Първоначално изпратено от Flanker
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Да, тъпо е това домино, но то може да помете и мустакатия в Минск.
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеПочнат ли да влизат и други страни,да не стане домино ефект !
А се видя 1 седмица вече ,че бляда не могат нищо да направят сами и викат онея с брадите и сега и беларуси.И почти всички сайтове им стоят хакнати още.Гола вода отвсякъде !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНатам отиват работите. Понеже руснаците са невероятно добри във водене на модерна блицкриг война, се налага Беларус да помага. И както казах, хората от НАТО гледат какво се случва в Русия и... умират от страх
Аз вярвам, че си специалист, но... НАТО е десетилетия по-напред от съветския "специализъм", който са ти набивали в главата.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеПо принцип нека не се заблуждаваме че реално Русия може да смаже Украйна до ден. Но това ще е с цената на много жертви и военно престъпление. Русия не бомби масирано с ракети и авиация. Реално ако ги използват просто ще стане кървава баня. Да се блаодарим че Путин не е изперкъл а подведен и очаквам скоро да вземе правилните решения като отговорен държавник. Да не забравяме че президентите на САЩ, Русия и Китай са отговорни за всички нас. Колкото и да не ни харесва защото сме про американци или русофили няма значение това са реалностите. За нас е важно нито един от тях да не изперка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНатам отиват работите. Понеже руснаците са невероятно добри във водене на модерна блицкриг война, се налага Беларус да помага. И както казах, хората от НАТО гледат какво се случва в Русия и... умират от страх
Аз вярвам, че си специалист, но... НАТО е десетилетия по-напред от съветския "специализъм", който са ти набивали в главата.
А се видя 1 седмица вече ,че бляда не могат нищо да направят сами и викат онея с брадите и сега и беларуси.И почти всички сайтове им стоят хакнати още.Гола вода отвсякъде !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнениеИстинските агресори са вакс терористите и koвид паникьорите
..и правителствата, които тероризират собствените си граждани
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Цецо аз не виждам чужди войници в Украйна...Кой свят с какво се бие не знам
Коментар
-
Натам отиват работите. Понеже руснаците са невероятно добри във водене на модерна блицкриг война, се налага Беларус да помага. И както казах, хората от НАТО гледат какво се случва в Русия и... умират от страх
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеМай и Беларус ще се намеси с военни на терен.
Подразделения белорусских сил спецопераций готовятся к воздушному десанту в Украину - СМИ
Виолетта Орлова
14:12, 27.02.22
Предполагается, что белорусских спецназовцев самолетами перебросят на Киевское и Житомирское направления.
фото LB.ua
По информации СМИ, подразделения белорусских сил спецопераций готовятся к воздушному десанту в Украину.
Об этом свидетельствует информация ZN.UA, полученная от дипломатических источников.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеЗа втори път да питам. Няма ли да смените името на темата? Войната вече е факт. Даже вече не е между Украйна и Русия, а е между Путин и целия свят.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение"Киев е завел иск срещу Москва в Международния наказателен съд в Хага, обяви украинският президент Володимир Зеленски."
Преди да са ми скочили всички русофили, да, знам, че краварите не могат да бъдат съдени там. Надявам се някой ден и те да се включат. Но сега подсъдим ще бъде друг
- 1 like
Коментар
-
Май и Беларус ще се намеси с военни на терен.
Подразделения белорусских сил спецопераций готовятся к воздушному десанту в Украину - СМИ
Виолетта Орлова
14:12, 27.02.22
Предполагается, что белорусских спецназовцев самолетами перебросят на Киевское и Житомирское направления.
фото LB.ua
По информации СМИ, подразделения белорусских сил спецопераций готовятся к воздушному десанту в Украину.
Об этом свидетельствует информация ZN.UA, полученная от дипломатических источников.
Коментар
Коментар