Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Махай розовите очила, Фланкер
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
Пак ли взе да си фантазираш или не разбираш прочетен текст? Засега забелязвам, че се справяш малко по-добре, ако си видял картинка.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНека колегата Фланкер да обясни, че нямало стотици "забравени" едници бронирана техника
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Не съм фен на идеята, че наведена глава сабя не я сече. Виждаме до къде я докара това света с Путин. Няма нужда от войни, а само да си отстояваме позициите. Китайците постигат прогрес но на чудовищна цена. Имат геостационарен самолет, за който милиони хора по селата са гладували. А западът вече е геостационарен чрез три различни частни компании.
Виждам, че имаш напредък и от "специална операция" вече е "военна операция". Браво! Остава ти само една малка крачка да кажеш истината - война
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нека колегата Фланкер да обясни, че нямало стотици "забравени" едници бронирана техника
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнениеНякакви тъпи колхозници решили да влязат с машините си в град Буча и ето как завършили.
https://www.youtube.com/watch?v=ZRzxr40phLQ
Градът е 30,000 жители, близо до Киев.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Ма и теб не те спира никой - чумадан , спейс екс, марс.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Ооо, парацелна кукло. Събра малкото си останал от мумифицирането мозък, за да напишеш нещо.
Да знаеш, и метила в евтиния алкохол/менте/, така действа.
Въобще не сте наясно, колко са консолидирани руснаците, в момента. Проопаганда, кво да правиш?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
И това е работещо решение. Просто с другото решение (от мечтите ми) всички ще сме по-добре.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Аз, проблеми, нямам, не, знам, защо, реши, че, имам!?
p.s.
Опа, к'во става с Рунета - тръгна ли, не тръгна ли...?
Гледам ВПН-ите бележат скок с 2000+ %
Инвестирайте в софтуери!
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеceco666, точно по този начин не може да стане, за 15 % мито китаеца побесня, ти говориш за военен съюз на сухопътната му граница, за 3 месеца заводите му ще избълват повече техника отколкото военния съюз има. Китаеца има самолет който стига геостационарна орбита и то висока геостационарна орбита, той има техника с която никой друг не разполага. Трябва да не се дразни, а Русия да се прави че го пази. А и за какво са войни, нищо няма да променят. В момента военната техника за водене на война, която не е военна операция като между руснаци и руски македонци е над главите ни, от там ще идват нещата.
Виждам, че имаш напредък и от "специална операция" вече е "военна операция". Браво! Остава ти само една малка крачка да кажеш истината - война
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнениеНякакви тъпи колхозници решили да влязат с машините си в град Буча и ето как завършили.
https://www.youtube.com/watch?v=ZRzxr40phLQ
Градът е 30,000 жители, близо до Киев.
В Буча на няколко пъти вече руснаците опират пешкира
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Западът не би се справил с либерална Русия по неговите правила! Русия е възможна или на някакъв федеративен принцип, или днешния диктаторски, централизиран. Всичко друго би било надробени територии с безброй конфликти и претенции. Китай и Западът се надяват точно на такъв вариант, който би им позволил директен контрол върху ресурсите по земите там.
Коментар
Коментар