Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеДнес в Африка живеят 1,3 млрд. души, а през 2050 ще са двойно повече. Експерти прогнозират, че през следващите 32 години в Русия ще се заселят между 150 и 200 млн. африканци. Това развитие ще създаде сериозни проблеми.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
Тука съм съгласен. Аз лично от години поддържам същата тази теза че демокрацията вече се провали. Провали се защото и двете системи (комунизъм и демокрация) в частта на тяхното практично изпълнение бяха поверени на едни и същи хора. Тези които провалиха комунизма сега техните деца ще затрият и демокрацията.
Проблема не в системите! Те си работят идеално. И комунизма и демокрацията могат да бъдат успешни системи които да създадат просперитет за населението.
Проблемът обаче е хората и техните слабости. Хората се променят когато получат власт. Променят се и като остаряват. А първоначалните идеи се размиват при смяната на поколенията. Има и една тотална корупция която си пълзи навсякъде и руши всичко до което се докосне.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнениеМинистерството на отбраната на Русия съобщи за правени експерименти с образци на коронавирус в биолабораториите, открити на територията на Украйна.
- 5 Харесвания
Коментар
-
И комунизма и демокрацията могат да бъдат успешни системи които да създадат просперитет за населението.
На практика обаче едната система създаде условия за безпрецедентно в историята забогатяване на западното население, а другата обогатява нищожна върхушка и пълни гулазите. Май си дремал в часовете по история на СССР.
- 1 like
Коментар
-
Руската колона днес напреднала 5км към Киев. Като влезе в Киев я чака това.
https://www.youtube.com/watch?v=h_ie6vAvGnM
Ще остане само прегоряло желязо от нея.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Тука съм съгласен. Аз лично от години поддържам същата тази теза че демокрацията вече се провали. Провали се защото и двете системи (комунизъм и демокрация) в частта на тяхното практично изпълнение бяха поверени на едни и същи хора. Тези които провалиха комунизма сега техните деца ще затрият и демокрацията.
Проблема не в системите! Те си работят идеално. И комунизма и демокрацията могат да бъдат успешни системи които да създадат просперитет за населението.
Проблемът обаче е хората и техните слабости. Хората се променят когато получат власт. Променят се и като остаряват. А първоначалните идеи се размиват при смяната на поколенията. Има и една тотална корупция която си пълзи навсякъде и руши всичко до коеото се докосне.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Човече , отвори картата на света ,поразгледай, виж след втората световна война какво се случва , виж и след 90-та какво се случва . Разсъждавай , остави преса ,остави всичко . КомунизмЪ се провали ! Ред е Демокрацията да се провали , почти сме стигнали до тази точка от която назад няма връщане.
Проблемът обаче е хората и техните слабости. Хората се променят когато получат власт. Променят се и като остаряват. А първоначалните идеи се размиват при смяната на поколенията. Има и една тотална корупция която си пълзи навсякъде и руши всичко до което се докосне.
Last edited by alphaomega; 11.03.2022, 00:39.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Да дааа точно. Понеже хората тука са много силни в геополитиката и затова вярват на всичко което се говори по масовите медии......каквото кажат на всичко вярват. Едните вярват на Русия, другите на НАТО.
А ти замисляш ли се дали това наистина е така?
Дали и от двете страни не се излива помия и пропаганда която е доста далече от реалността?
Дали наистина Русия има способността да направи подобно нещо и да "подпали" целия свят?
ОК. Ако някой изстреля ядрените си ракети той става първа мишена на ответен удар.
Обаче как се стреля по невидим враг?
Сега всеки ще каже по добре да не проверяваме способностите на Русия.
Аз обаче си мисля че тези способности вече са проверени!
Въпрос на време е тази глобална стратегия да се задейства.Last edited by pa4anga; 11.03.2022, 00:31.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Геополитиката не ти е силната страна ! Ако решат ,че Русия няма да я има Путя каза "Ако Русия я няма защо да живеем" , перефразирам , "а сте посегнали а ви подпалих задниците на всичките "
А ти замисляш ли се дали това наистина е така?
Дали и от двете страни не се излива помия и пропаганда която е доста далече от реалността?
Дали наистина Русия има способността да направи подобно нещо и да "подпали" целия свят?
ОК. Ако някой изстреля ядрените си ракети той става първа мишена на ответен удар.
Обаче как се стреля по невидим враг?
Сега всеки ще каже по добре да не проверяваме способностите на Русия.
Аз обаче си мисля че тези способности вече са проверени!
Въпрос на време е тази глобална стратегия да се задейства.
Last edited by alphaomega; 11.03.2022, 00:21.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар