Първоначално изпратено от ceco666
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Ти май се правиш на много, ама много тъп. Брутално тъп. Както цялата сган от путинисти, де
https://twitter.com/mrsorokaa/status...zbhjiNdfheShVQ
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Дали на протест, дали в подкрепа? Ти как я разгадаваш така безапелационно тази картина?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЯ да види какво се случва днес в Херсон... отново протест срещу окупатора.
[ATTACH=CONFIG]n3892111[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Зеленски наистина е голям феномен, но ако трябва да сме честни, просто ПР и връзката му с медиите е на топ ниво - все пак човека това е работил.
След някоя и друга година ще поканят Ръсел Кроу да го играе във филм.Или пък Брус Уилис, знам ли.
Факт е обаче, че Зеленски е по-харизматичен лидер от цялата плеяда дебили по европейските върхове. С Порошенко например Украйна вече щеше да е чао.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Зеленски наистина е голям феномен, но ако трябва да сме честни, просто ПР и връзката му с медиите е на топ ниво - все пак човека това е работил.
След някоя и друга година ще поканят Ръсел Кроу да го играе във филм.Или пък Брус Уилис, знам ли.
Факт е обаче, че Зеленски е по-харизматичен лидер от цялата плеяда дебили по европейските върхове. С Порошенко например Украйна вече щеше да е чао.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
ВЕЛИК Е ПУТИН, ВЕЛИК ВЕЛИК, ВЕЛИК
Изчака да дадат западняците оръжията и сега - само месо само дошло. Сега ще ги изчатка един два конвоя на 1-2 км след границата и чао до скиффффффф
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Кризите раждат лидери. Както Зеленски стана истински Лидер на Свободния свят, както самите американци го наричат в момента, така и ще се появят подходящите лидери в САЩ и Европа. Путин може и да не доживее дотогава, но това няма да промени съдбата на русия.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
А "източните" идеи са направили милиони бедняци
-Браво,сине,гордеем се с теб!
-Мамо,на тия кокошките им живеят по-добре от нас!
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Досега само заплашваха иранците, сега удариха. Предния път официално мисля че бяха 16 убити и около 50 ранени, след това перчема каза малко на 100 и около 150 ранени
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕС я обвини в опит да изгради незаконни алтернативни властови структури в Украйна
segabg.com
Русия започна да назначава кметове в украински градове
Нищо не се е променило в поведението на Русия. Само дето днешните "националисти" са с финансовата подкрепа на Кремъл и говорят колко била онеправдана Русия. Да горят в Ада всички самозабравили се руснаци с власт, заедно с българските им подлоги, които срещу някоя друга рубла продават и род, и родина.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
Напротив, много хора са станали бедняци, а са били милионери. Щото не сме случили на диктатори. Конфискации, кулаци, ткзс-сета и тн извращения
Когато е вървяла жътвата, "кетъринга" е приготвян от булката (на милионера), заедно с цялото женско домочадие... После същите са сервирали на наемните работници... (така са ми разказвали, а и фотографиите от тогава са го запечатали)...
- 1 like
Коментар
Коментар