IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Дани-канен си в ЦАРЕВО в обект по твой избор да почерпя като се раzПАДНЕТЕ замръзналата североаZиатска джамахирия-руZZия
    очаквай скоро ще има вътрешна граZZданска войничка в кочината-руZZия
    а като се разпаднете лично ще ти звънна по GSM ))))))))))

    Коментар


    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Gerasim_Burgaski, докато ги доставят Киев ще е паднал, Путин, Макрон и Шолц бяха се събрали преди 2020 година и съобщиха че за са решили трите страни да се обединят и да са новото ядро на Европа. Това нещо още е в сила, когато Киев падне и един френски войник няма да влезе да спира руснаците. Разбирате ли го това нещо. А когато САЩ изберат нов президент ще излязат от НАТО, но ще има Европейска армия и по късно ще се обединим и с Китай.
      КИЕВ ЩЕ Е ПАДНАЛ АМА ОТ СМЯХ
      за две години вземахте пет села-УЖ вторая в мире армийка -обективно погледнато с тоз темп КИЕВ ще го вземете след около 345 години-ХАХАХХАХАХАХХАХХАХА

      Коментар


      • Gerasim_Burgaski, няма да се разпадне Русия, друга държава ще се разпадне но това не е толкова страшно. Няма да има интернет, няма да има и изкуствени спътници в орбита, ще бъде забранено и ако нещо се появи ще излита самолет който може да достига орбита - включително и далечна за да го вземе или унищожи направо.
        Last edited by supertrader; 09.03.2024, 10:06.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Gerasim_Burgaski, докато ги доставят Киев ще е паднал, Путин, Макрон и Шолц бяха се събрали преди 2020 година и съобщиха че за са решили трите страни да се обединят и да са новото ядро на Европа. Това нещо още е в сила, когато Киев падне и един френски войник няма да влезе да спира руснаците. Разбирате ли го това нещо. А когато САЩ изберат нов президент ще излязат от НАТО, но ще има Европейска армия и по късно ще се обединим и с Китай.
          Click image for larger version

Name:	429591241_305428519222298_3233832658969736604_n.jpg
Views:	1
Size:	52.8 КБ
ID:	4164694

          Коментар


          • Европа ще има дронове които развиват 4000км.ч.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • Gerasim_Burgaski, докато ги доставят Киев ще е паднал, Путин, Макрон и Шолц бяха се събрали преди 2020 година и съобщиха че за са решили трите страни да се обединят и да са новото ядро на Европа. Това нещо още е в сила, когато Киев падне и един френски войник няма да влезе да спира руснаците. Разбирате ли го това нещо. А когато САЩ изберат нов президент ще излязат от НАТО, но ще има Европейска армия и по късно ще се обединим и с Китай.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • SUPER NEWS-ОЩЕ ХИЛЯДИ бели лади за съпругите на Vатниците-ИДЕАЛНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                Български дронове-камикадзе NEM-600 влизат на въоръжение в Украйна още тази година

                Става дума за безпилотния летателен апарат NEM-600, който е предназначен за унищожаване на бронирани цели. Всички тестове вече са приключили и компанията е готова да започне производството през юни

                Преди време българската отбранителна компания Hades Defense Systems съобщи за началото на масовото производство на дрон камикадзе, поръчан от украинска страна, пише интернет-ресурсът "Рибар“, цитиран от "Фокус".

                Става дума за безпилотния летателен апарат NEM-600, който е предназначен за унищожаване на бронирани цели. Според представители на Hades всички тестове вече са приключили и компанията е готова да започне производството на дронове през юни тази година. Също така, предполага се, NEM-600 ще се доставя не само на Украйна, но също и редица други потенциални клиенти.

                Hades Defense Systems е млада българска компания, създадена през 2021 г. Все още не е възможно да се каже със сигурност дали те са създали собствено производство на дронове от нулата или ще сглобяват ръчно дронове от части от друг производител и ще ги доставят на въоръжените сили на Украйна под собствената си марка. Както и да е, с голяма степен на вероятност новите БПЛА ще попаднат на територията на Украйна още тази година.

                Ето какво пише на сайта на компанията за дрона Nemesis:

                Nemesis е безпилотен летателен апарат (UAV) камикадзе с реактивно задвижване, предназначен да се бори с широк спектър от бронирани цели, способен да пробие до 800 mm ролкова хомогенна броня (RHA) с монтираната на носа HEAT бойна глава. Системата е годна за обслужване във всички региони и метеорологични условия, включително градски райони, и с точност на попадение до 0,5 метра, тя може да достави полезния си товар с хирургическа прецизност, като минимизира съпътстващите щети.

                При максимална скорост до 450 км/ч и максимална надморска височина от 6000 метра, NEM-600 превъзхожда системите за боеприпаси, базирани на витло, както и повечето дронове-камикадзе с реактивно задвижване.

                С комуникационен обхват от 50 км и далечина на полета от 70 км, Nemesis е идеален за тактически операции от близко разстояние и елиминиране на стратегически цели. Излитането се постига чрез катапултно устройство за изстрелване, което позволява бързо и ефективно разгръщане на бойното поле, или от земята, или чрез мобилни платформи.

                Веднъж във въздуха, NEM-600 има няколко тактически функции, като например режим „Следване на терена“ на ниска надморска височина и висока скорост, за да предотврати радарно откриване и насочване. Оборудван с функции за обикаляне близо до целта, програмируеми траектории на полета и режими на автопилот и управляван полет – Nemesis е многофункционален и може безпроблемно да бъде въведен в съществуващите арсенали, за да отговори на съвременните защитни нужди...........
                https://epicenter.bg/article/Balgars...ina/343059/2/0

                Коментар


                • Ето какво става в североаZZиатската блатната джамахирия=руZZия :


                  руZZия изуми с подаръци за вдовиците на убити войници

                  В руската република Дагестан властите са се отчели с подаръци по случай Международния ден на жената 8-ми март за вдовиците и майките на убитите войници във войната срещу Украйна. Подаръците добре онагледяват как се оценява един загубен живот в Русия: Кметът на град Барнаул, например, е подарил машина за кисело мляко на вдовица, отглеждаща само три деца; В Рязан пък за жените бил организиран концерт, на който им попели "за любовта и верността" и им провели майсторски клас по цветарство, "за да събудят в тях чувството за красота", което "да облекчи напрежението". Според оценката на организаторите жените след това мероприятие се прибрали вкъщи "в добро настроение, което ще продължи цяла година". В град Балашиха вдовиците получили изкусителни преложения за работа като операторки на миялни машини и санитари със заплата от 42-47 хиляди рубли (средната заплата в Москва е 79 хиляди рубли). В Липецк и Тула на семействата на жертвите ще бъдат изплатени по 10 хиляди рубли. В останалите региони обезщетения няма да се изплащат, а помощта се ограничава до чаени партита, цветя и майсторски класове.
                  Впрочем някои от жените са се престрашили да кажат откровено какво мислят: "Не мога да се усмихвам и да се преструвам, че се радвам на тези подаръци и тяхното внимание. Нека ми върнат мъжа и много ще се радвам да получавам подаръци от него. И празниците ще станат истински празници", казва една от тях, Алина.
                  Друга на име Мария споделя: "Попитаха ме как да ми помогнат. Казвам им - върнете ми мъжа ми от тази ** война! Не искам подаяния. Те предупредиха, че разговорът се записва - аз повторих какво искам и те прекратиха разговора."

                  Прочетете целия материал на следния линк: https://t.me/mozhemobyasnit/17371

                  Коментар


                  • Gerasim_Burgaski, стига си клеветил човека, яд ли те е че не се предават. Много нали !
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Сибирския Бръснар, ще ги хванат на границата, как няма да ги хванат, от депутатите от Радата няма хванат нито един, всички успяха да избягат. Руснаците идват, не им се стои в Киев. Макрон ще ги спре, като превземат Киев ще изпрати армията си..то пък тогава ще трябва армията му да ходи да ги освобождава и става малко сложно.
                      Last edited by supertrader; 09.03.2024, 09:21.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар



                      • Руски академик: Истината за русия

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
                          Никой не искаше да умре за Зеленски, Урсула и Байдън Украински граничари заловиха 34 мъже в наборна възраст при опит да избягат от Украйна.

                          Съобщава се, че всеки от тях е платил € 10 000



                          https://twitter.com/i/status/1766087219775746367



                          Така ще се опитват да бягат от България и козяшките тролове , за да н
                          е ги пратят на фронта , за отварянето на който сега усилено работят ...... но ще е напразно ....
                          Ще бъдат натръшкани , като нещастниците в клипа ......
                          .........
                          ти гледай в гнездото на осите какво става
                          Click image for larger version

Name:	GIKMJ4fXQAAb4Qp.jpg
Views:	1
Size:	35.3 КБ
ID:	4164672

                          Коментар


                          • В Русия до момента са новорегистрирани 500к нови китайски товарни автомобили - влекачи. Това е към 50 милиарда евро.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
                              Американски танк не действа в Украйна.

                              Доставен от САЩ танк M1 Abrams наскоро беше унищожен в Украйна с един изстрел от руския танк T-72B3.

                              Това беше третият изгорен Ейбрамс.
                              Експерт обясни, че „необходимо е да се удари зоната на Ейбрамс между купола и корпуса, за да може танкът да претърпи сериозни и непоправими щети“.

                              T72 успя да изстреля от първия опит.



                              Click image for larger version

Name:	IMG_20240309_085629_428.jpg
Views:	1
Size:	47.8 КБ
ID:	4164666

                              Коментар




                              • 29:47NOW PLAYING Зеленский у Эрдогана. Саммит мира. Путина взяли за жабры. Ракетное пополнение ВСУ. Важное за 8.03

                                26K views9 hours ago


                                11:38NOW PLAYING Переговоры о мире: Зеленский в Турции. База от Байдена. Москве осталось 48 часов. Главное | 8 марта

                                12K views9 hours ago


                                2:45NOW PLAYING Байден резко наехал на Путина и сорвал овации: "Мы не прогнемся". Историческая речь об Украине

                                9K views10 hours ago


                                7:18NOW PLAYING

                                Watch laterAdd to queue Это случилось за 4 часа до смерти Навального! Сделка Путина и Абрамовича. Вся правда об обмене

                                5.2K views11 hours ago


                                4:27NOW PLAYING Удара не миновать! Крупный теракт в центре Москвы: Путина раскусили / Шокирующие детали от Осечкина

                                42K views11 hours ago


                                2:01NOW PLAYING Мирный план для Украины: посланник Си в Киеве. Итоги переговоров с Китаем

                                7.9K views12 hours ago


                                16:10NOW PLAYING Грандиозное "спасение" Крымского моста. Кремль проклинает Китай: РФ нагнули ниже плинтуса

                                32K views12 hours ago


                                53:04NOW PLAYING Жданов за 8 марта: теракты в Москве. Помощь Украине – на подпись Байдену. Путину пора к санитарам

                                20K views13 hours ago

                                Коментар

                                Working...
                                X