Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеСпре ли се газта сме до тук..и Европа също
Петър Витанов: Ако Русия спре доставките на газ, загубите на България ще са три милиарда за месец - Поглед Инфо (pogled.info)
А застрахователните компании не искам да ги мисля, външнотърговските фирми, туризма и т.н... Овце не се радвайте.. това безумие трябва да спре веднага !!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
А защо не разговаряхме така от самото начало.Нямам какво да кажа.Според мен Паметника на Съветската армия наистина трябва да се премести не му е мястото там...и разбира се с нужното уважение и почести..Трябва омразата да се прекрати.Една шепа хора останахме...
Народите по света искат определено мир и хармония, да си правим бизнес да пътуваме и обикаляме навсякъде. И обикновеният руснак, американец и европеец са хора които със сигурност не искаме да се избиваме заради провокациите на самозабравилите се политици и техните интереси да си пълнят джобовете.
А тези българи призоваващи да се скверни паметника не са българи нито европейци а най-обикновени нацисти и продажници.
Сквернете паметници на сталин или живков ако не ги харесвате но не пипайте паметници на обикновените хора били се за СВОБОДАТА НА СВЕТА!!!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНяма значение къде е. Фактът, че не е арестуван е сериозен провал на операцията. Никой не се съмнява (е, има няколко идиота), че руснаците могат да смажат Украйна. Въпросът беше конкретни лица да отговарят за стореното.
А идиота е онзи неадекватен демо трейдър който каза ,че рублата била и ще поскъпва ....Last edited by petrg5s; 27.02.2022, 13:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеМира е много лесен. Просто Русия си изтегля войските от Украйна. Не виждам какво затруднява руснаците да го направят. Ако са свършили горивото и молят Украйна за помощ по изтеглянето може проблема да се реши и на по-ниско ниво.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Спре ли се газта сме до тук..и Европа също
Петър Витанов: Ако Русия спре доставките на газ, загубите на България ще са три милиарда за месец - Поглед Инфо (pogled.info)
А застрахователните компании не искам да ги мисля, външнотърговските фирми, туризма и т.н... Овце не се радвайте.. това безумие трябва да спре веднага !!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнениеКонфликтът се интернационализира, което е лоша перспектива.
Но, то не би могло, да бъде и друго.
Така е било и в Испания и във ВСВ и в Ирак, Либия, Сирия.
Така ще бъде и в Украйна.
За съжаление, това носи огромен риск за живота на човечеството.
Както вече съм споменавал, най-голямата и единствена заплаха за
съществуването на живота на планетата Земя, се намира в Кремъл.
Както е тръгнало, всички ще го разберем. По неправилния начин.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнениеКонфликтът се интернационализира, което е лоша перспектива.
- 1 like
Коментар
-
Според РЦБ всичко е точно. Колко точно, ще стане ясно утре. Да не забравяме, че срещу Наибулина, както обидно и казват в Русия, са цял куп местни политици.
https://m.investor.bg/pazari/538/a/r...zarite-346859/
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Защо да съм изперкал? Въобще не говоря за Путин и Русия а за нацисти и фашисти които света дружно трябва да прочисти. Ти си изперкал защото ти се привижда нещо в моя пост!!! Дори съм твърдо против тези хора в България който искат да сквернят паметника на съветската армия. Това са хора загубили живота си в ВОЙНА. ТОВА НЕ Е ПАМЕТНИК НА СТАЛИН ЧЕ ДА БЪДЕ СЪБАРЯН И ПРОЧИЕ. ТОВА Е ПАМЕТНИК НА ВОЙНИЦИ КОЙТО СА СЕ БИЛИ ЗА СВОБОДАТА НА ЕВРОПА И СВЕТА ОТ ЧУМАВАТА ИЗМЕТ НА ХИТЛЕР. Всеки който скеврни исторята било русофил или русофоб трябва да отиде в затвора.
- 1 like
Коментар
-
Русия: Украински националисти от батальона "Азов" атакуваха квартали и училище в Мариупол, има цивилни жертви
Украински националисти от батальон "Азов" атакуваха жилищни квартали и училище в предградията и в град Мариупол с установки РСЗО "Град", има жертви сред цивилни. Това съобщи официалният представител на руското Министерство на отбраната генерал-майор Игор Конашенков, предаде ТАСС.
„На 26 февруари от 16:00 до 16:20 часа украински националисти от батальона „Азов“ атакуваха жилищни райони на селище Сартана в предградията на Мариупол и училище № 8 в град Мариупол. В резултат на това има разрушени жилищни сгради и загинали сред цивилното население“, каза Конашенков.
Коментар
-
Конфликтът се интернационализира, което е лоша перспектива.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Това джуджето дето се крие в бункера в Кремъл ли ти го каза?
Айде, знам че на български Ганьовци вяра нямаш, ама и канадците ти го казват: Петков: Зеленски се включи от бункер
https://www.mediapool.bg/petkov-zele...ews332653.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеМира е много лесен. Просто Русия си изтегля войските от Украйна. Не виждам какво затруднява руснаците да го направят. Ако са свършили горивото и молят Украйна за помощ по изтеглянето може проблема да се реши и на по-ниско ниво.
- 1 like
Коментар
Коментар