Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Това може да е причината за България. Но за основната причина може би има връзка с разпада на Югославия и многото избити от сърбите хора?
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеТия ги разправяй в селската кръчма Тук глупости не минават
В това където си го постнал къде пише че БВП на Полша е 50 % от БВП на Русия ?
Изобщо това има ли някаква връзка със спора ?.....НЯМА ....ама ти толкова си можеш !
Покажи конкретно.....ти елементарна разлика между краставици и ябълки не правиш бе човек!
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПритесненията ти не са съвсем без основание. Ма кажи ми гъбке умна защо тогава признахме Косово ?
След като съседите ни основателно не искат.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Много добре знаем защо, щото имаме не политици а продажни плужеци.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Не знам защо са го направили ,но това определено ме притеснява. Не трябва да се признава прекрояване на граници по този начин. Днес, в Украйна ,преди в Косово, а утре не дай Боже в БГ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
румънещи са същия франкенщайн като Югославия.
Орбан вече си брои трансилвания за Унгарски и брои 15 млн унгарци
- 1 like
Коментар
-
Притесненията ти не са съвсем без основание. Ма кажи ми гъбке умна защо тогава признахме Косово ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Ако границите не се зачитат утре цяла Европа може да бъде прекроена.
За американските либерасти дето са сега на власт цялата им южна граница е расистка, разбирай излишна.
Нали уж по тях се водим...
Е, естествено украинската на другия край на света е свещена.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Притесненията ти не са съвсем без основание. Ма кажи ми гъбке умна защо тогава признахме Косово ?
Орбан вече си брои трансилвания за Унгарски и брои 15 млн унгарциНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Знаеш ли какво ме притеснява при това мислене ?! Страхувам се ,че ако това се признае като мярка за поведение, то и България ще има проблем. У нас има не една или две области където живеят хора с турско самосъзнание говорещи на турски език и ако вземат и те да поискат да се отделят от РБ не знам какво ще се случи и каква територия ще загубим. По-добре да не се допускат такива прецеденти.
Кипър, Гърция, Румъния, Словакия и Испания още не са признали най-младата държава в Европа заради притеснения за собствените си граници
Коментар
-
Знаеш ли какво ме притеснява при това мислене ?! Страхувам се ,че ако това се признае като мярка за поведение, то и България ще има проблем. У нас има не една или две области където живеят хора с турско самосъзнание говорещи на турски език и ако вземат и те да поискат да се отделят от РБ не знам какво ще се случи и каква територия ще загубим. По-добре да не се допускат такива прецеденти.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЯ дай списък по ДЪЛГ на глава овца
2018 г. средната сума на имуществото на френските домакинства,
(след като е извадена сумата на техните частни и професионални заеми)
е 239 900 евро.
Quel est le montant moyen du patrimoine des Français ?
Début 2018, le patrimoine net moyen des ménages,
c'est‑à‑dire déduction faite de leurs emprunts privés ou professionnels,
s'élève à 239 900 euros (figure 1).
https://www.insee.fr/fr/statistiques...mmaire=5371304
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Така е, бяха в Украйна, без автономия.
Обаче моята сила в Географията е Геополитика и Геостратегията. В този аспект, две неща, които западняците добре знаят, но се правят на улави. В дветефобласти населението е с чисто руско самосъзнание. А такива, които говорят само руски има немалко и в Харков, Мариупул и Одеса.
Второ, как на хора с руско самосъзнание, не се признава автономия в Донецк, Луганск и Приднестровието, а на хора с албанско такова, се призна независимо Косово?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Така е, бяха в Украйна, без автономия.
Обаче моята сила в Географията е Геополитика и Геостратегията. В този аспект, две неща, които западняците добре знаят, но се правят на улави. В дветефобласти населението е с чисто руско самосъзнание. А такива, които говорят само руски има немалко и в Харков, Мариупул и Одеса.
Второ, как на хора с руско самосъзнание, не се признава автономия в Донецк, Луганск и Приднестровието, а на хора с албанско такова, се призна независимо Косово?
- 1 like
Коментар
Коментар