Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Просто балансиране на нещата- в момента в Европа имаш една свръх военна сила
( Русия) и нито една друга страна с изключение частично на Англия и Франция не може да и се противопостави военно. Това съчетано с афинитета на Русия към територии на съседите си( Крим Осетия, ЛНР, ДНР ... кара толкова много страни- дори Финландия да се замислят за членство в НАТО. Аз бих се радвал на съединени европейски държави ( USE) със собствена армия и собствена външна политика - като противовес на САЩ, Китай и Русия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Агресивното разширяване на НАТО на изток какво е ?
Навремето докато вярваше че запада е приятелски,Русия искаше да стане член на НАТО защо и отказаха ?
Разполагането на ракети в Полша и Румъния с дебилното обяснение че били срещу Иран какво е ?
и прочие миролюбиви действия .......
( Русия) и нито една друга страна с изключение частично на Англия и Франция не може да и се противопостави военно. Това съчетано с афинитета на Русия към територии на съседите си( Крим Осетия, ЛНР, ДНР ... кара толкова много страни- дори Финландия да се замислят за членство в НАТО. Аз бих се радвал на съединени европейски държави ( USE) със собствена армия и собствена външна политика - като противовес на САЩ, Китай и Русия.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Аз това им го разправям от години- никой няма да напада Русия- за какво му е- руснаците си продават суровините сами. Никой не иска даже Северна Корея да напада пък камо ли Русия. Това че някой иска да ги напада си е за вътрешна употреба на руския " матрял" - за да му обяснят как най- богатата на природни ресурси държава в света живее по- зле дори и от България
Навремето докато вярваше че запада е приятелски,Русия искаше да стане член на НАТО защо и отказаха ?
Разполагането на ракети в Полша и Румъния с дебилното обяснение че били срещу Иран какво е ?
и прочие миролюбиви действия .......Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Руски неща нямам. Единстено си купувам водка от време-навреме.
Ми то руски неща никой тук няма. Дори и макс няма.
Мисли за инфлацията на долара и еврото .... че от тях вече -10 %
Успокои ся , аз имам малко акции от газпром......Last edited by markov; 19.01.2022, 21:39.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ти още не можеш да вденеш очевидното - никой не е тръгнал да напада Бензиностанцията Няма и да тръгне , щотто не му трябва великата рашка мизерия и кал. Те са си живи роби на цивилизования свят и така е добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ами прави каквото решиш- купувай или продавай. Ако имаш акции добре, ако нямаш какво ти пука
Ми то руски неща никой тук няма. Дори и макс няма.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Не само при мен
А я виж кво стаа:
Рынок охвачен паникой: Российские акции рухнули на 2 триллиона рублей за день
Российский рынок четвертый день подряд остается во власти крупных продавцов и не может нащупать «дна», продолжая свободное падение, которое уже вошло в топ-4 сильнейших за последние десять лет. По итогам торгов во вторник индекс МосБиржи, включающий акции 43 крупнейших российских компаний, рухнул на 6,5% - максимальную величину с марта 2020 года, а РТС, отражающий долларовую капитализацию бумаг, просел на 7,29%
....
Практически безоткатное падение, которое началось 13 января после безрезультатных переговоров Россия-НАТО и серии воинственных заявлений от российского МИДа и Кремля отрезало 12,1% от капитализации индекса МосБиржи, опустив его до минимума с февраля-2020 - 3228,9 пункта. И если рынок завершит январь на этой отметке, он станет худшим месяцем для российских акций с 2009 года.
Според мен още ще се качва,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Тази глупост е извадена пак от контекста.....които и да удари първи , ще унищожи 90% от инфраструктурата на противника.
Проблема е че останалите 10 % са достатъчни да отвърнат на удара......не случайно има установки с ядрени ракети които са мобилни и се предвижват постоянно за да не бъдат локализирани лесно .....за това има и подводници на бойно дежурство под северния полюс дето могат да изстрелят всичко което имат без да изплуват даже .... та взаимното унищожение е гарантирано.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Е колко пъти поскъпва- той все при теб поскъпва, поскъпва и все на 77-78 стои
А я виж кво стаа:
Рынок охвачен паникой: Российские акции рухнули на 2 триллиона рублей за день
Российский рынок четвертый день подряд остается во власти крупных продавцов и не может нащупать «дна», продолжая свободное падение, которое уже вошло в топ-4 сильнейших за последние десять лет. По итогам торгов во вторник индекс МосБиржи, включающий акции 43 крупнейших российских компаний, рухнул на 6,5% - максимальную величину с марта 2020 года, а РТС, отражающий долларовую капитализацию бумаг, просел на 7,29%
....
Практически безоткатное падение, которое началось 13 января после безрезультатных переговоров Россия-НАТО и серии воинственных заявлений от российского МИДа и Кремля отрезало 12,1% от капитализации индекса МосБиржи, опустив его до минимума с февраля-2020 - 3228,9 пункта. И если рынок завершит январь на этой отметке, он станет худшим месяцем для российских акций с 2009 года.
Според мен още ще се качва,
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
... а рупела поскъпна до 78...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Фобиите са Ирационален ( НЕ свързан с разума) феномен, ти какво смислено очакваш да чуеш от ПрЕклецалча?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Да ........защото под западен контрол всички останаха в Бг и имигранти си доарахме. И къде видя в Росия комунизъм?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар