Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Аха. Тичай им го кажи
- 3 Харесвания
Коментар
-
Затуй, тичай и се заключИ в мазето. При провизиите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНа кукуво лято
- 1 like
Коментар
-
Отделна тема е, но за Китай в момента е почти невъзможно да влезе в Тайван, дори САЩ и Япония само да гледат отстрани. На Пип това съм му го обяснявал (в другия форум) в подробности защо военно-технически подобен десант в Тайван е безкрайно труден.
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПрав си. Няма да е една дузина, ами една дивизия. И това - само партийните секретари. Иначе, няколко армии. За по-сигурно.
Коментар
-
Аха. Тичай им го кажи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНа кукуво лято
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеВитиевата работа - напълно очаквано.
Още повече че наред скоро ще е Тайван, а там няма и международно признат суверинитет дори...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПочти сигурно е, че е вярно. Аз не приемам желаното от мен за вярно.
https://twitter.com/ChristopherJM/st...4US_JKQfl8113g
Коментар
-
На кукуво лято
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеА, бе, китайците са напълнили териториалните води на Тайван с кораби и ще разтоварят на острова една дузина партийни секретари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Агресията е само от едната. Да отива на бунището на историята - а рушняците - персона нон-грата в цивилизования свят, сами го избраха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Ка-путин е един нагъл лъжец с мания за величие и психични отклонения!Този луд боклук е опасен за планетата!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар