IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    livret, Полша и Финландия въобще не са в категорията която може да влияе на Русия, UK само но усещам че им е мъчно за парите на руски олигарси, защото висок стандарт се подържа когато в държавата влизат пари от вън, а не когато излизат и я напускат пари и съпровождащите ги хора. САЩ си въобразяват че могат парите да тръгнат натам..това няма как да стане - да е на там само, те са се обардачили.
    Click image for larger version

Name:	429984829_122122640330195535_2991395426229855277_n.jpg
Views:	1
Size:	88.0 КБ
ID:	4161758

    Коментар


    • livret, Полша и Финландия въобще не са в категорията която може да влияе на Русия, UK само но усещам че им е мъчно за парите на руски олигарси, защото висок стандарт се подържа когато в държавата влизат пари от вън, а не когато излизат и я напускат пари и съпровождащите ги хора. САЩ си въобразяват че могат парите да тръгнат натам..това няма как да стане - да е на там само, те са се обардачили.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Нас повече ни устройва Турция да влезе в ЕС отколкото да ни е важно Украйна да се отдели от руските държави което няма как да стане.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • livret, нищо не чакам, по скоро обратното, но ще има ако този братоубийствен конфлит спре, на нас руснаците са ни по близки от англичаните и французите генетично и нормално не искаме да се избиват. Не спре ли конфликта тези неща които уж са му целта няма как да станат, всички ще се оправят и американците и руснаците и укринците и Европа обаче без войни.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

            Така е. Някои се радват на нови съюзници Швеция и Финландия, други - на нови съюзници Иран и Северна Корея.

            "Кажи ми с кой дружиш... "
            И то бършейки дебели западни задници.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              fortiss. никога не е било...
              Новият фоменко......смешник

              Нова хронология“ е псевдонаучна теория, с която математиците Анатолий Фоменко и Глеб Носовски преразглеждат общоприетата история на света.

              Според тях известната история на човечеството започва едва от 10 век след новата ера. Идеите им са отхвърляни от мнозинството историци и археолози.

              От 70-те години Анатолий Фоменко развива идеите на академик Николай Морозов, който в началото на 20 век след Нютон оспорва историческата хронология. Подобно на Морозов, колективът на Фоменко обработва известно количество информация от астрономията и вярва, че има много несъответствия между собствените им открити дати и общоприетите в историята.


              Коментар


              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                [URL="http://investor.bg/forumusers/index/12827/"]barbaron, Украйна е създаде бла-бла.

                Полша, Финландия донякъде UK - това са държавите, които могат сериозно да се опълчат на Русия. Поляците ги спряха сами веднъж през 1920-21.

                Иначе у нас положението е ясно.

                Копейките си чакат царя батушка Путин и вече в чугунените им глави им се привиждат огромни димящи заводи с комини и сутляж в столовата , карти за море в мизерни бунгала и лагери осеяли страната където да натикат всеки малко по-умен , богат и инициативен от тях. Освен ако не са го разстреляли преди това.



