Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
Това автоматично значи и обратното. Имай предвид, че това са и над половината от руските резерви на РЦБ. Подобно нещо ще доведе до нова желязна завеса и въобще до нещо много неприятно в икономически план за всички, така че едва ли ще се случи.
Както казах обаче, най-зле сме ние в ЕС. Без индустрия, без ресурси, без армия, без технологии.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеИзвънредно - според информация - все още непотвърдена - се очаква пълна национализация на всички западни заводи, сгради, инвестиции и др собственост , ако Русия бъде изключена от Суифт
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Може би говориш за момента, когато водещата не можа да разбере ядрените заплахи на Путин.
Коментар: https://youtu.be/uQ5uTKGBdXs?t=4588
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
Кой е този друг форум?
Апропо, колкото и да е странно, но в момента много точно описание на положението дава Стрелков (Гиркин), който стои бая по адекватно и от изявленията на руското МО.
Коментар
-
Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=O24gzhUxDLo
В клипа се твърди, че са разбити чеченци, но има коментари, че войниците и танка в края на клипа са руски.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеРаботата с войната е ясна, руските войски са в тактическо отстъпление според Настоящее Время
Коментар: https://youtu.be/uQ5uTKGBdXs?t=4588
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеИма много клипове в телеграм, но аз нямам , иначе от другия форум:
Русия има стратегическата инициатива и може да прави от Харков Грозни, а може и да не прави.
За Харков не знам, но в Киев се опитаха украинците да направят Иракската тактика и стана нещо страшно. Липсва единната религия на Иракчаните поне в повечето градове.
Всякакви групи в Киев се бият едни други, загинали са доста хора, нападнати и избити са даже укаински военни и спецназовци, а руснаците още не са и дошли. Ако криминалният хаос продължава и се разраства в Киев, то киевчани ще виккат руснаците както в Алма Ата.
Апропо, колкото и да е странно, но в момента много точно описание на положението дава Стрелков (Гиркин), който стои бая по адекватно и от изявленията на руското МО.Last edited by Flanker; 27.02.2022, 18:44.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеАман от специалистиТочно там при ДНР нещата не мръднаха на сантиметър от както почна войната.
Ако попаднат в котел, то ще е благодарение на настъплението откъм Крим.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ето за този човек говоря- https://www.youtube.com/watch?v=X3Ai1EVe5xQ&t=1s показва и карти- казва че довечера или утре ще затворят котела
Война на Украине (27.02.22 на 15:00): «Донецкий мегакотел» - ВСУ в шаге от катастрофы на Донбассе
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеИма много клипове в телеграм, но аз нямам , иначе от другия форум:
Русия има стратегическата инициатива и може да прави от Харков Грозни, а може и да не прави.
За Харков не знам, но в Киев се опитаха украинците да направят Иракската тактика и стана нещо страшно. Липсва единната религия на Иракчаните поне в повечето градове.
Всякакви групи в Киев се бият едни други, загинали са доста хора, нападнати и избити са даже укаински военни и спецназовци, а руснаците още не са и дошли. Ако криминалният хаос продължава и се разраства в Киев, то киевчани ще виккат руснаците както в Алма Ата.
Коментар
-
Има много клипове в телеграм, но аз нямам , иначе от другия форум:
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар