Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТи къде видя да казвам, че е слабо пусто НАТО? Казах, че е страхлива ХИЕНСКА ГЛУТНИЦА от заблудени блейки, с някои изключения. Да изброя блейките? България, Македония, Латвия, Литва и Естония, малко ли са? Опитай да предположиш: АКО злият Путин ги удари с ЯО, дали щатите ще го ударят също, или...? Това, да са ти малки армиите, и с гол гъз, значи, че са подчинени на Главния в глутницата, ако не си забелязал/а. И за техните интереси - АКО ОСТАНЕ. Да напомням ли за еднин8 летящи прахосмукачки за някакви 3+ милиарда, дето я изобщо ги види, я-не? А, да напомням ли за бомбардировките на суверенна държава в Европа? Тогава, Русия беше слаба. СЕГА, дали биха посмели? И, ако да имат технологии, имат ли ДУПЕ за това?
Много сте мили и наивни някои. На вас и подобни, се крепи явлението на блейките и тяхното васално поведение.
СРАМ И ПОЗОР!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеКога се е случвало НАТО да откаже да включи чл. 5 от Договора на Алианса ? Не знам за такъв случа, че дори и да имаш наблюдение.
Не се лъжете НАТО притежава най-технологичната и иновативна армия в света при това не е наборна. Беше ли слаб противник за какъвто се опитваш да го изкараш Путин, вече щеше да се е полакомил да нападне поне Прибалтийските държави и да ги анексира като виждам как мисли.
Много сте мили и наивни някои. На вас и подобни, се крепи явлението на блейките и тяхното васално поведение.
СРАМ И ПОЗОР!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Грешиш. Не е мнение, а наблюдение.
Не се лъжете НАТО притежава най-технологичната и иновативна армия в света при това не е наборна. Беше ли слаб противник за какъвто се опитваш да го изкараш Путин, вече щеше да се е полакомил да нападне поне Прибалтийските държави и да ги анексира като виждам как мисли.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Не бе не си разбрал.Още като е научил че зеления чорап свиква кснс и ще има български батальон се е скрил в мазето на Кремъл и заповядал незабавно изтегляне.А като научи за тебе галфончо и барнароня напрво на колене ще моли за пощада
Русия много я е страх колко сме напреднали военно затова краде плановете ни за да не можем да ги осъществимНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Това ми прилича на фейк новина, а ако е истина е доста непохватно изказване.
НАТО не са съюзници на Украйна, защото тя не членува в Алианса, че да се очаква да включи чл. 5 от договора и да се бие за нея. Помагат с пари и оръжие ,но дотам. Никой няма да се бие за тях докато не станат член на НАТО, защото това директно ще означава Трета Световна Война.
Затова мисля, че това е чист фейк, не може Кличко да е толкова глупав, че да изплеска подобна глупост.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеИзвинявай, но това мнение е крайно несериозно и не отива на претенцията ти за мислещ човек.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
Путин клекна пред 3000 американски войника в Полша.
- 3 Харесвания
Коментар
-
И да станат съюзници, пак няма да се бият, стане ли дума за собственото им оцеляване. НАТО, Е СТРАХЛИВА ХИЕНСКА ГЛУТНИЦА ОТ ЗАБЛУДЕНИ БЛЕЙКИ, С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ
- 1 like
Коментар
-
И да станат съюзници, пак няма да се бият, стане ли дума за собственото им оцеляване. НАТО, Е СТРАХЛИВА ХИЕНСКА ГЛУТНИЦА ОТ ЗАБЛУДЕНИ БЛЕЙКИ, С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ
в случая се замислете дали НАТО не е 99% от най успешните държави
Украйна - и да забявят влизането в АЛИАНСА ще я въоражим повече от ИЗРАЕЛ-така че тиквите в кремлин ДА НЕ СИ И ПОМИСЛЯТ да припарят
- 1 like
Коментар
-
НАТО не са съюзници на Украйна, защото тя не членува в Алианса, че да се очаква да включи чл. 5 от договора и да се бие за нея. Помагат с пари и оръжие ,но дотам. Никой няма да се бие за тях докато не станат член на НАТО, защото това директно ще означава Трета Световна Война.
Затова мисля, че това е чист фейк, не може Кличко да е толкова глупав, че да изплеска подобна глупост.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
Путин клекна пред 3000 американски войника в Полша.
- 1 like
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар