IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

докато средностатистическия руснак се чуди как да върже двата края децата на олигарсите и върхушката харчат милиарди в развития запад
    бъди сигурен, че за децата им ще ги заболи.
    Съгласен съм, няма да стане по-хубаво от това, че Западът ще прави мизерии. Само не разбирам защо и без санкции средностатистическият българин живее по-зле от руснак под санкции?

И не си ли ти лично, изключително кофти човек, след като само признаваш, че от тези твои санкции единствено децата ще пострадат. Не олигарси, не Путин, а децата средностатистическия руснак? Та защо искаш да страдат деца?

Коментар

• Извънредно: 200 руски хеликоптера стовариха огромен десант, Киев е блокиран и от Запад.

Руското министерство на отбраната съобщава, че основните сили на въздушно десантните войски са се обединили с руските войски на Гостомел. Киев е блокиран от западна посока.

В операцията са участвали над 200 руски хеликоптера. Успехът на десанта беше осигурен от потискането на цялата система за противовъздушна отбрана в зоната на кацане, пълното изолиране на бойната зона от въздуха и активното водене на радиоелектронна борба.

При превземането на летището бяха убити над 200 националисти от специалните части на Украйна.

В руските въоръжени сили няма загуби.

"Руските военни няма да нанасят удари по жилищните райони на Киев", подчертаха от Министерството на отбраната.

Данните на руското разузнаване показват, че на площад Шевченко в Киев са разположени инсталации на РСЗО "Град", за да нанесат удари по летище Гостомел.

"Използването от киевския режим на жилищни райони за прикриване на огневи позиции на неговата артилерия е военно престъпление. Този почерк ни е познат.

Тези техники се използват активно от терористи, контролирани от ЦРУ в Близкия изток и други страни", подчертават от Министерството на отбраната.

Припомняме, "Руска пролет" съобщи, че в продължение на два дни специална група от 200 бойци отблъсква атаките на многократно превъзхождащи вражески сили в Гостомел.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Хахахааа

Боли ги ФаФлата Путин и Лавров за тези санкции....

Има ли изобщо идиоти, които смятат, че Путин има пари в западни банки?
        Как може да има такива тъпаци?

докато средностатистическия руснак се чуди как да върже двата края децата на олигарсите и върхушката харчат милиарди в развития запад
        бъди сигурен, че за децата им ще ги заболи.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Така мислят повечето българи. Останалите са отпадък на отделителната система.
          Повиквателните не са война..........За друго са.Ама не е тук мястото да пиша.

Коментар

• Първоначално изпратено от deiveli Разгледай мнение

Китайският президент Си Дзинпин проведе телефонен разговор с руския си колега Владимир Путин.

Президентът Си "подчерта, че уважава действията на руското ръководство в настоящата кризисна ситуация".

Китайският президент също разкритикува "недопустимостта на използването на нелегитимни санкции за постигане на егоистичните цели на отделните страни".

Пекин счита, че причината за конфликта е желанието на НАТО и САЩ за експанзия на изток, което застрашава сигурността на Русия. Въпреки това Китай води балансирана политика и счита, че дипломацията е най-доброто решение.

"Русия и Украйна да решат проблема чрез преговори" заяви китайският ръководител на Путин.

Си повтори, че Китай защитава суверенитета и териториалната цялост на всички държави и ще спазва последователно целите и принципите на Устава на ООН. Китайският президент не уточни дали инвазията на Русия в Украйна противоречи на тези принципи.

Президентът на Русия подчерта, че Съединените щати и НАТО дълго време са игнорирали законните опасения за сигурността на Русия, многократно са отхвърляли ангажиментите си и продължават да струпват войски на изток, което поставя Русия в неизгодна позиция.

Китайският президент призова всички страни напълно да се откажат от мисленето застинало в Студената война.

По думите му световните сили трябва да придават значение на законните опасения за сигурността на другия и да се стремят към диалог и преговори.

Путин отговори, че Русия е готова да води преговори на високо ниво с Украйна.

По време на телефонния им разговор Си още веднъж изрази благодарността си към Путин, че дойде в Китай, за да присъства на церемонията по откриването на Зимните олимпийски игри в Пекин.

Путин бе един от малкото световни лидери, които посетиха лично игрите в Пекин, след като политическия елит на Запада реши да бойкотира олимпиадата в Китай.
            Приказки, уважение, изразяване на благодарност..... а китакските антируски санкции вече са факт

Коментар

• Хахахааа

Евросъюзът санкционира Путин и Лавров заради Украйна

По информация на Би Би Си става дума за замразяване на активи, а не за забрана за пътуване.
              Боли ги ФаФлата Путин и Лавров за тези санкции....

