Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Твърденията, изложени в текста, не са подкрепени с научни доказателства. Наличието на цезий-137 в околната среда е добре обяснено с известните ядрени събития през 20-ти и 21-ви век. Няма достоверни доказателства за древни или средновековни ядрени войни, а неразбирането на ядрената физика и геология в текста показва, че тези твърдения се основават на псевдонаука, а не на действителни научни открития.[/quote]
Аз пък ще ти кажа следното:
ИИ знае това, с което е бил обучен. Тоест знае 0.1% от цялото човешко познание. Някъде там в екипа, който обучава ИИ, има такива невежи , които са подбирали (цензурирали) какви материали да му дават за обучение и какви да не му дават. Следователно той знае това, което са искали да знае неговите учители. Това автоматично означава, че всяко едно менние на И трябва да се подлага на съмнение, защото то не е мнение на ИИ, а мнение на неговите учители, което е силно субективно и дори емоционално.
Нека Ватикана да направи ИИ и да видим тогава какви "умни" отговори ще ти дава ...

Ако руснаците направят ИИ, представи си пък какви простотии ще дава и ще твърди, че са гола истина ...

Ако искаме да имаме един всеобхватен и всезнаещ ИИ, първо трябва да го направим 1 милиард пъти по-мощен, което няма да се случи следващите 100 години, и после да го заредим със 100% от всичкото налично знание и всичката налична литература и дори да го пуснем сам да се самообучава в интернет. Да, ама в наше време това не може да се направи, така че 99.9% от световната информация си остава загадка не само за ИИ, но и за неговите учители, извършващи умишлена цензура на знанията на ИИ.
Така че засега се ограничавай да даваш "умни" акъли, само защото използваш един от наличните поне 1000 ИИ на земята, и се ограничавай да обиждаш, защото ако някой плещи глупости, то това си ти, а не аз.
ПП: Дори и БАН вече са пуснали ИИ на български език, и той също уж разсъждава, но още на първия въпрос към него го излових, че знанията са му силно ограничени, а разсъжденията никакви ги няма. Попитах го кои сортове грозде са подходящи за района на Габрово. И той ми изреди десетина сорта. Тогава му напомних, че сортовете трябва да са студоустойчиви, и той ми изреди други 10 сорта, без да се извини за първата грешка. Тогава още веднъж му напомних, че освен студоустойчиви, сортовете трябва да са и раннозреещи. Тогава той ми изсипа трети комплект от 10 сорта.
Коментар