                Коментар


                • fortiss. никога не е било това с Монголия, това е много малък народ - монголците и никога не са можели да се сравнят с руснаците. Това за Чингиз Хан е опашата лъжа. Описнано е в книгите им защото книгите са били пропаганда винаги и нямат нищо общо с истинската история. Например Украйна с Полша са в онзи съюз по малко от 10 спокойни години, сравително спокойни. Просто Русия е разпаднала се по него време защото имат владетел който го мързи да управлява голяма държава и московското и киевското му стигат, но местните владетели са си руснаци на всички нейни части и се появява тази орда на монголеца и те плашат народа с нея за да му вземат колкото може повече и уж на Чингиз Хан го дават.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Иначе на България каквото са обещали са го изпълнили, казали са - ние с руснаците тогава имаме много въглища и желязо и ще ви даваме много, няма въобще да сте последните хора, ще сте добре. Гърция нали със Западна Европа, те в сравнение с нас бяха 20 -30 години назад, електрификация - няма, големи заводи нито един, водопровод нямаха 90 -та година, караха западни очукани коли по на 100 години, а у нас ако е над 10 годишна се броеше за стара кола, над 100хиляди км. пробег и над 10 години вече е стара и нямаше цена такава кола, а там нямаха такива коли нито една, всичко убито на 1 милион километра, голяма рядкост кола с два здрави фара и два стопа и шофьорската книжка беше рядкост - 90% от тези които карат коли бяха без книжки.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      barbaron, Украйна е създадена чак от Хрушчов и по късно от Брежнев, бяха в състава на СССР като УССР. Преди това никога не се е получавало да има такава държава, само някакви опити на бандити които тръгват с всеки враг на Русия. Поведението им при предната война е скрито умишлено защото тръгват с руснаците да прогонват немците, които са били всъщност много малко. Чудели са се дали да напишат в исторята какво наистина се е случило или да ги прикрият, прикриват го за да не ги мразят другите руснаци. Украйна е точно като Южна Италия, бандити, бият се и мафия с която другите руснаци много трудно се справят, дори имат специфична дума за украинските мафиоти, но забравих как ги наричаха. Но те са си руснаци и като попаднат при другите стават хора, а там в Украйна бандити, те много уважават боя и другите руснаци са малко от този сорт хора, но тези са ненадминати. Понеже бяха изолирани от Европа и в нея се носеше славата на италианските мафии, пуснете ги в Европа и ще слушата само за украинските. Съвсем сериозно, те са способни да отнемат териториите на всички италиански мафии и тогава ще гледате как Южна Италия просперира и ставала като Северна. Сега като ги сравните с Русия, тя е като Северна Италия, а те са точно като Южна. Те са по опасни за италианските фамилии - мафия отколкото за Русия. Каква Украйна - събрали се с Полша и Латвия и няма и 30 години и украинците ги набиха и изтрепаха, там са убити над 1 милион човека тогава, при онези оръжия които са по малко смъртоносни.
                      Преди години и Монголия е била на мястото на мурзиландия.

                      Коментар


                      • barbaron, Украйна е създадена чак от Хрушчов и по късно от Брежнев, бяха в състава на СССР като УССР. Преди това никога не се е получавало да има такава държава, само някакви опити на бандити които тръгват с всеки враг на Русия. Поведението им при предната война е скрито умишлено защото тръгват с руснаците да прогонват немците, които са били всъщност много малко. Чудели са се дали да напишат в исторята какво наистина се е случило или да ги прикрият, прикриват го за да не ги мразят другите руснаци. Украйна е точно като Южна Италия, бандити, бият се и мафия с която другите руснаци много трудно се справят, дори имат специфична дума за украинските мафиоти, но забравих как ги наричаха. Но те са си руснаци и като попаднат при другите стават хора, а там в Украйна бандити, те много уважават боя и другите руснаци са малко от този сорт хора, но тези са ненадминати. Понеже бяха изолирани от Европа и в нея се носеше славата на италианските мафии, пуснете ги в Европа и ще слушата само за украинските. Съвсем сериозно, те са способни да отнемат териториите на всички италиански мафии и тогава ще гледате как Южна Италия просперира и ставала като Северна. Сега като ги сравните с Русия, тя е като Северна Италия, а те са точно като Южна. Те са по опасни за италианските фамилии - мафия отколкото за Русия. Каква Украйна - събрали се с Полша и Латвия и няма и 30 години и украинците ги набиха и изтрепаха, там са убити над 1 милион човека тогава, при онези оръжия които са по малко смъртоносни.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Най-великия стратег на Съвремието отново притоплил темата. Явно Медведев тоя път не е бил в състояние да си изпее песента.

                          Плаче за следната карикатура между Путин и Си

                          - Вови, дядо, не можеш да окупираш Европа! Точка по въпроса, ходи да се миеш за лягане!
                          - Ама, ама, ама, аз.... имам ядрени оръжияяяяя!!!! Уаааааа!!! Искаааааааам!!!
                          - Казах "Не".

                          Коментар


                          • Click image for larger version

Name:	IMG_20240229_160454_551.jpg
Views:	1
Size:	72.1 КБ
ID:	4161712
                            Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            https://www.youtube.com/watch?v=ZAu6XypsbFo, скоро ще има такива в Киев много.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Измишльотини !
                              раZZпада се моZковията

                              Коментар


                              • https://www.actualno.com/america/tyk...s_2169915.html

                                Коментар

                                Working...
                                X