Първоначално изпратено от Kildirim_Bei
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнениене съм избирател ни на единия, ни на другия. Просто не гласувам. Ма Киро, засега няма и 100 дни власт. Само тъпите тиквеници, го плюят преди да се видят реални резултати. Инфлацията ти идва от енергията, И тъпите карантини.Защо фалират масово бизнеси защото не могат да си позволят е така изведнъж,след дългите ковид рестрикции ,сега пък да плащат +500% точец заради Киро Измамника и Кокорчо който не знаят къде се намират изобщо.
Защо инфлацията в БГ е 47% по-голяма от тази в ЕУ
БГ https://tradingeconomics.com/bulgaria/inflation-cpi
Юръп https://tradingeconomics.com/bulgaria/inflation-cpi
Откъде сме я внесли тази допълнителната глупако Ханс ? от Извънземните ли?И пак да кажа,че БГ е нетен износител на точец,а не обратното !!! Нещо адски и супер важно ! Ние вместо да печелим,фалираме държавата ....и то за пореден път
Last edited by petrg5s; 15.02.2022, 07:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениеПолша и Латвия няма да позволят мини-ссср да има граница с тях.
.........
Путин и Бай Дън си мерят пи*ките. А когато атовете се ритат, магаретата стоят настрана.
Война няма да има, както нямаше война и в Куба преди 60 години.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
Полша и Латвия няма да позволят мини-ссср да има граница с тях. Според мен стратегията е да оставят Путкин да нахлуе и да покаже на света истинския си характер. Руснаците са всеизвестни мародери, крадци и изнасилвачи когато са на война. Разликата този път е че всеки има "видеокамера" в джоба си и света ще види всички тези зверства. Санкциите ще влеснат в сила. На руснаците ще им трябва време да задържат ситуацията и няма да могат да стигнат до западна Украйна толкова бързо. А когато решат да стигнат до там .... е тогава мисля че ще се срещнат със съвем други Украинци. Голяма част от тях ще говорят на Полски и Литовски и оръжейни системи няма да са Стингъри и Джавелини, като за пионери старша възраст. Мисля че ще са малко по-различни и ще могат да неутрализират всичко което Путин може да хвърли срещу тях по въздух.
Жалко за жертвите които Украинците ще трябва да дадат, но така се кове нация. След като всичко свърши, руснак няма да посмее да стъпи в Украйна поне 45774 поколения от сега.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Най ме замисли онова, дето "останалият половин свят няма да води никаква война" и, следователно, такава няма да го засегне, ако правилно съм ти разбрал логиката. Ами, греда: Ако се води война, особено с днешните ресурси, ще го отнесе цял свят. Най-малкото, вериги за доставки ще се увредят, цени на горива и суровини ще скочат и, оттам, всичко ще иде по дяволите. Разбираш ли, нищо не е толкова просто и независимо в един глобализиран свят. Разбираш ли, къде грешиш, или да пиша много бавно?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеСпоред хамериканците започва войната
CBS News has learned that some Russian units have left their assembly areas and begun to move into attack positions, according to a U.S. official. Some long-range artillery and rocket launchers have also been moved into firing positions. https://cbsn.ws/34z2MI4
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Виж сега драго ми лъжливо овчарче .....преди малко пробвах и на мен ми даде да попървам цени за русия...та не бих се учудил ти и братчетата ти "толчета" да се борите денонощно там да си докарате какъвто процент искате . Това са напълно измислени данни ....... без никаква реална проверка за достоверност.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Май са те онодили днес, изглеждаш щастлива?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Да между другота и аз съм на мнение че и този профил пак е на галфоня наред с редкретена, преципал и т.н.
Просто нивото на всичките му тролове е еднакво ниско...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Ко става, взе лк си хапченцата, парцалесо. И бинтовете на глават, да са мокри.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ама ти сериозно ли бе ?
Колко е инфлацията в Америка ,в Европа и колко е в Бг и колко в Русия
Я виж кви глупости си писал.Тва във връзка с бабите,че нещо ти е бавен реотана
И втори под въпрос,но ще ти е малко по-сложен за процесора
При такава инфлация,коя държава и гражданите и ще я понесат по-лесно.Държава с архаично развита малка и ниско технологична икономика,която разчита 1/3 на износ и която ще води дълга война,или останалия ПОЛОВИН СВЯТ ,който има икономика х100 от на бляда ,и която НЯМА да води никаква война ,а просто ще печата КОЛКОТО СИ ИСКА пари и налива в Украйна
Това във връзка с инфлацията в Русия,че бавно ти загрява руския реотан
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
галФонче, не съм избирател ни на единия, ни на другия. Просто не гласувам. Ма Киро, засега няма и 100 дни власт. Само тъпите тиквеници, го плюят преди да се видят реални резултати. Инфлацията ти идва от енергията, И тъпите карантини.
Просто нивото на всичките му тролове е еднакво ниско...Last edited by markov; 14.02.2022, 22:24.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 1 like
Коментар
-
Според хамериканците започва войната
CBS News has learned that some Russian units have left their assembly areas and begun to move into attack positions, according to a U.S. official. Some long-range artillery and rocket launchers have also been moved into firing positions. https://cbsn.ws/34z2MI4Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар