IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Да не би да има някой изненадан, че руснаците влязоха в Донбас и Луганск като в собствената си къща. Защото Зеленски не му личи да е. Май са били наясно че са ги загубили.
    зеленски е нещо като украинския Слави трифонов, но се взе за доста повече. Надцени се, иначе е талантлив актьор.
    Украйна няма държава в историята отпреди 1900, това не е Израел или България.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

А! Как не се сетих че си ти.
      Кажи някой друг нормален

Не се ласкай, няма теб предвид.

Коментар

• Първоначално изпратено от Up sofix up2000 Разгледай мнение

тролиш и дразниш!

Преди 89та ме биеха българи в училище защото татко и дядо бяха духовници, подиграваха ми и ме наричаха дори гей....българи!

години по-късно ми се крадат имоти, от българи! Гешефтурата е свързана с имотната мафия в цялата страна. Пак БЪЛГАРИ!

Има демокрация и свобода на мисленето, КОЙСИТИБЕ??? да ми казваш кого да обичам, или уважавам и въобще???

Един бай герберски трол въобще няма моралното право да казва кой какво да обича!!!

Русия е много по-демократична днес от Байганюландия, където Буда с жипка е богът ви!!!
        Дано Русия усмири украинската олигархия , която дори уби български минирстър-председател!
        Не се учудвай, от дефектните е.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
          Започва се. Ще има яки руски шамари и американски квич. Я са тръгнали да защитават марионетките си в Киев, я са останали без хляб. Пък идат избори, някак не е фешън само с пасти.
          Не бе. Идеята е да ги насъскат да се буят с руснаците, щото киртаците кравари и ингилизи, да се греят на този огън. Егати наглата, тъпа сган.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Нормалните хора туй мреме си лягат. Вий си приказвайте с Пирамид.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
              Русофил значи българомраз.
              Просто си вървете при вашите.
              Тук е България!
              тролиш и дразниш!

Преди 89та ме биеха българи в училище защото татко и дядо бяха духовници, подиграваха ми и ме наричаха дори гей....българи!

години по-късно ми се крадат имоти, от българи! Гешефтурата е свързана с имотната мафия в цялата страна. Пак БЪЛГАРИ!

Има демокрация и свобода на мисленето, КОЙСИТИБЕ??? да ми казваш кого да обичам, или уважавам и въобще???

Един бай герберски трол въобще няма моралното право да казва кой какво да обича!!!

Русия е много по-демократична днес от Байганюландия, където Буда с жипка е богът ви!!!
              Дано Русия усмири украинската олигархия , която дори уби български минирстър-председател!

Коментар

• Днес видях на живо вертолетите описани в статията по-долу. Впечатлен съм. Някой може ли каже обаче, за чий х*й им е да летят толкова ниско между сградите в София? За малко да обръснат дърветата във Витоша под посолствата. Ще стане някой сакътлък така. Чел съм, че в Ирак са загинали повече от учения, отколкото в бой. Но не искам да има и невинни жертви от цивилните!
                Вертолети Apache и Blackhawk от Сухопътните войски на САЩ изпълняват полети над страната ни на път за Румъния

Коментар

• Започва се. Ще има яки руски шамари и американски квич. Я са тръгнали да защитават марионетките си в Киев, я са останали без хляб. Пък идат избори, някак не е фешън само с пасти.

Коментар

Кажи някой друг нормален

Нормалните хора туй мреме си лягат. Вий си приказвайте с Пирамид.

Коментар

Виж сега. При аварии, бедствия, войни първо спасяваме жените и децата. Те са с предимство. Мъжете са последни. Интересно ми е как ще се класират подред 50-те нови нормални. Кого ще спасяваме след кого. Наистина такова изследване ще е познавателно, но и много трудно. Мисля, че тук във форума с това може да се справи само Ender. Иначе нормалните са си тук. Примерно аз.
                      Кажи някой друг нормален

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• ако ще има война да почво и свършва и да си гледаме ежедневието и работата!

тука герасимчо, соколов, барбарон, омимпиеца, имхотепа и няколко други направо предават от фронтовата линия, само да се пазят някой шрапнел да не ги засегне, че без тях не знаем кое е истина, кое не!

Коментар

Не можеш да отговориш, нали?

Виж сега. При аварии, бедствия, войни първо спасяваме жените и децата. Те са с предимство. Мъжете са последни. Интересно ми е как ще се класират подред 50-те нови нормални. Кого ще спасяваме след кого. Наистина такова изследване ще е познавателно, но и много трудно. Мисля, че тук във форума с това може да се справи само Ender. Иначе нормалните са си тук. Примерно аз.

Коментар

Специален поздрав за теб

https://www.youtube.com/watch?v=-e00TPb9HmI&t=1s
                            Не можеш да отговориш, нали?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Да не би да има някой изненадан, че руснаците влязоха в Донбас и Луганск като в собствената си къща. Защото Зеленски не му личи да е. Май са били наясно че са ги загубили.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Пишете си с едни и същи хора, които ви ловят на вълна един път монтеки, втори път капулети и се връзвате. Съвсем друго е. Хубав е живота в детската градина, обаче все пак в един момент се налага да те приберат в първи клас и тогава вече почва да става по сериозно положението.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X