Единственно те имат собственна космическа станция, която работи безупречно в момента. Другите бяха ходили на Луната по галоши, те като пуснаха луноход той замръзна и метала от студ се натроши. Тази бронирана техника на Русия китайските заводи могат да я произведат сигурно за месец цялата. На американците техниката сигурно е с китайски части, нямат болчета там, производство на елементарни болчета нямат. Какво ще спечели Русия от това развитие сега - абсолютно нищо, но Китай няма да връща над 30 трилиона и получава целия свят да го управлява както иска.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
Нахъсан?? Нещо бъркаш понятийните категории! Ти си нахъсаният! Приеми, че има хора, които не им харесва "Третият Рим".
И каква "фактология" си "споделил", по точно? Разбираш ли смисъла на понятието "факт" "факти"? Сега, ако за теб, това, което говори Путин винаги са факти е друг въпрос.
А за това кой набор съм, дай да не се разпитваме за неща, които първо не са от значение за дискусията и второ са лични данни, че не се окаже, че съм ти батко....
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеDragodanov, Китай има 30 трилиона дългове, Путин е на плюс и губи от разразяване на хиперинфлация. Страна с такава икономика и сила спокойно може да притиска друга, която икономически е над 10 пъти по малка от нея, а също и като популация и армия, а може и заплахи да вървят направо.
Само да спомена, че до съвсем скоро, КНР не можеше самостоятелно да произведе читав, надежден авиационен двигател за изтребител...И или окомплектоваше най-новите си изтребители с авиационни двигатели, руско производство, или откровено ги "копираше", но все не им се получаваше да разработят реактивен двигател за изтребител, с добри ЛТХ и при това достатъчен ресурс...
Ако не бяха руснаците, притиснати от апокалиптичният недоимък на финансови средства, в периода: 1992-2002г.,, да продават изтребители от тежък клас, какъвто е Су-27, който за 90-те години беше модерен, та КНР да влезе в досег с високи технологии, Китай щеше още да крета с клонинги на съветски Миг-21..Last edited by Dragodanov; 03.03.2022, 03:18.
Коментар
-
Dragodanov, Китай има 30 трилиона дългове, Путин е на плюс и губи от разразяване на хиперинфлация. Страна с такава икономика и сила спокойно може да притиска друга, която икономически е над 10 пъти по малка от нея, а също и като популация и армия, а може и заплахи да вървят направо.D.Y.F-091066
Коментар
-
Това е крайно и откровено казано лишено от разум мнение......Нищо по-различно от пропагандата, ръсена на едри шепи из форумите от тролове..Не можеш да обобщаваш за цяла една нация, с категоричността и претенциите за авторитетност на "последна инстанция"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Докато я има Русия злото няма да изчезне. Това са изроди, които живеят за да се бият. Там всяка сватба завършва с бой. Това нормални хора ли са?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Заслепен казваш?! Споделям фактология и ти ми пишеш нахъсано това ?!Не ти знам набора но се изказваш като дете ....
И каква "фактология" си "споделил", по точно? Разбираш ли смисъла на понятието "факт" "факти"? Сега, ако за теб, това, което говори Путин винаги са факти е друг въпрос.
А за това кой набор съм, дай да не се разпитваме за неща, които първо не са от значение за дискусията и второ са лични данни, че не се окаже, че съм ти батко....
Коментар
-
Е точно ти, дето си заслепен от евтЕната путинофилска пропагандна мъгла, да ме питаш, къде ми е заврена главата...? По принцип, обичам да си завирам главата, между женски крака..Не ти знам набора но се изказваш като дете ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Всичко може. Ей нА, направиха го. Нарочно, за да разпалят войната. И тъпите еврогейци, абсолютно безкритично, се водят по чужди акъли. И после, ще има (пак, както с мигрантите) "- Ама какво става?!?.
А става това че, глупаците ги използват.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеGrigor Lilov
1 ч ·
СЕНЗАЦИОННО:
УТРЕ РУСИЯ И УКРАЙНА ПОДПИСВАТ:
СРАЖЕНИЯТА СПИРАТ!?
.
Русия неофициално е сондирала по дипломатически канали на най-високи равнища Запада, че е готова да обсъди прекратяване на огъня с Украйна на предстоящата среща в четвъртък, посочиха моите източници и от двете страни на барикадата.
.
Тези дипломатически усилия тя разчита да бъдат подкрепени от Съединените щати въпреки продължаващата война.
Същевременно тази нощ започна масивен и разрушителен щурм на руските агресори, руските ракетни войски и авиацията по цялата фронтова линия, вкл. и срещу големите украински градове - столицата Киев, Харков и др.
До обяд на следващия ден има достатъчно време, за да се завоюват евентуално някои позиции, които да се търгуват в преговорите.
.
СИМВОЛЪТ
.
Срещата изненадващо за мен е насрочена и ще се проведе в резиденцията на Лукашенко в Беловежката гора.
Мястото е символно историческо: там се разпадна Съветския съюз.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Докато я има Русия злото няма да изчезне. Това са изроди, които живеят за да се бият. Там всяка сватба завършва с бой. Това нормални хора ли са?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеКолкото и да не ми се иска да го кажа, тази война трябва да приключи възможно най бързо със смазваща победа над Украйна. По този начин би се избегнал по голям конфликт в Европа. Но да се надяваме че Зеленски не е марионетка и ще обявят някакво примирие изгодно и за Украйна. Да знаем че Украйна, Беларус, Казахстан и др бивши републики са към Русия. Да се очертаят сферите на влияние и да сме до там. Тези провокации са опасни за континента. САЩ са си добре ама ако се гърми ще се гърми при нас, Полша Румъния и балтииските страни. А дали НАТО ще ни защити с цялата си военна мощ? Май само на хартия и тук таме няколко войника....
Коментар
-
Е точно ти, дето си заслепен от евтЕната путинофилска пропагандна мъгла, да ме питаш, къде ми е заврена главата...? По принцип, обичам да си завирам главата, между женски крака..
Коментар
-
Grigor Lilov
1 ч ·
СЕНЗАЦИОННО:
УТРЕ РУСИЯ И УКРАЙНА ПОДПИСВАТ:
СРАЖЕНИЯТА СПИРАТ!?
.
Русия неофициално е сондирала по дипломатически канали на най-високи равнища Запада, че е готова да обсъди прекратяване на огъня с Украйна на предстоящата среща в четвъртък, посочиха моите източници и от двете страни на барикадата.
.
Тези дипломатически усилия тя разчита да бъдат подкрепени от Съединените щати въпреки продължаващата война.
Същевременно тази нощ започна масивен и разрушителен щурм на руските агресори, руските ракетни войски и авиацията по цялата фронтова линия, вкл. и срещу големите украински градове - столицата Киев, Харков и др.
До обяд на следващия ден има достатъчно време, за да се завоюват евентуално някои позиции, които да се търгуват в преговорите.
.
СИМВОЛЪТ
.
Срещата изненадващо за мен е насрочена и ще се проведе в резиденцията на Лукашенко в Беловежката гора.
Мястото е символно историческо: там се разпадна Съветския съюз.
Коментар
Коментар