Първоначално изпратено от Yori
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение38 милиона в Русия още нямат канализация, всеки трети. Тия индийците ще ги изпреварят още малко.
[ATTACH=CONFIG]n3869108[/ATTACH]
Да попитам модерацията. За откровени лъжи/дезинформация/, заблуждаващи останалите потребители, бе следва ли да има санкции?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/centralna-i-...heniia-345482/
Tия пък десантните къв ще го дирят тука....ще искат Одеса ли да плашат...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Преди 3 дни зададе същия въпрос, тази сутрин пак го зададе, сега пак- колко пъти още питашНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеМного ми е интересно каква мотивация имат няколкото индивида тук,
които прекарват целия си ден във форума,
единствено за да изливат в дитирамби преклонението си пред
"борците за мир и демокрация" в Северна Нигерия
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеМного ми е интересно каква мотивация имат няколкото индивида тук,
които прекарват целия си ден във форума,
единствено за да изливат в дитирамби преклонението си пред
"борците за мир и демокрация" в Северна Нигерия
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение[url]
Tия пък десантните къв ще го дирят тука....ще искат Одеса ли да плашат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеДогато северна нигерия дрьнка орьжие, ето какво прави цивилизования свят:
NEW YORK, Feb 7 (Reuters) - Three patients whose lower bodies were left completely paralyzed after spinal cord injuries were able to walk, cycle and swim using a nerve-stimulation device controlled by a touchscreen tablet, researchers reported on Monday.
.
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://www.investor.bg/centralna-i-...heniia-345482/
Tия пък десантните къв ще го дирят тука....ще искат Одеса ли да плашат...
Коментар
-
Догато северна нигерия дрьнка орьжие, ето какво прави цивилизования свят:
NEW YORK, Feb 7 (Reuters) - Three patients whose lower bodies were left completely paralyzed after spinal cord injuries were able to walk, cycle and swim using a nerve-stimulation device controlled by a touchscreen tablet, researchers reported on Monday.
The patients' injuries to a region called the thoracic spine - below the neck and above the lowest part of the back - were sustained one to nine years before receiving the treatment. They were able to take their first steps within an hour after neurosurgeons first implanted prototypes of a nerve-stimulation device remotely controlled by artificial-intelligence software.
Over the next six months, the patients regained the ability to engage in the more advanced activities - walking, cycling and swimming in community settings outside of the clinic - by controlling the nerve-stimulation devices themselves using a touchscreen tablet, the researchers said.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Дряновска това че цената на газта скача трябва само да те радва!
Повече пари (долари, не рубли) за джуджето и хората му!
1. Не ме кефи че цената е по висока и за България , но как беше в оня виц:
Кат се натаковаш сам и аборта не помага ! Кои ни би по тиквите да минаваме на цена на СПОТ пазар ?
2. От друга страна пък имам малко акции в Газпром та покачения дивидент ще ме успокои донякъде
Даже ако има корекции мисля да взема още малко....Last edited by markov; 08.02.2022, 19:13.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар