Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
И как го е предизвикал?Не Украйна нападна Русия ,а обратното. Русия окупира Крим и част от Донбас.
Вашата наглост няма граници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Аз нямам проблем някой да се самоопределя и като марсианец. Обаче имам проблем, някой да ме убеждава, че винаги е бил марсианец, че баща му е марсианец, а дядо му е най-чист марсианец.
Няма такова нещо като украинци с руски корени. Има руснаци, които по някаква причина един ден се събудиха украинци. И из София виждам доста родители руснаци с деца украинци.
Един чудесен пример как се става украинец.
https://www.ukrainer.net/en-ukrainian-descent/
- 2 Харесвания
Коментар
-
Има руснаци с украински корени,както и украинци с руски. И трябва да си най-големият идиот,за да предизвикаш война, в която тия два близки народа да се избиват. Все едно да се трепем с македонците.
Няма такова нещо като украинци с руски корени. Има руснаци, които по някаква причина един ден се събудиха украинци. И из София виждам доста родители руснаци с деца украинци.
Един чудесен пример как се става украинец.
David Duchovny's grandmother was an immigrant from Poland. During the Revolution of Dignity tweeted that he was Ukrainian: “I grew up thinking I was Russian only to find recently that I've been Ukrainian all along".
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
То това им е основния проблем- да бяха богата и уредена страна като Швейцария да кажеш че завладените от тях страни ще имат някаква полза, ама те са още на външни тоалетни......Толкова милиарди долара набиха във войната, още толкова им блокираха, стотици хиляди млади руснаци умряха или станаха инвалиди и за какво- и следващите поколения да живеят в изолация, бедност и т.н.....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ами да, да му се не начудиш на онзи, зеления наркоман, защо предизвика боя.
Вашата наглост няма граници.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
Мурзилажа иска тяхното утре да е на повече земи, ако може на всички.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Има руснаци с украински корени,както и украинци с руски. И трябва да си най-големият идиот,за да предизвикаш война, в която тия два близки народа да се избиват. Все едно да се трепем с македонците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеРазбира се, че греши, без да е "опорка". (Малко става така: Като се засили Трейдърко, и чак мен ме стряска.) Ала ти какво очакваш да става на война? Ами умират хора. Обаче, ако им провериш фамилиите, друга песен може да запееш (само предполагам): Наистина, хората с украински корени в Русия са МНОГО. И основно, милеят за Родината си. И знаят че, Да не говорим, какво е заложено на карта. Затуй, Вергилчо, успокой се и бъди мъж...
...ако ме разбираш, какво ти казвам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Естония например е бивша съветска република. Отговорна ли ще е Русия, ако естонците анексират Латвия?
Невероятно е как от "Европейците анексирали ли са територия след ВСВ???" стигнахме до териториалните претенции на... Мароко.
Но е и доста показателно колко са ви слаби тезите.
както и прости селски тикви, ама от най-простите и пияните - щото на трезво се усещат че континента е друг
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеКострома украински град ли е?Щото гробището му е пълно със загинали войници.
Значи новата ви опорка е-цялата война е украинска работа, едни украинци се бият с други украинци, чат пат идват и поляци.А руснаци няма.
Кой ви ги мисли тия опорки?Ако накарам дъщеря ми в детската градина ще измисли нещо по-достоверно.) Ала ти какво очакваш да става на война? Ами умират хора. Обаче, ако им провериш фамилиите, друга песен може да запееш (само предполагам): Наистина, хората с украински корени в Русия са МНОГО. И основно, милеят за Родината си. И знаят че,
Права или не, това е МОЯТА страна.
...ако ме разбираш, какво ти казвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеБи ли ми разказал малко повече за анексираните/завладени/присъединени към държави от ЕС територии през последните 80 години?
По мои последни наблюдения между повечето европейски държави дори няма граничен контрол, ма знам ли, може това да е хитър ход за отвличане на вниманието от предстоящите нападения с цел териториални придобивки.
Едно е да искаш, друго е да можеш и трето и четвърто е да го направиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеVergil1975, като си местят позициите напред най често това става седмица след като ВСУ са ги напуснали. Забрави за атаки, там се обстрелва само противник който стреля по теб. Затова по ВСУ не стрелят, но идват някакви поляци и стрелят като стоят зад тях и идва отговор по ВСУ, ВСУ изпозастреляли поляци пак пишеше преди няколко дни. Предните партиди поляци ги избиха ВСУ, другите украинци едва ли са убили някой. Между другото там чужденците загиват за дни, ВСУ искат ако са чужденци да са пред тях, не зад тях. Гледайте им каналите, те във всяко видео казва по нещо което е съвсем реално. Там с автомати не се бият, почти няма такива битки. Нали си им фен, гледай техните канали не видеа в които заглавието е кликбайт.
Значи новата ви опорка е-цялата война е украинска работа, едни украинци се бият с други украинци, чат пат идват и поляци.А руснаци няма.
Кой ви ги мисли тия опорки?Ако накарам дъщеря ми в детската градина ще измисли нещо по-достоверно.Last edited by Vergil1975; 21.10.2024, 16:58.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Vergil1975, като си местят позициите напред най често това става седмица след като ВСУ са ги напуснали. Забрави за атаки, там се обстрелва само противник който стреля по теб. Затова по ВСУ не стрелят, но идват някакви поляци и стрелят като стоят зад тях и идва отговор по ВСУ, ВСУ изпозастреляли поляци пак пишеше преди няколко дни. Предните партиди поляци ги избиха ВСУ, другите украинци едва ли са убили някой. Между другото там чужденците загиват за дни, ВСУ искат ако са чужденци да са пред тях, не зад тях. Гледайте им каналите, те във всяко видео казва по нещо което е съвсем реално. Там с автомати не се бият, почти няма такива битки. Нали си им фен, гледай техните канали не видеа в които заглавието е кликбайт.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар