Първоначално изпратено от Hermes73
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеФармацевтичният гигант Pfizer ще продължи да внася лекарства в Русия, защото това е хуманно.
Но ще използва всички спечелени от това пари, за да финансира Украйна.
Руснаците сами ще финансират украинските герои!. Най-много малко ток и газ да им продадат. Еле ток от АЕЦ запорожие примерно
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ние трябва да сложим износно мито/такса - ей така едни 500лв/тон. И за тока същото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Специално жито България си има в изобилие. И слънчоглед. Айде стига с тия базарни истерии.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Да така е ама нали виждаш...какво правят..Слънчогледа бил станал два лева и хоп олиото....Как па веднъж не вдигнаха заплатите ей така щото примерно в Германия били по големи....Да не говорим че днешната цена на слънчогледа няма нищо общо с разходите които са наоравени за нашия...Излизат разни тарикати и ми разправят че от два и половина кг слънчоглед се получавал литър олио.Аз да питам а колко шрот и колко кюспе?Те също не са евтини и животновъдите ги вземат...Аз много добре знам кое как става и за мен цена над 3 кинта е спекупа.Това са измамници и заслужават да бъдат съдени като мародери..
Всяко ново нещо е добре забравено старо нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Е аз нали затова пиша за Полша, Унгария и Чехия. Бил съм там. Разбират те като им говориш на руски, но искат да те ошамарят. Минаваш на англе или дойч и всичко 6.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеГовновоз, говновоз, говновоз
Не отчистить говна от колёс
Если даже духами обдать
Всё равно продолжает вонять
Говночист, говночист, говночист
Должен быть закалён и плечист
Говночист - заклинатель говна
Нужен людям во все времена
p.s.
Откак Епъл затвори у Росссията - вече всички чебурашки се кефят, че имат "последния" айфон.
- 1 like
Коментар
-
Мярка, разбира се ще има, веднага щом има и мир. До тогава пълна изолация трябва. Диктаторът явно може да бъде съборен само отвътре.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Бил съм в Полша и наистина потвърждавам че омразата им към руснаците е страшна граничи с психично отклонение.Ама един поляк не може да намериш да не ги мрази с невероятна страст.
А унгарските шовинисти получават обриви когато чуят каквато и да е славянска реч. Аз не съм им голям фен. Между другото Орбан малчи като …
- 1 like
Коментар
-
Бил съм в Полша и наистина потвърждавам че омразата им към руснаците е страшна граничи с психично отклонение.Ама един поляк не може да намериш да не ги мрази с невероятна страст.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ми така сте вие, мурзилките.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Това са пак крайности. Вчера някакви идиоти в Италия забранили на някакъв университетски професор да преподава Достоевски. Това също е идиотщина. После са се коригирали. Мярката. Мярката в нещата е най-важното нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Разбираемо е да ме бият там, руснаците са клали поляците както нас турчин не ни е клал
Бил съм известно време в Полша, те казват - с руснак мога да говоря само с брадва в ръката
Аз не съм русофоб, а путинофоб. Но не харесвам и руското великодържавно мислене
- 2 Харесвания
Коментар
-
Йори, ако това е за врага - ОК. Но ако е за всички тук, моля те превеждай... И в Полша ще го разберат и в Унгария и в Чехия. Но ако го пуснеш в техен форум - ще те набият, защото е на руски.
- 1 like
Коментар
Коментар