Last edited by X_Y; 25.02.2022, 22:40.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Ето и първите национални предатели лъснаха
                Аз съм се клел в Народна република България. Не съм се клел в НАТО и ЕС. И съм ЗА Европейския съюз, но ПРОТИВ НАТО. Не смятам, че сега Република България има нещо общо с НАТО, освен фактическата принуда, която беше осъществена, за да бъдем в ЕС.
                Така че НАТО да го духа!
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Много интересно....... тая тема като лакмус събира всички руски гъзолизци, дето да им се чудиш всъщност чий държавен интерес ги вълнува повече!?

Единия не искал в ЕС - да, ама мнозинството иска, ти си от малцинството, тъй че свиквай!

Другите двама от сабахлян са замесили питките да посрещат чужда армия с ляп и сол на наша територия- ботовци и поуеровци, плюс още някоя и друга звезда на небосклона.....

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
                    Я какво идва от братски Китай
                    Китайският президент Си Дзинпин проведе телефонен разговор с руския си колега Владимир Путин.

Президентът Си "подчерта, че уважава действията на руското ръководство в настоящата кризисна ситуация".

Китайският президент също разкритикува "недопустимостта на използването на нелегитимни санкции за постигане на егоистичните цели на отделните страни".

Пекин счита, че причината за конфликта е желанието на НАТО и САЩ за експанзия на изток, което застрашава сигурността на Русия. Въпреки това Китай води балансирана политика и счита, че дипломацията е най-доброто решение.

"Русия и Украйна да решат проблема чрез преговори" заяви китайският ръководител на Путин.

Си повтори, че Китай защитава суверенитета и териториалната цялост на всички държави и ще спазва последователно целите и принципите на Устава на ООН. Китайският президент не уточни дали инвазията на Русия в Украйна противоречи на тези принципи.

Президентът на Русия подчерта, че Съединените щати и НАТО дълго време са игнорирали законните опасения за сигурността на Русия, многократно са отхвърляли ангажиментите си и продължават да струпват войски на изток, което поставя Русия в неизгодна позиция.

Китайският президент призова всички страни напълно да се откажат от мисленето застинало в Студената война.

По думите му световните сили трябва да придават значение на законните опасения за сигурността на другия и да се стремят към диалог и преговори.

Путин отговори, че Русия е готова да води преговори на високо ниво с Украйна.

По време на телефонния им разговор Си още веднъж изрази благодарността си към Путин, че дойде в Китай, за да присъства на церемонията по откриването на Зимните олимпийски игри в Пекин.

Путин бе един от малкото световни лидери, които посетиха лично игрите в Пекин, след като политическия елит на Запада реши да бойкотира олимпиадата в Китай.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Аз съм си в Родината, бе каун! Този съюз ми го нашиха навръз родината. Аз в ЕС не съм влизал! Вкараха ме!

Много ще се изкефя да ти влезе ром в твоя дом и да ти каже ако не ти съвпадат ценностите с моите, ходи другаде.
                      Айде сега за родината си - мобилизация и отивай да се тепаш с Путя Дезертьорче

Коментар

• Я какво идва от братски Китай

https://m.investor.bg/aziia/336/a/dy...-stoki-346808/

Коментар

Така мислят повечето българи. Останалите са отпадък на отделителната система.
                          Ето и първите национални предатели лъснаха

Коментар

• Първоначално изпратено от bbd Разгледай мнение
                            Ужас! Руските войници влезнаха в Украйна без да си направят PCR тест и с цялата си наглост не са носели предпазни маски! Урсула и Байдън им наложиха жестоки санкции. В знак на несъгласие д-р Путин излекува за една нощ цяла Европа от пандемията и остави безработни куп математици и телевизионни коментатори!
                            А барбароня и Боня трябва да са в потрес - как така не измират от ковид тези въоръжени антиваксъри ??

Бъдете здрави!
                            Нямат време за ковид, убиват си ги с куршуми и снаряди Затуй са там, туй и намериха - сега в чувал и обратно в Масква!

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Кой пък на теб точно ще иска да ти влиза в дома някой от Монако, Люксембург...., като ти чета приказките май не си си в родината- твоята родина е на изток
                              Абе, каун, Монако дори не е член на ЕС.

Други блестящи аргументи и факти да изложиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Аз съм си в Родината, бе каун! Този съюз ми го нашиха навръз родината. Аз в ЕС не съм влизал! Вкараха ме!

Много ще се изкефя да ти влезе ром в твоя дом и да ти каже ако не ти съвпадат ценностите с моите, ходи другаде.
                                Кой пък на теб точно ще иска да ти влиза в дома някой от Монако, Люксембург...., като ти чета приказките май не си си в родината- твоята родина е на изток

Коментар

Working...
                                X