Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Мисля че поне в тоя случай може да му се вярва. Казва че няма намерение да окупира Украйна ( с изключние на донбас и луганск в адм.им граници). То и според анализаторите за това трябва поне тройно по голяма армия.
Допълнително най много да свърже с коридор крим с тях си мисля.
Цялата патаклама ще е да се даде урок на когото трябва че червените линии ( особено пък на голяма ядрена сила) не трябва се пристъпват.
ЦЯЛА Украйна е целта. Идеята е да се изличи нацистката антируска идеология и да бъде направена една бедна Швейцария. Надявам се знаеш как е устроена Швейцария. Украйна просто не съществува. Сегашното е една Анти-Русия, която издевателства върху руското население и православна вяра и опитва да провежда някакъв франкенщайнски етнически експеримент.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Вярно е, за жалост българите намаляваме. Ама и след евроатлантическото робство България ще я има. И пак ще си бъде с Русия, защото сме една кръв и една вяра. А след вас ще има само червей.
Американците и вас ще изоставят. Както преди изоставиха грузинските, афганските и украинските си тролове. От грешната страна на историята сте. Айде, Киро ще го вземат в самолета, ама за вас няма да има място.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ша видиш как думкат на баба ти розавите кюлоти.Украинците ще се предадат без бой.Путин ще бъде посрещнат като освободител
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Хаха, ако стане мобилизация баш срещу руснаците ще дигнем оръжието, ще знаеш. Няма българин да вдигне оръжие срещу руснак, за да направи кефа на некви ненормални джендъри зад океана.
Не върви пропагандата тук, брат. Объркал си адреса. Не мина пропагандата за СТРАШНАТА болест, не минава и за лошата Русия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
И аз. Това не е само война срещу Украйна. Украйна ми е твърде далечна страна. Това е война срещу човешкия морал. Така, че ще се бия не само като българин, но и просто като човек.Last edited by pinoccio; 24.02.2022, 10:37.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Не знам дали сериозно си мисли нещо такова, но каквото и да си мисли путкин са пълни глупости. Войната е непредвидимо нещо.
Сега стана непредвидимо. Пилетата на грил по-малкопсе въртят от българомразите.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Аз като българин ще се бия против окупатора путкин и престъпнят му олигархичен режим. Истинският българин не е с Русия. С Русия са само изпадналите българи фенове на възраждане които са и комунисти. И вас ще избием
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАбе нали правиха някакви противотанкови ровове уж...те си минават през кпп-та така като гледам какво казват укрите, доколкото им разбирам.
А пък съобщенията за десанти в одеса и другаде може и да са преувеличени.
Накаква съпротива може да започне единствено на запад от Киев. Ако си повярвал на медийните и форумни тролове, че т.нар. украинци са против Русия, хубаво е да се замислиш колко от представата ти за света е твоя и колко е налята директно от телевизора.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Мисля че поне в тоя случай може да му се вярва. Казва че няма намерение да окупира Украйна ( с изключние на донбас и луганск в адм.им граници). То и според анализаторите за това трябва поне тройно по голяма армия.
Цялата патаклама ще е да се даде урок на когото трябва че червените линии ( особено пък на голяма ядрена сила) не трябва се пристъпват.
Коментар
-
Аз като българин ще се бия против окупатора путкин и престъпнят му олигархичен режим. Истинският българин не е с Русия. С Русия са само изпадналите българи фенове на възраждане които са и комунисти. И вас ще избием
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хегемонията на американците приключи. Сега е наред Тайван и американците ще се приберат да си отглеждат марихуаната в къщи. Това им е за Югославия, Сирия, Ирак и Либия - всички те унищожени без санкцията на ООН на десетки хиляди километри от бреговете им. Сега Джо Байдън лее сълзи, че ще забрани на Путин да ходи на море - ще минира пътя му до плажа с изрезки от вестниците на пропагандата.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Аз като българин ще се бия против окупатора путкин и престъпнят му олигархичен режим. Истинският българин не е с Русия. С Русия са само изпадналите българи фенове на възраждане които са и комунисти. И вас ще избиемМ.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеЦитирам текст от днешната статия на инвестора:
И си задавам въпрос: Понеже доста го раздразниха, дали ще прелапа цялата Украйна?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bbd Разгледай мнение
Русофоб значи Българомразец .
Просто вие си вървете при вашите , че на Белене му трябва само козметичен ремонт .
Тук е България .
А България е с Русия .
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар