IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Сащ правят това нещо само да не вземе да се обедини Европа и с Русия, те бяха тръгнали по този път и отношенията бяха повече от добри. Да не се създаде тук по голяма държава от тяхната и с Китай да е в приятелски отношения, а чудото Европа и Азия заедно е техния кошмар, от него се будят посред нощ целите плувнали в пот.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Идеята европейска армия да влезе в Украйна не е чак толкова лоша, действителността там е съвсем различна от тази в интернет. Европейците като се убедят с очите си как се държат войници да умират и от глад, не само от снаряди и мини, и като видят планината от американски оръжия за стотици милиарди може да тръгнат направо към Киев да хванат Курабийкин за ушите и поне два шамара да му бият. Ще се получи неочакван обрат, елемент на изненада и като се прибират Шолц, Макрон ..Фон дер Лайен ще са си депозирали оставките и ще твърдят че нищо не са знаели. В момента има и работеща журналистика, такива които дават факти които не можеш да оспориш като тази украинка Панченко. Тя казва истината и за Киев и видеа има как Курабийката ги е паникьосал че руснаците са вече в града, как стрелят едни по други военните им и идват линейки към бронираните машини. Истинска информация има. А за Барбарона, той е отдавна прочут че търси начини в интернет да изкарва пари, може да се обзаложим че има някаква програма и някой плаща на такива като него да пускат линчетата с клипове в които и заглавието не е истина. Пак някакви биткойни изкарва, сатошита.
      D.Y.F-091066

      Коментар




      • Направо не ми се мисли какво ще стане на 3.3 то ще бъдат знамена български и руски, митрофанова ще отиде с волгата, волгин ще държи реч, ако тагаренко отиде хората пишат че са се запасили с яйца/ а бе ако някой лупне тагаренко дали ще каже че е опит за промяна на евроатлантическите ценности
        Last edited by v_tin; 29.02.2024, 22:40.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение

          А, този гигант на българската и европейската демокрация, особа, приблизена до баба ти Т. Кристи, пиеща си сутрин кафето с Ален Делон и Пол Макартни на Шанзелизе не може да бъде рискувана да отиде в лапите на Тъмния властелин на Мордор, нали?
          ТОй на елизету имаше преди 2 апартамента, ама жилетките им еб...... мамата. Е барби не е чувал за жилетките, но иначе е парижанин първо поколение. И кръчмите на шанзелизету му простеят, той ходи в онова другото барче, дето го палиха 2 пъти, ама той с белмондо дадоха по 5 евро да го възстановят

          Барби, педе нещастно, какво стана с църквата на острова, ремонтирахте ли я, то с пачки да я бяхте покрили щеше да бъде по евтино

          Коментар


          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

            барби ти ще ходиш ли да се прощаваш с навални, внимавай петров и башкиров дебнат за измекяри като теб
            А, този гигант на българската и европейската демокрация, особа, приблизена до баба ти Т. Кристи, пиеща си сутрин кафето с Ален Делон и Пол Макартни на Шанзелизе не може да бъде рискувана да отиде в лапите на Тъмния властелин на Мордор, нали?

            Коментар


            • Още на 24.02 . трябваше да започнат преговори и да приемат идеята за фиктивна капитулация на Украйна - без нато, без армия и военни производства и произведения. Като не искат фиктивна, ще се случи съвсем реална и ако си позволят да се намесят с армия ще загубят Цяла Украйна, а тя по навик после си взема по малко полска територия. Украинците много обичат упражнението с вземане от поляците на територия.
              Last edited by supertrader; 29.02.2024, 21:56.
              D.Y.F-091066

              Коментар




              • США пытались отслеживать телефон Путина, но потом поняли, что у него нет телефона

                Первоисточник публикации: https://politikus.info/events/159524...-telefona.html
                Politikus.info

                Коментар


                • Одеса да се задържи на всяка цена: НАТО изтегля техниката си към пристанището и укрепва мостовете

                  29.02.2024, 19:33 Сергей Ищенко 43839Украйна
                  /Поглед.инфо/ Алиансът подготвя "перлата край морето" да играе ролята на украински "Сталинград", но ще го превърне в нова "Хирошима"

                  Невидими, но тревожни кръгове продължават да се разпространяват по света от сензационното признание на словашкия премиер Роберт Фицо, че ръководството на някои страни-членки на НАТО при закрити врата започна сериозно да обсъжда възможността за изпращане на свои войски на територията на Украйна. Целта е да се „изпрати много ясен сигнал на Путин, че няма да спечели“. Подобни разговори, призна Фико, „го карат да настръхва“.

                  Е, без настръхване! В края на краищата Москва многократно е предупреждавала, че пряката военна намеса на алианса във военните събития в Украйна веднага ще го направи участник във въоръжения конфликт. С всички последствия. Включително под формата на използване от страна на Русия на тактическо ядрено оръжие срещу чужди контингенти, пристигащи на помощ на умиращата „Незалежная“.

                  Полският президент Анджей Дуда веднага се опита да разсее политическото напрежение в Европа, възникнало след изявлението на словашкия премиер. Но го направи изключително несръчно. Той се опита да успокои развълнуваната публика с думите: „Няма абсолютно никакви такива решения“.

                  Фицо дори не говори за готови решения на НАТО под формата на конкретни укази, заповеди и директиви. Той само предупреди, че подобно нещо се обсъжда само от западните лидери. И ако е така, в близко бъдеще, както се казва, са възможни варианти.

                  Защо политческият котел в Брюксел изведнъж закипя така бурно? Това е просто и ясно без допълнителни обяснения. След падането на най-мощния укрепен район на украинските въоръжени сили в Авдеевка се оказа, че противно на уверенията на Киев противникът не е изградил никакви сериозни отбранителни съоръжения на запад от този град.

                  В най-добрия случай окопи се изкопават хаотично и безсистемно тук-там из нивите. Няма минни полета, няма бетонни бункери, няма укрепени укрития за личния състав - нищо от това не съществува. Това ясно се вижда на публикуваните вече на Запад сателитни снимки на театъра на военните действия.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                    Как смяташ дали си играйкат с бабата вечер или и мирише вече пу..................
                    Нас това не ни интересува, дори мароканеца дали си върши работата също. Важното е да не се натоварва физически че си сложи 100 бустера и да оцелее та да им е взел биткойните и тях да ги е яд. Все пак българин, нека да е тарикат който ги е завлякъл а не те него. Аз не му мисля злото.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Как смяташ дали си играйкат с бабата вечер или и мирише вече пу..................

                      Коментар



                      • Хрюши два Абрамса потеряли за сутки. Что за невезуха.
                        https://t.me/condottieros/2673

                        Коментар


                        • Жан-Пиер Шевенман: Французите избраха за президент Макрон, а не Зеленски, и очакват да защитава първо интересите на Франция, а не на Украйна

                          Коментар


                          • Между другото западните компании автопроизводители тихомълком се връщали в Русия, но пазар ще го делят с други още много китайски компании, а руснаците дават яко газ на техните автомобили. Вече не купуват западни масла, не могат да минат лаболаторните тестове, въведоха тестове и пълна синтетика и полусинтетика няма ако наистина не е такава, при нас е пълно с минерални масла с нисък вискозитет да изглеждат като синтетични и товите коли са с вериги, а веригата разбива полимера само за 3000 км и маслото става с вискозитет на чешмяна вода.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              [vi Послание Путина Федеральному собранию

                              Коментари на руснаците:
                              барби ти ще ходиш ли да се прощаваш с навални, внимавай петров и башкиров дебнат за измекяри като теб

                              Коментар

                              Working...
                              X