IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • „Ако САЩ не ни бяха помогнали, щяхме да загубим войната. Нямахме експлозиви и барут. Нямаше с какво да се оборудват патроните за пушка. Американците наистина ни помогнаха с барут и експлозиви. Съюзниците спасиха СССР от поражение“. (И. Сталин)

    Click image for larger version

Name:	GI5z0_cW0AAxCPM.jpg
Views:	1
Size:	49.9 КБ
ID:	4166946

    Коментар


    • Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

      в украина за кога са насрочени избори?
      Чакат путин да тресне зеления глупак и тогава. Но той не иска да го тресне, защото тогава ще спре сво. А колкото повече нацики изпраща глупака, толкова повече руснаците унищожават..М

      Между впрочем доведения син на сирски е поискал руски паспорт, а брата на сирски е подполковник в руската армия

      Коментар


      • Zамръзващата джамахирия-руZZия ще се разпадне, „втората армия в света“ не може да превземе дори няколко села в Украйна

        https://fakti.bg/world/865713-rusia-...sela-v-ukraina

        Коментар


        • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

          Подкрепям напълно презрението ти към германците.
          https://www.youtube.com/watch?v=8qAhP80rj2A, няма ги, топят се и изчезват, да ги мразиш защо ?
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • https://www.facebook.com/alex.dimov....35805457547756
            без думи......

            Коментар


            • Click image for larger version

Name:	432683642_1543140716578097_5072404061498370794_n.jpg
Views:	1
Size:	62.8 КБ
ID:	4166933

              Коментар


              • mathematician, просто огледален отговор, а и така разбират има ли подкрепа колективен Путин, те все пак са много по близо до хората и сред тях, докато олигархията е скъсала с реалността. Не са фарс, преграда са срещу превземане на държавана от нелегитимници като в Укр. Ако не са преграда защо не проведат избори в Украйна. Диктаторите с избори се свалят само. Сега колкото и да насилват тези всички да дават на Украйна, да умират европейците за нея през едни дори нелегитимни избори не могат да минат, фалшиви да са пак няма да могат. В момента друг начин няма, затова през социализма у нас си се провеждаха избори и не е вярно че управляващите не са имали подкрепа. Ние живеехме по добре от гърците и турците които уж бяха към Запада. Ти като попаднеш в една страна за дни си наясно къде е имало развитие и къде са изостанали, а те поради отношението на Запада към тях като към балканци които за да държат подчинени в нищета трябва да ги противопоставят бяха минали и през война в Кипър и си харчили и без това малкото си пари за западно оръжие. Това нещо е правено за да им се продаде оръжие и едно 15 години назад от Социалистическа България си бяха.
                Last edited by supertrader; 18.03.2024, 12:22.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение


                  Тоя фарс с изборите в Русия не го разбирам много, но явно им е нужен някакъв цирк формално да кажат вижте правим избори.
                  Фарсът е абсолютно необходим и изцяло за вътрешна консумация. Да повтори още веднъж на мужиците - слаби сте, нищо не можете да промените.

                  При соца беше същото, изборите свободни, а гласуването задължително.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

                    Те така германците все пак решиха да не подпалват ядрена война.
                    Подкрепям напълно презрението ти към германците.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                      Аха. Да, бе. Да.
                      поплачете не ни пречете
                      обещал съм да черпя КАТО СЕ РАzzzzПАДНЕТЕ
                      споко

                      Коментар


                      • mathematician, защото въобще дори не искат война германците, навоювали са се достатъчно. Спреш ли войната, отпадне ли необходимостта да се въоръжаваш - икономиката избухва. Американците 10 години след ВСВ започват да изостават спрямо тях до толкова че немеца си позволява неща които бъдещ олигарх в Америка не можел да си купи и казва аз ги гледах на витрината като сираче..много скъпи. Германия пълна с такива, всеки немец си ги е купувал. За едно нещо САЩ сега са прави - разходите за война трябва да се споделят, но не са прави че трябва да се увеличат - намаление им трябва, голямо намаляване.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Между впрочем да не се чудите що германците не дадоха ракети Таурус на Украйна.

                          Щото могат да носят ядрени глави и отделно имат голяма далекобойното. А руската военна доктрина казва, че ако такава ракета се засече да лети към Русия следва отговор с ядрени ракети. То е ясно че Таурус няма да носи ядрени глави, но никой гаранции не дава и съответно няма как да се знае докато ракетата лети какво точно носи.


                          Те така германците все пак решиха да не подпалват ядрена война.

                          Коментар


                          • barbaron, ами жесток фейк тази снимка, първо пълководците изчеднаха и избягаха и всеки момент Сирски ще поведе армията за Киев а те чакат Путин да дойде. На Сирски всичките му близки са в Москва, не са на Запад където избягаха пълководците на Зе. Та какво му има на Сирски, не може ли той да вземе властта и по добре от Зе ще управлява.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Агро, а кой диктатор не е свален с избори, диктаторите най вече с избори вземат власта и с избори ги свалят. В САЩ скоро не са улучвали президент който да не е диктатор, там дори кандидат който да не е с такова психично заболяване не успява да се добре. Хората като ги слушат какво говорят и не гласуват, затова ще гласуват 17% само. Бива ли да управлява някой който 83% от хората не искат ? Колко успешно ще е това. Там отдавна не може да се кандидатира психично здрав човек. Имали са навремето такива, но е било отдавна, това са хората направили Америка обединена и велика както се изразяват. Тези ще я разбият, само им трябва време. Сащ имат 0.13% от световното производство на кораби, а когато се управлява от психично здрави хора то е 40% и малко повече. Европа я обединиха такива велики хора, недиктатори..сега няма нито един от тях и виж какво става. Фон дер Лайен е дори въобще неизбираема, а онези всички бяха минавали през избори и печелили над 60% подкрепа.
                              - На нас така наречения Запад ни трябват руснаците като най големи приятели и не заради суровините им, а защото имат военни технологии които са много напреднали и умеят да ги създават. Запада разчита на военни технологии които произлизат от цивилни, а цивилни неща за война не може да се ползват. Затова успеха им е толкова голям в Украйна. Запада се страхува от Китай, а той не може да прави военни неща и няма и да може. Голямо преклонение към цивилните неща които правят азиатците..ама те едни боклуци на 10 едно работи знаете ли.
                              Но като не правиш нищо с двете си ръце и си на хубава службичка с ББД заплата и тя си върви няма как да научиш такова нещо, гледаш че много обяви пускат, много стока но за Ху не става.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар




                              • Зеленский, заедно със своите пълководци, в центъра на Киев,
                                гледа през прозореца идва ли Путлер с бялото знаме




                                В същото време, плъхчето Путлер в бункера си без прозорци,
                                приема по скайп новини, че още 1234 абрамса са унищожени

                                Коментар

                                Working...
                                X