If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Малко встрани от войната- някой стана ли днес маджо на някоя руска компания, аз не можах за мое съжаление. Само чета по новините че всичките им компании били поне 10% нагоре. Ако е така значи и аз имам поне 10% нагоре
1 дни ·
Съдът в Хага попари Киев, разследва го за геноцид в Донбас.Предварителен доклад на Международния наказателен съд, публикуван през декември 2020 г., е установил, че има „разумни причини да се смята, че през тези години от 2014 до декември 2020 са извършени множество военни престъпления, включително убийства, изнасилвания, изтезания, незаконно задържане и умишлени атаки срещу цивилни“.
Украйна избива украйнци, собствения си народ..
Украйна е започнала войната с Русия, а украинците са избивали масово руснаци в Донбас
Малко встрани от войната- някой стана ли днес маджо на някоя руска компания, аз не можах за мое съжаление. Само чета по новините че всичките им компании били поне 10% нагоре. Ако е така значи и аз имам поне 10% нагоре
И армията им е окрадена, затова е с такива резултати, че чак се молят на Китай за дажби за войниците си. С какви пари любовницата на Путлер се крие в Швейцария? С държавната му заплата?
Факт! Загубиха тази война и то позорно - само въпрос на време е, но ме притеснява, какво ще стане с Русия после?! Чечения първа ще се отцепи, в мига в който Путин спре да си плаща на Кадиров (Турция и Катар ще бръкнат там), а едва ли ще е сама. Там е пълно с ислямски фундаменталисти и какви ли не.
то няма как и милиардите в швейцарски и лондонски банки, и яхтите и замъците из Италия, Франция и тн и модерно и добре съоръжена армия... закономерно е, когато на власт са алчни КГБ капиталисти.
Коментар