IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
    Добре го закова турболан4о

    има го и на стр. 84. Но явно не знае как да ползва връзката и/или не знае как да намери стр. 206

    та се смиляваме и го правим като за дечища:

    ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРСКИЯ ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ 1878-1990
    издател
    БЪЛГАРСКА НАРОДНА БАНКА
    ( дечица цъкнете на подчертаното,
    там на стр. 84 и стр.206 ще видите направените плащания на България към Русия които ви бяха дадени, а описаните задължения съвпадат на 100% с тези в държавен вестник )


    Ако турболан4о пак не го разбере и пак тпърди, че България нищо не е плащала на Русия - немоем помогна - не съм доктор
    Last edited by satz; 09.03.2024, 19:56.

    Коментар


    • v_tin, имаше клипове пуснати от войниците от ВСУ които са се изнесли от Авдеевка, направо теглят една на онези в Киев. Каква окопна война, такова нещо там няма. Още максимум един месец и Украйна се вдига цялата да си сменят властта, и без това тези избягали и ги няма там. То е приключило вече.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

        Тук ти пускаха документ от българската народна банка с плащанията по години, пускаха ти и документ за заема от френската банка Париба, който е теглен от България точно за плащане на дълга към Руската империя( общо платени една трета от цялата сума до опрощаването от Ленин) ти пак глупости пишеш.......
        Отговорих, но съм изтрит с фалшивото "Неприемливо".

        За късмет Tepix ме е цитирал и текстът е останал:
        Първоначално изпратено от Turbolan
        Това е раздел... не копираното като текст ми излиза с нечитаеми символи.
        На стр. 203 е обяснението на съдържанието на таблиците, една от които е тази на стр. 206, указана от теб.

        Ето я долу в скрийншот.
        Обърни внимание на тежестта 0.07% (седем стотни от процента) на обсъждания дълг върху финансите на тогавашната ни държава – за което и говорех – когато плужъци-майцепродажници гьотференски долни като вас все още не е имало.
        [ATTACH=CONFIG]n4164728[/ATTACH]

        ПП. Да, картинката е дадена с ниска разд. способност; това не е мой проблем – намери си стр. 203 и прочети истината.

        Ако искаш, ще те разходя и из целия документ, майцепродажник.
        Отгоре на това Неон на три пъти отговори много по-добре, като в един от отговорите си включи материала, който поисках от satz и за който същият си направи оглушка.

        Но... козяче Митко не читател, козяче Митко писател... щото така му по-удобно.

        ​​​​​Няма смисъл да се спори с козяшките радиоточки.


        Коментар


        • https://www.youtube.com/watch?v=4PblvhOIKWE- J’observe la désunion des atlantistes ! - Le Zoom - Nikola Mirkovic - TVL


          Специално за френските педета
          Никола Миркович: Американците започнаха войната в Украйна, а сега ни прехвърлят горещия картоф и ни казват "Оправяйте се"


          "Да не забравяме какъв е коренът на тази война. Изключително важно е да го припомняме редовно: Съединените щати не искат Русия и Западна Европа не непременно да се обединят, а да си сътрудничат, да работят заедно. Защото ако Западна Европа и Русия - една велика сила, виждаме дори, че е технологична военна сила, която има природни ресурси в изобилие, изключително много - те биха могли да работят по-добре заедно и ако Западна Европа, Централна Европа и Русия работят по-добре заедно на този континент, ние повече няма да имаме нужда от Съединените щати или ще имаме по-малка нужда от Съединените щати, а американците се страхуват от това. За тях, поне за тези, които са на власт през последните поколения, ние сме протекторат - това казва Збигнев Бжежински в “Голямата шахматна дъска”. Ние сме територия, консуматор, който е готов да купува американско компютърно оборудване, американски идеи, американски видеа, американски филми. Нашата общество се американизира в полза на големите американски мултинационални компании и на американските политици, които сбъдват своя проект за глобализация. Това е произходът на тази война срещу Русия, а ние следваме сляпо американската политика".

          "Защо трябва да го правим? Какви са интересите на Франция в Украйна днес? Ако сме световните съдници, защо не изпратим войски и в Близкия изток? Защо не пратихме, когато имаше война между Йемен, хусите по-конкретно, и Саудитска Арабия? Това не е наша война. Французите, френският народ не разбират какви са интересите. Макрон казва това на група хора просто така и това е особено обезпокоително, защото той въвлича френския народ във война, която не е наша. И освен това, какво ще правим, с какви средства? Знаем, че френската армия вече не разполага с предишните средства. Следователно ще изпратим френски войници, които ще се учат да се бият в окопите, които от Първата световна война вече почти не познаваме. Значи украинските войници, които в момента губят срещу руснаците, ще учат френските войници да се бият в тази война на изтощение, в тази окопна война. Това е напълно абсурдно! Съжалявам горките френски войници... Провалихме дипломацията си, Еманюел Макрон не спира да я проваля, защото е атлантик и като всички атлантици, които днес са начело на страните от Европейския съюз, смята, че американците трябва да управляват нещата в света. Това е доброволното робство на Ла Боеси", казва Никола Миркович пред TVL.

          Коментар




          • Сайтът "Обективно": Нивото на бедност в Русия в края на 2023 г. достигна исторически минимум, намалявайки от 9,8% на 9,3% от населението на страната, според данни на Росстат, цитирани от „Комерсант“. Според статистиката сега 13,5 милиона от 146 милиона руснаци могат да бъдат класифицирани като бедни. 800 000 души са напуснали категорията “ бедни“ в Руската федерация през последната година, според Россат.

            За да изчисли броя на бедните хора, Росстат използва показателя за цената на потребителската кошница на човек за четвъртото тримесечие на 2020 г., като взема предвид натрупаната инфлация. През 2023 г. тази сума се равнява средно на 14,3 хиляди рубли на месец.

            Доц. Сарийски: Бедните в Русия и България има сходен стандарт, но у нас са двойно повече

            Коментар


            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              Беспилотники Вооруженных сил Украины (ВСУ) атаковали Таганрог (Ростовская область). Местные жители заявляют, что позвучало более 20 взрывов. Уточняется, что налет стал самым масштабным и длился около 30 минут. URA.RU собрало главное к этому часу.

              Взрывы над Таганрогом

              .....
              Официальное заявление

              Позднее информацию подтвердил губернатор области Василий Голубев. Он сообщил, что атака беспилотников ВСУ отражена силами ПВО. Спустя час Голубев заявил об еще одном налете беспилотников, который также был отражен в небе над Ростовской областью. Уничтожено несколько БПЛА на подлете к Морозовску.

              По предварительным данным, в результате массовой атаки беспилотников на Таганрог, погибших нет. Получил ранение сотрудник МЧС, участвовавший в устранении последствий на земле. Пострадавший госпитализирован, заявил губернатор.
              https://ura.news/news/1052741445

              Click image for larger version

Name:	Screenshot (3).jpg
Views:	1
Size:	65.4 КБ
ID:	4164842

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение

                Може да си пропуснал, но обсъждането започна и е за "заплащането" в злато за кампанията 1877-1878 г. от България на Руската империя.

                Реално няма такова, това е измислица на вас, жалките майцепродажници-козячета.
                Тук ти пускаха документ от българската народна банка с плащанията по години, пускаха ти и документ за заема от френската банка Париба, който е теглен от България точно за плащане на дълга към Руската империя( общо платени една трета от цялата сума до опрощаването от Ленин) ти пак глупости пишеш.......

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
                  Потвърдено е!!

                  Руски Т-72 е отговорен за унищожаването на третия американски танк "М1 Ейбрамс" в Украйна.

                  Ейбрамс е най-добрият танк в света... когато се бие с фермери и кози. Но сега не е в Ирак.................[/B]
                  Е дайте филмчето да видим кое ви подмокря толко. Пак ли някой макет?

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                    Руснаците само една рафинерия ли имат
                    Вие кажете колко имат

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      barbaron, Русия има ПРО с което да свали британските дърти ракети, ще ги опушкат до една, британците няма с какво да свалят руските.
                      Click image for larger version

Name:	430086730_963328431977165_8386694502939868255_n.jpg
Views:	1
Size:	53.3 КБ
ID:	4164835

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от barbaron


                        Александр Тверской, 2014 г. за Путин :
                        • Садист. Параноичен психопат с мания за величие и надценени идеи. Патологичен лъжец. Самооценката му е неадекватна. Интелигентността му е ниска. Личността му се влошава бързо.
                        • Живее в паралелен свят, откъснат от реалността, напълно изгубил връзка с действителността. Той не я разбира. Как живеят хората, какво чувстват, за какво мечтаят, защо страдат - един морален идиот не може дори да си го представи. И не иска да си го представи..
                        • Създал около себе си изкуствен, глухо опиянен свят, в който години наред, бавно, врял в котела на собствените си лъжи и пещерни предразсъдъци, накрая губи разсъдъка си.
                        • Не съвест, никога не е имало съвест. Да, той е неспособен на състрадание и съпричастност, но самият той е много раним и самоуверен в.. Той е неспособен да обича. Много трогателен и отмъстителен, вероятно всички щети и желанието да се сдобие, да причини колкото се може повече страдания на всеки, до когото се докосне, произтичат от детството му, в което е бил болен, безгръбначен и безкрайно изтощен в бягство.
                        • Страхлив и достоен за съжаление. Вечното малодушие ражда излишна, често безсмислена жестокост в действията и краен, чудовищен цинизъм.
                        • Възгледът му за света е като на зъл зародиш от епруветка. Начинът му на мислене е пропорционален на мащабите на личността му. Той мисли ограничено, шаблонно, с настройки и лозунги. Преценките за света и хората са бутафорни и ограничени.
                        • Като всеки тиранин той е склонен към митове, свещени значения, символизъм. В същото време е ужасно комплексиран, отчужден, затворен в себе си и емоционално беден. Компенсира своя комплекс за малоценност във всички области на живота чрез потискане и унищожаване на хората.
                        • Ценностната му система е купена, стеснена до примитивната формула "свой-чужд" и представлява набор от идеологически клишета: Русия über alles, Западът - врагове и пришълци; - народът на Русия - потенциално опасен добитък, който трябва да бъде държан под контрол, периодично дразнен с джинджифила на националната изключителност; - властта - съдбата на избраните, смисълът на властта е в нея за собствено и лично обогатяване.
                        • Последното обаче отдавна е престанало да играе каквато и да е роля и на преден план излязоха маниакалните идеи на хегемона на империята на Земята на всяка цена и с всички средства...
                        • Махмурлия от времето на Сталин с психологията на вертуха и частен палач. Сив във всичко, безличен, дребнав. Той поглъщаше цялата подигравателна женомразка порода на офиса.
                        • Абсолютно безскрупулен. Няма утвърдени, повече или по-малко морални понятия, с изключение на зоналните. Вътре в себе си крие нацупен тийнейджър, а навън се опитва да запази маската си на брутален, остроумен, човек в управата.
                        • Речникът му е оскъден, речникът му е пълен с вулгарни поговорки и криминален, полицейски жаргон. Мнението за него отвън е много важно за него, затова е склонен към позьорство и жалък, анекдотичен мачизъм, както всички комплексирани хора. Той винаги се оказва смешен и жалък...
                        • Вижда се, че е само една разтеглена ларва, а под нея друга, а после също така до самото дъно, където в мехурчеста, черна, злобна и отвратителна слуз, обгърнал с ръце треперещите колене, седи някакво жлъчно, набито джудже... Като политик той е безнадежден и безполезен, защото гледа само към миналото и се страхува от всякакви промени като заплахи за властта му.
                        • И най-важното е, че той не знае какво е промяна, не я разбира. Политически безплоден, защото е обсебен от безграничната си власт. Някой друг все още се опитва да погледне в душата му, за да разбере нещо там.
                        • А там просто няма душа. Там вътре има едно голямо нищо. И когато абсолютното нищо в плътта получи неограничена власт с червено копче в ръцете си, се получава това, което виждаме днес.
                        • Той искаше да влезе в учебниците по история, да стане част от великата руска епопея, да бъде извършител, и ще влезе като банален военнопрестъпник, който е излязъл от релсите...
                        • Той иска да се страхуват от него, да треперят пред него, но всички го гледат с презрителен поглед в очакване на незабавната му смърт.
                        https://www.obozrevatel.com/person/a...r-tverskoj.htm


                        Click image for larger version

Name:	431065203_814924867343174_1222293621362841592_n.jpg
Views:	1
Size:	67.4 КБ
ID:	4164833

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          mitko2848, нищо не сме плащали за Освобожението, Русия ни плаща. Те веднага вкарват злато тук и зареждат хазната, не е било проблем за Русия по това време. Понеже англичаните и другите са искали пари затова руснаците казват - пишат там че сме им длъжници. Русия е толкова доволна за боя който им е хвърлила и българите взели участие не са 7500, те стават много повече. Ако англичаните не се появяват Портата е щяла да падне. По него време англичаните и западна европа така смучат Османската империя, пият им кръвчицата направо и по този начин и нашата, защото България е произвеждала най много, но е нямало защото Портата обира всичко да им се отчита на онези. На самите турци са им били дотегнали.
                          Click image for larger version

Name:	429654690_1611020959637717_2539467910332821501_n.jpg
Views:	1
Size:	101.2 КБ
ID:	4164831

                          Коментар


                          • Click image for larger version

Name:	431120685_2996100850531547_106933903844540034_n.jpg
Views:	1
Size:	89.7 КБ
ID:	4164829

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                              Може и да не се разпадне, но за целта трябва руснаците сами да арестуват и накажат дъртия джуджак.
                              репарациите няма да им се разминат - те вече ги и плащат.
                              за да НЕ СЕ раZZпадне може да гарантират........................................ .USA/САЩ
                              ама докато е късотрупия на власт няма да има нищо хубаво за 140+ млн раZшисти
                              НО ЗА НАС е ОК-кочината раZшистан е вече беzzЪБА-освен психо-хибридни атаки нищо не може да направи-СМЕШНА авдееевка 1.5+ години превземаха ))))))))))))))))
                              ВИЖ Запада дава толкова колкото Украйна да не загуби ;(
                              СПОКО vатници- ще плащате репарации както Германия след ВСВ

                              Коментар


                              • Click image for larger version

Name:	431485648_2559490384259388_2167448162450203686_n.jpg
Views:	1
Size:	69.2 КБ
ID:	4164825

                                Коментар

                                Working...
                                X