Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Берти,
Аз не съм нито за Путин нито за Байдън, аз съм за България.
Хубаво е да засегнеш и темата с влиянието на САЩ върху Европа и целите които се гонят, а те са едни и същи с целите които си задал в горния пост.
Всички искат слаба и зависима Европа/и България, като, част от тая Европа/.
Лично за мен като имат комплекси и искат да си мерят п*шките, да го правят ама на техните си територии.
Цялата паплач във форума лая срещу едните или другите, а трябва да лае За България!
Украйна по площ е малко по-голяма от Франция - с 40+ милиона население - ако се присъедини към ЕС ще направи съюза още по-мощен - ще добави пазар, място за развитие (ръст за компаниите), земеделска земя и трудоспособно бяло(! не съм расист, но се видя колко работят привнесените от африка и близкия изток) население.
Та войната я сътвориха дълбоката държава в САЩ и КГБ в Русия, защото и за едните и за другите обединена Европа е враг.
В крайна сметка, който копае гроб другиму сам пада в него. Реакцията на държавите от Европа в последните дни е лъч надежда, че в един момент ще се случи кошмара за дълбоката държава, кгб и китай.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениехора,
Путин (не Русия, а Путиновата банда) - чрез проксито си Копейкин работят за България извън ЕС и НАТО.
Опитаха с Волен - не се получи, а сега с анти-всичко идиота копейкин. От години финансират определени политици в ЕС, но сега моделът им се пропука. Орбан се кротна, поляците се стегнаха, германците и те.. не се лъжете от години лобисти и екс управници от високо ниво в ЕС са на хранилката на Путин и работят за един разединен ЕС, който да не може да реагира адекватно точно в ситуации като тази.
Щом джуджето започна да плаши с ядрения аресенал - това говори много. Явно икномиката на Русия е на предела. Няма да видите по руските телевизии празни магазини и опашки пред банките, но и това ще се случи ако лудостта на джуджето не бъде озаптена от по-далновидните кагебисти.
Аз не съм нито за Путин нито за Байдън, аз съм за България.
Хубаво е да засегнеш и темата с влиянието на САЩ върху Европа и целите които се гонят, а те са едни и същи с целите които си задал в горния пост.
Всички искат слаба и зависима Европа/и България, като, част от тая Европа/.
Лично за мен като имат комплекси и искат да си мерят п*шките, да го правят ама на техните си територии.
Цялата паплач във форума лая срещу едните или другите, а трябва да лае За България!
- 7 Харесвания
Коментар
-
хора,
Путин (не Русия, а Путиновата банда) - чрез проксито си Копейкин работят за България извън ЕС и НАТО.
Опитаха с Волен - не се получи, а сега с анти-всичко идиота копейкин. От години финансират определени политици в ЕС, но сега моделът им се пропука. Орбан се кротна, поляците се стегнаха, германците и те.. не се лъжете от години лобисти и екс управници от високо ниво в ЕС са на хранилката на Путин и работят за един разединен ЕС, който да не може да реагира адекватно точно в ситуации като тази.
Щом джуджето започна да плаши с ядрения аресенал - това говори много. Явно икномиката на Русия е на предела. Няма да видите по руските телевизии празни магазини и опашки пред банките, но и това ще се случи ако лудостта на джуджето не бъде озаптена от по-далновидните кагебисти.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Аман от подлоги.
Коментар
-
От тях $350 млн. са за военни нужди, а останалите $250 за хуманитарна помощ на региона
economic.bg
Байдън отпуска $600 млн. извънредна помощ за Украйна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение"Проект на решение за временно ограничаване разпространението на руски програми на територията на Република България".
Това е единствената точка от дневния ред на Съвета за електронни медии (СЕМ), която медийният регулатор ще гледа утре на извънредно заседание.
Вносител е председателката на СЕМ Бетина Жотева.
vtorifront.bg
СЕМ се канят да спрат руските канали в България
"Проект на решение за временно ограничаване разпространението на руски програми на...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Кога ти спрат достъпа до друга информация, изненадващо ще разбереш, че не читири, а 400 самолета сме пратили. И че Москва даже се е предала и сега само обсъждаме капитулацията.
Иначе съд трябва за националните предатели. В ПСВ бяхме срещу Русия, във ВСВ бяхме срещу Русия, и в 3тата световна "сме" срещу Русия. Само идиот прави нещата по един и същ начин и очаква различен резултат.
https://www.facebook.com/permalink.p...00075267404077Last edited by marsianec1; 01.03.2022, 08:26.действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
каква е тая глупотевина ? ние имаме 4 миг 29 на кръст, които може и да не могат да летят вече
Няма да мине много време и истината е изплува, една от версиите за причина за смяната на Янев е точно несъгласието му да пратим 4-те МиГ-а в Полша.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
каква е тая глупотевина ? ние имаме 4 миг 29 на кръст, които може и да не могат да летят вече
Иначе съд трябва за националните предатели. В ПСВ бяхме срещу Русия, във ВСВ бяхме срещу Русия, и в 3тата световна "сме" срещу Русия. Само идиот прави нещата по един и същ начин и очаква различен резултат.
- 3 Харесвания
Коментар
-
"Проект на решение за временно ограничаване разпространението на руски програми на територията на Република България".
Това е единствената точка от дневния ред на Съвета за електронни медии (СЕМ), която медийният регулатор ще гледа утре на извънредно заседание.
Вносител е председателката на СЕМ Бетина Жотева.
vtorifront.bg
СЕМ се канят да спрат руските канали в България
"Проект на решение за временно ограничаване разпространението на руски програми на...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение]действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Има една съществена разлика с Грузия, там Медведев защити само територията около Южна Осетия, навлезе 20км. навътре, без да обгражда столицата и да сваля правителството. Освен това там Грузинската армия беше разбита защото удара беше много силен и съсредоточен. Тук операцията започна някак относително меко и леко... и почти веднага забуксува. В Грузия бяха разбити авиацията и армията почти изцяло още с първите няколко удара... в Украйна това не се случи... дори в момента има някакви там Украинци които "бият" с артилерия по Донбас. Изобщо как Украйна все още има артилерия... (аз лично това не мога да си го обясня). Освен това защо пехотата няма дронове, а само с допотопни съветски хеликоптери се работи. Можеби защото не е "война", а "специална операция".... е ефекта е такъв. Украйна ми изглежда като да укрепна последните часове... а изглеждаха взели дали... но им оставиха много време да се организират. Пристигнат ли първите отряди "наемници от Европа" , ще се проточи войната.
Четох вчера интервюта с жители на Харков преди войната как русия никога нямало да ги нападне щото били братя.
Хахахаха.....
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеЧета някакви глупости за спешно приемане на Украйна в ЕС. Украйна няма място в ЕС. Да Европа трябва да защити жените децата и старите хора, но до там. Украйницте са едни от най-жестоките и гадни хора в цяла Европа и това може да ви го каже всеки.
Ето клип как украйнските граничари бият индииски студенти
https://www.youtube.com/watch?v=tHmeis6Yy4s
Днес пък израелски гражданин е бил застрелян защото го объркали за чеченец.
Дали тези инциденти са случайни или просто в кръвта им е заложено да са нацисти фенове на Бандера, Да не забравяме че дори нацистите са се чудели на украйнската жестокост
Вече започвам да вярвам в думите на Путин за геноцид и ако има доказателствата да ги предостави пред света.
Киро Петков вече е обявен за расист заради глупостите които дрънка.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар