If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
проблемът е крайбрежието на Украйна - русите го искат + ДНР + ЛНР
То е ясно, че там е заровено кучето, но не мисля, че ще се съгласят за всичко. ДНР и ЛНР, дори да ги обявят за независими и на малко дете ще му е ясно, че ще са яко зависими и принадлежащи към рашките. А двата района са доста богати на изкопаеми + достъпа до Азовско море. По-скоро ще се съгласят да признаят Крим за руски, но да си запазят двата региона + специален режим на достъп през Керченския проток. Май му се вижда края и колкото по-продължително става, май Путинка ще дава все повече задна. Пак казвам, за мен най-интересно ще е какво ще се случи на 9-ти май
Доган'Я май ще се окаже най-най-умният от всички в Европа. Колкото и да ми беше противен последните години, с действията си по време на тази война, ми се издигна в очите. Жалко, че след нея ще продължи да е*ава майката на турците. Но пък ще пълни Одрин, Чорлу и Истанбул с български купувачи на всичко
проблемът е крайбрежието на Украйна - русите го искат + ДНР + ЛНР
ако ще по 99 точки да се разберат, то последната 1 за югоизточна Украйна... няма да се съгласят.
русите може да се опитат да пласират компромис - Одеса да остане украинска, но не мисля, че ще им го приемат.
Доган'Я май ще се окаже най-най-умният от всички в Европа. Колкото и да ми беше противен последните години, с действията си по време на тази война, ми се издигна в очите. Жалко, че след нея ще продължи да е*ава майката на турците. Но пък ще пълни Одрин, Чорлу и Истанбул с български купувачи на всичко
Ми като си такъв отворко отиди да се биеш е Украйна.
Само дето проблема ти е че си страхливец и смелостта ти стига само да налиташ на хората които изказват собствено мнение.
Ааа, 'ич не налитам, еле пък на мецанки!
Аз съм хрисим човек, само се шалим (както викат сърбите).
Арестович сообщил о полном уничтожении 200-ой мотострелковой бригады рф (из 648 человек выжили 3).
Хахаха...иначе на НАТО се перчат руските мърши,а само украинците ги правят диви калинкиНемците още това лято спират напълно въглищата и намаляват газа на половина,а от 2024г. тотално среден пръст за Русия Само мачкане за рускофашистката сволоч!
С таквоз мислене по-добре гледай да пропуснеш тия шествия, че после цял живот мед има да носиш...
Ми като си такъв отворко отиди да се биеш е Украйна.
Само дето проблема ти е че си страхливец и смелостта ти стига само да налиташ на хората които изказват собствено мнение.
Главное управление разведки сообщает, что у армии россии начались проблемы с финансированием. На такую длительную "командировку" в Украину в бюджете рф не были предусмотрены деньги, поэтому русские солдаты отказываются бесплатно убивать украинцев. Аналогичная ситуации и с российскими наёмниками.
Е тук следва голям хилеж. Нали се начетохме, как вече нефта,газа (явно и войнишките заплати) - в рубли,
а сега Внимание въпрос:
Колко е руското в руската рубла?
хартия, бои, печатни машини... ааааа не съм очаквал, че и тук ще се осерат, бахти орките...
Главное управление разведки сообщает, что у армии россии начались проблемы с финансированием. На такую длительную "командировку" в Украину в бюджете рф не были предусмотрены деньги, поэтому русские солдаты отказываются бесплатно убивать украинцев. Аналогичная ситуации и с российскими наёмниками.
Коментар