руски зареден гранатомет по Украински дрон

              https://t.me/uniannet/129749

              Коментар


              • Кисимов, украинците са руснаци, говорят руски до един, мислят на руски език до е един. Много са ми интересни като говорят срещу руснаците, т.е. срещу себе си и то лъжи. Не знам защо Русия си мълчи, но има много неща които могат да кажат в своя защита и от които всички ще са възмутени колко несправедливо е оценена Русия.
                Например за събитието в Крокус страшно лъжат другите които ги нападат, но руснаците не казват какво се е случило. Всъщност хората са заловили с голи ръце много добре и специално обучените терористи в рамките на десетина минути. После когато идват специалните части те карат тези да карат до мястото което е уговорено да ги посрещнат поръчителите на терористичния акт и отиват там но никой не ги чака.
                Истината е тотално обезсърчаваща за мераклии за терористи които си мислят че по този начин ще изкарат пари! А ги залавят защото една жена се нахвърля на този с отхапаното и той като остава без ухо забравя да стреля по хората. И един мъж отнема автомата на друг защото казва че видял как той го насочва срещу жена му. Какви ислямски държави, те ако знаеха какво се е случило нямаше да се обадят - 12 човека са с огнестрелни рани и починали от това, те са убили само 12 човека. Това не е САЩ където някой изкарал пушка и убил сто човека и никой не посмял да тръгне срещу него, руския мир е по различен.
                Last edited by supertrader; 30.03.2024, 11:43.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • [ATTACH=CONFIG]n4170158[/ATTACH]
                  Attached Files
                  Last edited by Кисимов; 30.03.2024, 10:58.

                  Коментар


                  • Нищо общо нямат мъжете с държавите, в държавите живеят - мъже, жени, деца. Не можеш да повдигнеш икономически една страна, ако тя харчи много за оръжия и войни. На САЩ също това им е проблема, брулят си хората с данъци да ги изхарчат да издържат военни бази и икономиката им пада ли пада, а портите широко разтворени и варварите вече са се настанили държавата да упавляват. Германия - капитулация, следва икономически бум защото им е забранено да харчат за оръжия, Япония - икономически бум защото капитулират и им е забранено да харчат за оръжия. Можеш ли да сравниш Германия и Япония с Украйна въобще.
                    Друго има - Русия повечето което е изхарчила за оръжия не е сполучливо похарчено, сега старите бараки - бомбардировачи които модерницираха с нови двигатели се оказват способни да летят без ПВО да може да стигне до тях с ракети, най елементарните бомби които просто се откачат и се хвърлят няма с какво да ги спрат, няма нищо в тях, няма чипове, няма суперкомпютри и суперкомпоти няма дори. Така че да се инвестира в отбрана няма голям смисъл и дори направо няма смисъл, по добре да се инвестира в добри отношения и всички спорове да се решават с преговори.
                    Нахакали са се всички в улица без изход, варианта е да се върнем назад и да тръгнем по друг път.
                    Сащ също имат оръжия на които не може да им се противопостави нищо, за какво са им 900 военни бази и 1 милярд спътници които само притесняват другите. Руснаците противоспътниковата система която се виждат принудени да инсталират я имат разработка от 80-те години, напълно разработена и спрят проект точно защото съвсем правлно са заключили че ще разрушат мира, защото ще създадат големи притеснения у другите.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Има известна доза истина, но пътя към успеха на една страна минава през военната капитулация, за какво са ни оръжия и силна армия тогава. Виж Украйна винаги е била много военолюбива, те нямат съседна държава на която да не са отнели територия. Просперираха ли, като гледам яко дъно удрят. Русия не е такава, създали са 100 държави вместо да им вземат територията, самата държава е създадена с единение а не с война, после подържат мира чрез смесени бракове с монарсите на съседни територии. Така е станала голяма и не е вярно че са живяли зле, ако се сравни живота там с този в Европа. Истина е че в Европа толкова изостанали че са живеели като кучетата и зимата не са отоплявали. За Украйна спасението сега е военната капитулация и после ще се цивилизоват, много са оскотели.
                      To по същата логика пътя на успеха на един мъж е да даде дупето.
                      ДА АМА ВЕЧЕ НЕ Е МЪЖ. И со държавата дала си отбраната на чужда държава или организация (НАТО) не е държава а ПОРОБЕНА КОЛОНИЯ.
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                      Коментар





                      • Коментар


                        • Gerasim_Burgaski, единствения вариант за спасение на Украйна е пълна военна Капитулация, това е съвсем сериозно. А Нато ще трява да си затвори военните бази включително и у нас, от нищо не пазят, единственно са военни цели и нищо повече и ако в тях има ядрено оръжие то е заплаха само за този на чиято територия са базите.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

                            РуZZия все по нищожна всеки ден.по всичко.
                            Отлично
                            РаZZпада на империята на Zлото2 -руззийката е скоро
                            Само спокойствие уважаеми руzzoфилченца
                            Спокойствие и здрава храна. Излагацията - от вас, сеирът - за плебса.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Украйна трябва да обяви капитулация, тези отцепените територии ги губи но не виждам и за какво са и. Сащ нямат какво да им дадат за да се противопоставят на Русия със сила. На Русия отдавна и писва от тази война и начина който им налагат да я водят, те казват че не искат да осакатяват и убиват хората си. Имат тези мощни авиобомби , имат носител за тях който ПВО на Нато не може да достигне, ракетите не могат да достигнат височината му. Съответно могат да нанасят удари по всяка една военна база на Нато и да я унищожат. Сега Сащ ако искат да подложат тези хора в базите си на унищожение вече работата е друга. От 30 км височина като я пуснат бомбата тя просто ще си падне и ще разруши военната база, а ако в нея има ядрено оръжие има вероятност да го взриви на място.
                              РуZZия все по нищожна всеки ден.по всичко.
                              Отлично
                              РаZZпада на империята на Zлото2 -руззийката е скоро
                              Само спокойствие уважаеми руzzoфилченца

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                А това е за деца под 10 годинки, путлеристко бръснарче

                                Това можеш да го подариш но внучето си - полумароканчето..... , сороститутско барбалузърче

                                Пукате се от злоба и жлъч , че губите войната с Русия

                                И ще загубите тотатлно , занапред .....

                                Харков и Одеса вече ги броите за РУСКИ ...., както казах още в началото на СВО......

                                16 годишните деца , изпратени на смърт , няма да променят нищо....
                                Ще останат да висят , обаче на сметката на русофобите - сороститутки.....
                                А сметките - винаги се плащат .....


                                СЛАВА НА РУСИЯ !!!
                                Last edited by Сибирския Бръснар; 30.03.2024, 06:15.

                                Коментар

                                Working...
                                X