IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Искам БЪЛГАРИЯ да си прибере българите. украйна сама си е виновна - слуша американските боклуци и затова ще ядат хурката. И ние ги слушаме и ние може да ядем хурката ако много вземем да лаем. Най-добрата тактика е да си МЪЛЧИМ
    Много ми е интересно циция като теб колко лични(!) средства би отделил ако има вълна от бежанци у нас.
    Тактиката на мълчанието е пряк път към робство, но тук вече доста душевно поробени има.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• В Украйна има 15 атомни реактора. Имате ли представа какво става с тях?

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical

Отивай да се биеш българомразецо за путкин. Личи си че си голяма руска подлога и изпитваш оргазъм при страданието на украйнците. Ти искаш да измрът българите в Украйна за да може путкин да заграби още една територия. Ти си БЪЛГАРОМРАЗЕЦ
        Искам БЪЛГАРИЯ да си прибере българите. украйна сама си е виновна - слуша американските боклуци и затова ще ядат хурката. И ние ги слушаме и ние може да ядем хурката ако много вземем да лаем. Най-добрата тактика е да си МЪЛЧИМ
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Русия се чувства сигурна само когато от двете страни на границата и са разположени руски войски.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ей това е ОГРОМНА грешка на украйна. Нали си пазят териториалната цялост ака донбас - кви ракети пращат в РУСИЯ. Сега ще и вземат всичко до киев. И трябва да се молят и това да и оставят
            Взривовете в " цяла Украйна", са следствие диверсии на ингилизо-американските спец.служби, които, вършеят там от началото на годината. Ще я докарат до падането на цяла Украйна
            Last edited by Pyramid; 24.02.2022, 14:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
              Пак ли масово ще изнасилват, трошат витрини, крадат и мародерстват, като 1944г.? Или ще са по-любезни този път

Надявам се да биха били по-любезни. Но като знам историята как обича поезията и си римува едно и също, та не знам.

Коментар

• Не съм убеден, че българските комуноиди-мафиоти, които дърпат конците на малките форумни тролчета, наистина искат "руснаците" (чеченците) да дойдат. Искат да пълнят доджобечата и да крадат и затова са путинисти, но не искат дядя Путин да ги хване за...

По-скоро ще обърнат резбата за пореден път и ще станат натовски генерали и ще викат с отвръщение, "американци, гарантирайте ни суверенитета!"

При тях циркът е пълен.

Първоначално изпратено от prectical
                Аз ще ги посрещна с гранатомети,джавелин и стингър. До крак ще избиваме окупаторите

Коментар

• Да не забравяме че руският режим заедно с прокситата си влиятелни германски безнесмени и политици държаха 12 години на власт Бойко Борисов и марионетният му режим. Заради тях затънахме в блато от което за сега няма преспективи за излизане. Бойко Борисов путиновата подлога трябва да гние в затвора заедно с копейкин пеефски и всички руски марионетки застрашили БЪЛГАРИЯ и НАТО.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical

Аз ще ги посрещна с гранатомети,джавелин и стингър. До крак ще избиваме окупаторите
                    Имаш уникалния шанс - ОТИВАЙ В украйна. Ама по лесно да дращиш глупости.
                    Ти виждал ли си на живо автомат, че не си виждал джавелин съм 1000% сигурен

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Ако руснаците дойдат у нас, ти ще си първият, който ще ги посрещне на Орлов мост. Ама не с пушка, а с цветя и кръшно хоро.
                      Отличник по бойната подготовка бях, не пропускам с калашника, със сигурност ще гътна няколко ватенки и теб, ако ми се мернеш

Коментар

• "Призываю вас сложить оружие и идти домой": Путин обращается к украинским военным

https://www.youtube.com/watch?v=-QevqtbYnZ8

Коментар

• Всеки диктатор в един неизбежен момент се превръща в параноик.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                            Чертежите на Ф-16 от военната ни авиация са поставени в повишена бойна готовност!
                            Сгънали са ги и са готови да полетят

Коментар

• Чертежите на Ф-16 от военната ни авиация са поставени в повишена бойна готовност!
                              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Пак ли масово ще изнасилват, трошат витрини, крадат и мародерстват, като 1944г.? Или ще са по-любезни този път

Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Ако руснаците дойдат у нас, ти ще си първият, който ще ги посрещне на Орлов мост. Ама не с пушка, а с цветя и кръшно хоро.

Коментар

Working...
                                X