Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеhttps://ria.ru/20220306/ukraina-1776880095.html
това ми прилича като отчаяно търсене на причина оправдаваща войната - особено пред собственото население и най-вече пред майките,съпругите и децата на загиналите руски военни.
да казват вече, че причината е отстранена и и да се изтеглят.
Коментар
-
И електрокари, естествено. Японците ги купуваха заради стоманата в тях
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеАма, не ми говорИ за износ на изкуствени торове, де! Нямам претенции да съм обхванал цялата номенклатура на изнасяни стоки от България...
Ликвидираният Химко изнасяШЕ (амониева селитра) - стотици хиляди тонове - включително с кораби - за Южна Америка.
Забравил съм, тези азотни торове - с чий азот са се произвеждали? (има две възможности: американски азот / руски азот)
Кой е по-демократичният, че да не сгреша?
- 1 like
Коментар
-
https://ria.ru/20220306/ukraina-1776880095.html
това ми прилича като отчаяно търсене на причина оправдаваща войната - особено пред собственото население и най-вече пред майките,съпругите и децата на загиналите руски военни.
да казват вече, че причината е отстранена и и да се изтеглят.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от lars Разгледай мнение
На ЛГБТ като теб наистина няма да може да се разчита.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Ама, не ми говорИ за износ на изкуствени торове, де! Нямам претенции да съм обхванал цялата номенклатура на изнасяни стоки от България...
Ликвидираният Химко изнасяШЕ (амониева селитра) - стотици хиляди тонове - включително с кораби - за Южна Америка.
Забравил съм, тези азотни торове - с чий азот са се произвеждали? (има две възможности: американски азот / руски азот)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
+1 много по-добре е да произвеждаме и изнасяме продукти и услуги с висока добавена стойност, а не суровини и селскостопанска продукция.
... И така - наблъскани в София - да си внасяме (пластмасовите) домати...
Желязна руда не ни и трябва (например за строителството) - ще си внасяме и арматурата, защото вече някой е вложил добавената стойност, а ние имаме пари-бол, за да си купуваме всичко отвън...
Както върви - от Китай ще идва всичко необходимо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПри комунизма сме изнасяли домати, сега изнасяме спирачни маркучи, автомобилни части, патешки черен дроб и амониев нитрат. Отделно износ на софтуеърни услуги. Времената се менят
Ама, не ми говорИ за износ на изкуствени торове, де! Нямам претенции да съм обхванал цялата номенклатура на изнасяни стоки от България...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПри комунизма сме изнасяли домати, сега изнасяме спирачни маркучи, автомобилни части, патешки черен дроб и амониев нитрат. Отделно износ на софтуеърни услуги. Времената се менят
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеSelena, глобална хиперинфлация се задава, търговията много ще се обърка. Чета че Китай не можел да мине без да продава навън, ще му се наложи. Сега руснаците които си сменяли рублите в чужди валути допускат грешка , ако им дават да ги обърнат в злато.
Изброй ни три големи икономики, които съществуват, без да продават "навън".
Защо Китай, според теб до сега - е минавал, без да продава навън (скоро си прочел това, казваш)
(Жокер: затова е голяма икономика, защото Китай продава навън!)
Коментар
-
При комунизма сме изнасяли домати, сега изнасяме спирачни маркучи, автомобилни части, патешки черен дроб и амониев нитрат. Отделно износ на софтуеърни услуги. Времената се менят
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеВ интерес на истината, много тук не са чувалЕ за това, че тогава България имаше (е имала) износ на стопански продукти (например - най-обикновени български домати) и консерви срещу.... как да се сети човек - срещу валута "по второ направление" ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Загубите на тези дето тръгнаха за два дни до Киев.
https://www.unian.net/war/za-10-dney...-11731213.html
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=Белла;n3886381]Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Зеленски е патриот .........
патриот!!! - смешен си!
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеАма иначе са много смели, ако трябва да убиват украински журналисти. Мир на праха ѝ.
[ATTACH=CONFIG]n3886378[/ATTACH]
https://twitter.com/avalaina/status/...tR_4fBaCDzO_yw
Във Ирак , Сирия , Афганистан , Югославия , Либия , Виетнам и т.н също умряха много ,много журналисти . Сега от Руска страна , също загиват .
Бог да ги прости и светла им памет.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар