IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Викаш разбеснял се е ?! Главата къде си я завирате вие бре .... ма мислете малко !
    Е точно ти, дето си заслепен от евтЕната путинофилска пропагандна мъгла, да ме питаш, къде ми е заврена главата...? По принцип, обичам да си завирам главата, между женски крака..

Коментар

• Колкото и да не ми се иска да го кажа, тази война трябва да приключи възможно най бързо със смазваща победа над Украйна. По този начин би се избегнал по голям конфликт в Европа. Но да се надяваме че Зеленски не е марионетка и ще обявят някакво примирие изгодно и за Украйна. Да знаем че Украйна, Беларус, Казахстан и др бивши републики са към Русия. Да се очертаят сферите на влияние и да сме до там. Тези провокации са опасни за континента. САЩ са си добре ама ако се гърми ще се гърми при нас, Полша Румъния и балтииските страни. А дали НАТО ще ни защити с цялата си военна мощ? Май само на хартия и тук таме няколко войника....

Коментар

Как не разбра ,че парите в момента за Русия нямат значение ? Ти сляп ли си ? Тя е опряна до стената е положението е или ,или . Тя в момента загуби и продължава да губи много ама много пари !!!
        Абе сляп, засега, благодаря на Бога не съм! Късоглед съм, да, ама чак сляп, не съм все още! Руската федерация не е опряна до стената към настоящия момент! Аман от опорки! . А за изолацията в която изпадна Руската федерация, считано след 24.02.2022г., следва да търсят основната вина и причини, в действията на твоят любимец...Води Русия към пропаст! Да, бавна, засега не толкова ясно видима, но към пропаст...Щом тръгна и с ядрено оръжие да заплашва и изнудва Украйна, чиито въоръжени сили изпитват остър недостиг на съвременни системи тежко въоръжение, не знам, какво да кажа..
        Сега, знам, че ще ме контрираш, че тия запрахи с ядреното оръжие, се били отнасяли по-скоро до САЩ и НАТО, като цяло, ала все пак....Ясно е, че чисто военно, Въоръжените сили на Руската федерация ще постигнат успех в изваждането от строя, неутрализирането на въоръжените сили на Украйна..АЛа после, какво прави?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение

Имам предвид, че и Путин със сигурност се съобразява с това да не се допускат, доколкото е възможно жертви сред цивилното население на противника! Не знам, какво не ти е ясно в написаното от мен...
          Викаш разбеснял се е ?! Главата къде си я завирате вие бре .... ма мислете малко !

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Отчита се къде? В Азия, Африка и Южна Америка човешкият живот нищо не значи. Западняците сме по чувтсвителни уж само защото войната чука на вратата ни. А войната в Ирак,Сирия бяхме ли чувствителни за мирното население? Майната им на сатрапите, но умряха много невини. Войната в Йемен е най-пресният пример за лицемерието. СА и коалицията бомби и цивилни но никой не налага и санкция на саудитците за въздушните удари. Това е проблема Запада и в частност САЩ се насраха от войни и сега когато друг я води за своята сигурност става проблем. Проблема е че насъскаха олигархично мутренското управление на Украйна в провокации. Не може в 21 век е ЕВРОПА НАЦИСТИ и ФАШИСТИ да са в парламента. Не може формирование с нацистки символи да убива невини хора. Тези ли ще ги приемат в ЕС и НАТО?
            Имам предвид, че и Путин със сигурност се съобразява с това да не се допускат, доколкото е възможно жертви сред цивилното население на противника! Не знам, какво не ти е ясно в написаното от мен...

Коментар

Аз не съм наивен човек....Не знам си останал с такива впечатления...Разбесняването на Путин е повече от очевидно, но просто времената не са онези преди 80 години и днешните хора сме по-чувствителни към жертвите сред цивилното население при война. Това се отчита от Путин...Не, че е хуманист, ала се отчита....
              Отчита се къде? В Азия, Африка и Южна Америка човешкият живот нищо не значи. Западняците сме по чувтсвителни уж само защото войната чука на вратата ни. А войната в Ирак,Сирия бяхме ли чувствителни за мирното население? Майната им на сатрапите, но умряха много невини. Войната в Йемен е най-пресният пример за лицемерието. СА и коалицията бомби и цивилни но никой не налага и санкция на саудитците за въздушните удари. Това е проблема Запада и в частност САЩ се насраха от войни и сега когато друг я води за своята сигурност става проблем. Проблема е че насъскаха олигархично мутренското управление на Украйна в провокации. Не може в 21 век е ЕВРОПА НАЦИСТИ и ФАШИСТИ да са в парламента. Не може формирование с нацистки символи да убива невини хора. Тези ли ще ги приемат в ЕС и НАТО?

