Тая сутрин с хубавото кафе идва и хубавата новина за затвореното небе. Руските гъзолизци ще вият много днес. Добро, добро......
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Уф, мани го тоя розав памперс и "българин" дето търгува на няколко демо сметки и "портмонета"
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ти си много неориетиран ве момче ? Колко е рублата?-8.9%за месеца ? Била ли е толкова евтина някога ? Имаш ли идея колко ще стане?
Газпром е -32% за месеца ,руската борса е -34% за месеца
И това според теб е малко ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАве, аз пак да попитам, че тихо пиша и явно не се чува:
Нали тука имаше агенти, следящи рублата, борсата в Москва, Газпром... В четвъртък през пет минути ни даваха сводки за курса, а вчера НИЩО. Защо така. Да не би Путин да им е направил нещо лошо?
Газпром е -32% за месеца ,руската борса е -34% за месеца
Или това според теб е ръст ,щото полудялия дядо е много силен,така ли?
Колко още ще издържи руския бизнес,олигарси и отруден народ преди да му резнат зелката?Last edited by petrg5s; 26.02.2022, 09:59.
- 1 like
Коментар
-
Тъпо от страна на Путин. Неговата сила на международната арена се крепеше главно на митове и тролене, което поддържа митовете. Както и на наивността и любезността на Запада. С войната в Украина КГБ кликата прекали и това ще разбие митовете.
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеГолемите "кибер разбирачи" руснаците,вече 48 часа не могат да си пуснат основните правителствени сайтове......(.и kremlin.ru и още кой знае колко други) ..... без коментар ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
https://www.mediapool.bg/ukraina-skl...ews332655.html
Това мисля е финала !
Отива се към преговори в Беларус !!!
Тия украинците верно са си подлоги големи .
Тук е малко като при имотите и некои форумни колеги - не ги гледай какво ти пишат, а какво правят / купуват имоти докато пишат за срив/....Преговорите са само за пред медиите....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение... Кой ще е този българомраз да тръгне да вдига пушка срещу Русия...
Негови са думите:
"Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия, задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България."
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеВдъхновена от нелепите искания на Путин към Украйна, Италия e поискала възстановяването на границите на Римската империя
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
https://www.mediapool.bg/ukraina-skl...ews332655.html
Това мисля е финала !
Отива се към преговори в Беларус !!!
Тия украинците верно са си подлоги големи .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Понеже руснаците не могат да водят съвременна война и спецназът не струва, следващата стъпка ще е килим от бомби. Руснаците са доказали, че само това могат. И в Грозни, и в Сирия. Ще има много жертви. На рептила няма да му мигне окото. Много лошо.
Но когато това стане, рискът от преврат ще се увеличи. Не в Киев, а в Москва.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Up sofix up2000 Разгледай мнение
ето така се създават армии от приятели на Путин......така и не можаха да се научат едни санкции да сложат като хората... или наистина Путин няма нищо и просто наказват хората за това, че са руснаци, или си от Русия, което е по-вероятно
РУСИЯ НИКОГА НЯМА ДА Я ПРОМЕНИТЕ ПОД ВЪНШЕН НАТИСК!!!!
тя сама ще се САМОразпадне!
АМИН
- 1 like
Коментар
Коментар