IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Мое ти набутам едно КПВТ в задния двор
    Първо го извади от своя.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      https://ria.ru/20220306/ukraina-1776880095.html

това ми прилича като отчаяно търсене на причина оправдаваща войната - особено пред собственото население и най-вече пред майките,съпругите и децата на загиналите руски военни.

да казват вече, че причината е отстранена и и да се изтеглят.
      Тук, позициите ни се разделят.

Коментар

• И електрокари, естествено. Японците ги купуваха заради стоманата в тях

Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
        Ама, не ми говорИ за износ на изкуствени торове, де! Нямам претенции да съм обхванал цялата номенклатура на изнасяни стоки от България...

Ликвидираният Химко изнасяШЕ (амониева селитра) - стотици хиляди тонове - включително с кораби - за Южна Америка.

Забравил съм, тези азотни торове - с чий азот са се произвеждали? (има две възможности: американски азот / руски азот)

Кой е по-демократичният, че да не сгреша?

Коментар

• https://ria.ru/20220306/ukraina-1776880095.html

това ми прилича като отчаяно търсене на причина оправдаваща войната - особено пред собственото население и най-вече пред майките,съпругите и децата на загиналите руски военни.

да казват вече, че причината е отстранена и и да се изтеглят.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от lars Разгледай мнение

На ЛГБТ като теб наистина няма да може да се разчита.
            Мое ти набутам едно КПВТ в задния двор

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Ама, не ми говорИ за износ на изкуствени торове, де! Нямам претенции да съм обхванал цялата номенклатура на изнасяни стоки от България...

Ликвидираният Химко изнасяШЕ (амониева селитра) - стотици хиляди тонове - включително с кораби - за Южна Америка.

Забравил съм, тези азотни торове - с чий азот са се произвеждали? (има две възможности: американски азот / руски азот)

Сега азотните торове ги произвеждаме, като консумираме повече боб. Оказва се, че бобът, макар и да го внасяме, е с висока добавена стойност. Да издигнем лозунга - "От повече внос - към още повече износ". Е, днес го наричаме наратив или нова икономическа парадигма. То и понятията, с които боравим, са като времето, в което живеем.

Коментар

• Разгеле, едно умно нещо с малко закъснение

Историческо решение с огромно значение за България. Накратко: всеки, бягащ от Украйна, ще получи право да остане в България за 1 година (плюс още 1 при необходимост) и ще може легално да работи.
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

+1 много по-добре е да произвеждаме и изнасяме продукти и услуги с висока добавена стойност, а не суровини и селскостопанска продукция.
                  Прав си! Много по-добре е големите села с 3-5-8000 жители да се наблъскат в столицата, където да произвеждат добавената стойност...
                  ​​​
                  ... И така - наблъскани в София - да си внасяме (пластмасовите) домати...

Желязна руда не ни и трябва (например за строителството) - ще си внасяме и арматурата, защото вече някой е вложил добавената стойност, а ние имаме пари-бол, за да си купуваме всичко отвън...

Както върви - от Китай ще идва всичко необходимо...

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                    При комунизма сме изнасяли домати, сега изнасяме спирачни маркучи, автомобилни части, патешки черен дроб и амониев нитрат. Отделно износ на софтуеърни услуги. Времената се менят

Коментар

При комунизма сме изнасяли домати, сега изнасяме спирачни маркучи, автомобилни части, патешки черен дроб и амониев нитрат. Отделно износ на софтуеърни услуги. Времената се менят
                      +1 много по-добре е да произвеждаме и изнасяме продукти и услуги с висока добавена стойност, а не суровини и селскостопанска продукция.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Selena, глобална хиперинфлация се задава, търговията много ще се обърка. Чета че Китай не можел да мине без да продава навън, ще му се наложи. Сега руснаците които си сменяли рублите в чужди валути допускат грешка , ако им дават да ги обърнат в злато.

Изброй ни три големи икономики, които съществуват, без да продават "навън".

Защо Китай, според теб до сега - е минавал, без да продава навън (скоро си прочел това, казваш)

(Жокер: затова е голяма икономика, защото Китай продава навън!)

Коментар

• При комунизма сме изнасяли домати, сега изнасяме спирачни маркучи, автомобилни части, патешки черен дроб и амониев нитрат. Отделно износ на софтуеърни услуги. Времената се менят

Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                          В интерес на истината, много тук не са чувалЕ за това, че тогава България имаше (е имала) износ на стопански продукти (например - най-обикновени български домати) и консерви срещу.... как да се сети човек - срещу валута "по второ направление" ...

Коментар

• Загубите на тези дето тръгнаха за два дни до Киев.
                            https://www.unian.net/war/za-10-dney...-11731213.html

Коментар

• [QUOTE=Белла;n3886381]
                              Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Зеленски е патриот .........

патриот!!! - смешен си!
                              Зеленски не е патриот. Ако беше, действията му щяха да бъдат съвсем различни. Той е просто фигурант избран така, че да изглежда по-малко нацистко управлението в Украйна.

Коментар

Ама иначе са много смели, ако трябва да убиват украински журналисти. Мир на праха ѝ.

[ATTACH=CONFIG]n3886378[/ATTACH]

https://twitter.com/avalaina/status/...tR_4fBaCDzO_yw
                                Ами ,война е . Или ти не знаеш ?
                                Във Ирак , Сирия , Афганистан , Югославия , Либия , Виетнам и т.н също умряха много ,много журналисти . Сега от Руска страна , също загиват .
                                Бог да ги прости и светла им памет.

Коментар

Working...
                                X