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
                Русия е признала за 500 жертви, значи 5000 си е повече от реално.
                https://www.youtube.com/watch?v=EOQks76cBAQ

Ега ти армията. Някакви 18 годишни деца, които не знаят къде са, къде са тръгнали и за какво са тръгнали.
                Не, 5000/ПЕТ ХИЛЯДИ/ жертви, ако под жертви имаш предвид убити военнослужещи от състава на съединенията и частите на Въоръжените сили на Руската федерация, пряко ангажирани с изпълнението на военната кампания срещу Украйна е завишена и в този смисъл нереална цифра! Виж, ако под жертви, визираш общ брой на убити и ранени, т.е. извадени от строя военнослужещи, то тогава да съгласен съм, по-реално е...Реалистичната цифра на убити до момента руски военнослужещи е някъде около 3000 максимум..като във всяка война и двете страни масирано заливат с пропаганда и преувеличават бойните загуби на противника, респективно занижават собствените бойни загуби....Това е аксиоматична истина! Все още сме в ранния стадий на войната...Тепърва предстоят по-сериозни боеве в градски условия...

Коментар

А нали се досещаш, че за да смели за 3 /ТРИ/ дни Украйна с масирана въздушна операция, така щото да се сломи вяка воля за съпротива, при която обаче да не стига до това да се прави "бомбен килим", в стил "Втора световна война", е необходимо Путин да употреби огромно количество високоточно оръжие? А това оръжие, било то крилати ракети, управляеми ракети въздух-земя,ракети изстрелавани от ОТРК, управляеми ракети, изстрелвани от крупнокалибрени РСЗО, управляеми артилерийски снаряди за цевната артилерия /какъвто е 152 мм снаряд "Краснополь", например/, струват много пари в зелено? Дори за Руската федерация, която иначе изцяло сама си произвежда компонентите за високоточните боеприпаси и оръжия, не е рентабилно да ги изразходва масово, защото е баснословно скъпо..Най-малкото защото поради високата цена на това въоръжение, възстановяването на запасите, струва много средства..А да накриеш с масирани нальоти с неуправляеми авиационни бомби, с неуправляеми снаряди за РСЗО, с цевна артилерия повсеместно големите агломерации, където са концентрирани ВСУ и Териториалната отбрана на Украйна, носи огромни репутационни вреди за всеки агресор...Все пак не сме в 1939г. или 1944-1945г., а сме в 2022г.. ОПира до кинти..До много кинти! ОГРОООМНИ КИНТИ! .Военна икономика му се вика...
                  Как не разбра ,че парите в момента за Русия нямат значение ? Ти сляп ли си ? Тя е опряна до стената е положението е или ,или . Тя в момента загуби и продължава да губи много ама много пари !!!

Коментар

Да се цитират опорките на този меко казано манипулатор Иво Христов, не е меродавно...Знаем ги неговите пространни анализи....
                    Ако слушаш руските телевизии там всички говорят за операция в Украйна и забележи война с Нато!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Dragodanov, доста наивно да се мисли че Путин си е изпуснал нервите. Ударната вълна тепърва иде, явно се разчита народа да възтане, но засега няма индикации. Рано е обаче. Но съм сигурен че идва голямо бедствие, тези по върховете не проявяват грам човещина..уж някакви планове за възтановяване и на практика абсолютно нищо. Мисля че имат планове само как да крадат.
                      Аз не съм наивен човек....Не знам си останал с такива впечатления...Разбесняването на Путин е повече от очевидно, но просто времената не са онези преди 80 години и днешните хора сме по-чувствителни към жертвите сред цивилното население при война. Това се отчита от Путин...Не, че е хуманист, ала се отчита....

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                        "Това не е конфликт между Русия и Украйна. Това е конфликт между Русия и САЩ. Ако погледнем по-широко картината, ще видим, че за управляващите в САЩ е ясно, че времето работи срещу тях. Икономически, технически и военно статуквото се променя. Очерта се фактът, че драконът литна и към 2030 година Китай няма да може да бъде спрян. Китай има по-голям флот от САЩ. Русия се еманципира и излиза от 30-годишно унизително съществуване. Най-опасните светлинки във Вашингтон е еманципацията на Европа". Това заяви в предаването "Не се страхувай!" с Васил Василев по "Евроком" социологът проф. Иво Христов.

Според него стигането до тясно сътрудничество между Германия и Русия е щяло да постави под съмнение господството на САЩ в Евразия.

Той добави, че са били организирани нежни революции в Беларус, а в Украйна – преврат, за да се навреди върху Русия и да се окаже натиск.

Последната черта бяха опитите Украйна да бъде вкарана в НАТО. Това означаваше, че ако бъдат разположени модерни военни инсталации в Харков – полетното време до Москва е 5 минути. Русия щеше да е поставена в положение сама да си направи харакири или да отдалечи тази опасност. САЩ поставиха Русия в ситуация, в която каквото и да направи да сгреши.

Проф. Христов допълни, че целта на САЩ е да отслаби Русия, за да може да притисне по-късно Китай.
                        Да се цитират опорките на този меко казано манипулатор Иво Христов, не е меродавно...Знаем ги неговите пространни анализи....

Коментар

• Dragodanov, доста наивно да се мисли че Путин си е изпуснал нервите. Ударната вълна тепърва иде, явно се разчита народа да възтане, но засега няма индикации. Рано е обаче. Но съм сигурен че идва голямо бедствие, тези по върховете не проявяват грам човещина..уж някакви планове за възтановяване и на практика абсолютно нищо. Мисля че имат планове само как да крадат.
                          D.Y.F-091066

Коментар

Ако беше разбеснял се диктатор щеше да прави като хамериканците , за 3 дни всичко леж и после сухопътни .
                            А нали се досещаш, че за да смели за 3 /ТРИ/ дни Украйна с масирана въздушна операция, така щото да се сломи вяка воля за съпротива, при която обаче да не стига до това да се прави "бомбен килим", в стил "Втора световна война", е необходимо Путин да употреби огромно количество високоточно оръжие? А това оръжие, било то крилати ракети, управляеми ракети въздух-земя,ракети изстрелавани от ОТРК, управляеми ракети, изстрелвани от крупнокалибрени РСЗО, управляеми артилерийски снаряди за цевната артилерия /какъвто е 152 мм снаряд "Краснополь", например/, струват много пари в зелено? Дори за Руската федерация, която иначе изцяло сама си произвежда компонентите за високоточните боеприпаси и оръжия, не е рентабилно да ги изразходва масово, защото е баснословно скъпо..Най-малкото защото поради високата цена на това въоръжение, възстановяването на запасите, струва много средства..А да накриеш с масирани нальоти с неуправляеми авиационни бомби, с неуправляеми снаряди за РСЗО, с цевна артилерия повсеместно големите агломерации, където са концентрирани ВСУ и Териториалната отбрана на Украйна, носи огромни репутационни вреди за всеки агресор...Все пак не сме в 1939г. или 1944-1945г., а сме в 2022г.. ОПира до кинти..До много кинти! ОГРОООМНИ КИНТИ! .Военна икономика му се вика...
                            Last edited by Dragodanov; 03.03.2022, 01:12.

Коментар

• Преди малко прочетох в телеграм за изчезналият румънски самолет а сега чета и тук какво пишат... а дали не са свалени

Извънредни новини от Румъния. Изтребител МиГ-21 на румънските въоръжени сили е изчезнал от радарите, предадоха румънските медии.

Хеликоптер е бил изпратен да го търси, но и той е изчезнал от радарите. Местни експерти посочват, че тези трагични събития са прецедент – две летателни машини да се разбият една след друга. Петимата членове на екипажа на хеликоптера са загинали.

Коментар

• "Това не е конфликт между Русия и Украйна. Това е конфликт между Русия и САЩ. Ако погледнем по-широко картината, ще видим, че за управляващите в САЩ е ясно, че времето работи срещу тях. Икономически, технически и военно статуквото се променя. Очерта се фактът, че драконът литна и към 2030 година Китай няма да може да бъде спрян. Китай има по-голям флот от САЩ. Русия се еманципира и излиза от 30-годишно унизително съществуване. Най-опасните светлинки във Вашингтон е еманципацията на Европа". Това заяви в предаването "Не се страхувай!" с Васил Василев по "Евроком" социологът проф. Иво Христов.

Според него стигането до тясно сътрудничество между Германия и Русия е щяло да постави под съмнение господството на САЩ в Евразия.

Той добави, че са били организирани нежни революции в Беларус, а в Украйна – преврат, за да се навреди върху Русия и да се окаже натиск.

Последната черта бяха опитите Украйна да бъде вкарана в НАТО. Това означаваше, че ако бъдат разположени модерни военни инсталации в Харков – полетното време до Москва е 5 минути. Русия щеше да е поставена в положение сама да си направи харакири или да отдалечи тази опасност. САЩ поставиха Русия в ситуация, в която каквото и да направи да сгреши.

Проф. Христов допълни, че целта на САЩ е да отслаби Русия, за да може да притисне по-късно Китай.

Коментар

Working...
                                X