IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
    Aууу още едно Су34 днес неприемливо свалено...

    въх, как ли приемливо да обслужим шефчетата. Мъка


    [ATTACH=CONFIG]n4161092[/ATTACH]
    Не ги пускай тези глупости, най вероятно нито едно су не е излитало днеска. Мога да ти намеря от преди месец ВСУ казват че руснаците вече не летят там.Само дронове казват, имат много дронове, те показват как един грохнал запален танк ще стрелят с оръдието му и засичат след колко време ще го удари дрон, стреряха с оръдието и избягаха далеч - 2 минути няма.
    Last edited by supertrader; 27.02.2024, 23:32.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Какво толкова е казал Макрон, щял да прати войници..той отдавна праща, преди седмица беше когато имаше убити френски войници там. Гледам Шойгу казал че ВСУ има 440 хиляди жертви, това как ще го коментираш, защото според украинци които са сакати ВСУ имат в пъти повече загинали отколкото руснаците. Ако се разтърся ще мога да намеря клипа на момчето с една ръка имаше един. Те казват че срещу тях е много по добра армия и в Англия са ги учили буквално на глупости, някакви битки след които си почиваш, евакуираш ранени и човека обяснява как отсреща не ти дават пауза и няколко минути, а ако си дадеш си мъртъв. Какво щял да направи Макрон ? Ще прати хора които са обречени и живота им ще свърши там. Шойгу защо не казва истината е интересно, огромно количество са украинците които за мен са руснаци също загубили живота си вече. Не е удобно да са избили толкова много хора, а Лъжеца Зе направо откровенно лъже и драстично за 30 хиляди жертви. Заради неговите лъжи когато руската армия беше близо до Киев и той твърдеше че лично е отблъснал атака пред вратите на президенството си, при паниката която е създал в града ВСУ се бият със себе си в Киев, смятат че като видят военна машина това са руснаци и стрелят по тях и от това нещо има войници които се разделят с живота си.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Aууу още едно Су34 днес неприемливо свалено...

        въх, как ли приемливо да обслужим шефчетата. Мъка


        Click image for larger version

Name:	SUoriginal.jpg
Views:	1
Size:	53.8 КБ
ID:	4161092

        Коментар


        • GiRo, а в Китай как е, при изяснени обстоятелства ли умират ? По време на биологичната атака имаше едни китайци ходещи с бутилки от митерална вода като с каски, то ще било за да спрат вируса нали.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • При влошаване на икономическата ситуация в страната и оскотяване на народа и нас ни очаква сепаратизъм и война както Украйна. Ще загубим територия и хора в резултат на лошо управление.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • Според дебеличкия войвода сме дали 3 милиарда и 600 милиона или около 4% от БВП

              БАрби, не коментираш думите на лавров към бабоебеца

              Коментар


              • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                Според правозащитната организация Freedom House Русия се е превърнала в един от най-големите извършители на транснационални репресии в света. Докато много от критиците на Путин изглежда умират при всякакви мистериозни обстоятелства в Русия, неговите критици и предполагаеми критици също намират края си в чужбина.]
                хахахаха- правозащитна организация и фридъм хауз в едно изречение, а бе защо не казват нищо за асандж или лира/липа- а беееее този дето го утрепаха хохлите. Или може би теб те е страх/срам да пуснеш нещо от някое нпо за тези двамата. Може и за манинг- в панделата за 35 години

                Коментар


                • Според правозащитната организация Freedom House Русия се е превърнала в един от най-големите извършители на транснационални репресии в света. Докато много от критиците на Путин изглежда умират при всякакви мистериозни обстоятелства в Русия, неговите критици и предполагаеми критици също намират края си в чужбина.

                  Репресивният режим на Путин намалява прага на това, което толерира и вдига летвата за това как ще реагира
                  Не е препоръка за каквото и да било.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    3 дена живот на фронтовата линия на първия унищожен абрахам
                    ВСУ отдавна ги пращат с Абрамси и съм чел как се оплакват че не могат да стигнат до фронта. Някой е успял.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • 3 дена живот на фронтовата линия на първия унищожен абрахам

                      Коментар


                      • В САШ има няколко хиляди летища и към 1000 кораба. 5000 бомбежа с най съвременните бомби и ще си стоят в къщи, това нещо Китай може да го произведе за 2 години, това което имат те...Направо да избират Св. Петър за държавен глава лудите му с луди.
                        В момента Света има три големи проблема и те трябва да се решат.
                        1. Тренда на покачването на данъците трябва да се пречупи и обърне, за първи път когато се въвеждат хората ги възприемат защо са само 1%. Колко са станали вече процентите, повече просто не може да растат.
                        2. Тренда, потока на инвестициите трябва да се обърне, те вървят само към многобройните народи, това означава малките да изчезнат, с тях ще изчезне и развитието на цивилизацията и тя няма да намира бъдещи решения за проблемите си, няма да може.
                        3. Финансовата система не може да продължи да съществува както досега, тя е разпробита.Търговските банки са измислили как да емитират неограничено количество пари, с тях финансират буквално несъществуваща икономика и бизнеси. ЦБ не контролират това нещо, а то е избълвало една планина от пари които постоянно атакуват реалната икономика и я изяждат за да се превърнат в чист кеш. Това има връзка с войната.
                        Last edited by supertrader; 27.02.2024, 21:25.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Click image for larger version

Name:	426331382_122121547190171886_5425929996591794598_n.jpg
Views:	2
Size:	85.5 КБ
ID:	4161040

                          Коментар


                          • Виктора Орбана и Роберта Фицо освистали и встретили криками"Позор!" в Праге

                            Сегодня лидеры Вышеградской четверки - Польши, Чехии, Венгрии и Словакии - встретились в Праге для переговоров. Накануне встречи собрались местные активисты с протестом против приглашения премьеров Венгрии и Словакии, сообщает Радио Свобода.

                            Некоторые из них держали в руках плакат с надписью "Вышеград мертв".

                            Коментар





                            • Click image for larger version

Name:	428497386_3778733409112768_773121043138412164_n.jpg
Views:	3
Size:	17.6 КБ
ID:	4161034





                              Коментар



                              • 342 рашистских самолёта (включая 2 Су-34 сегодня) и 325 вертолётов сбили Силы обороны Украины с начала полномасштабного вторжения

                                Коментар

                                Working...
                                X