китайските реотани най-накрая се сетиха, че в суматохата, могат да си приберат "тяхното си"
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Информацията ми е от BBC. Те са обществена медия и не си поплюват, когато дават инфо, ползват по няколко независими източника. Сега, мен лично много ме дразни, че българите там не могат да учат и говорят свободно българси език. Но идеята тук е, че народ, който е обичал съседите си, е накаран от самите тях да ги мрази само за 8 години.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеЛошото е ,че русите и да искат немогат да спрат . Трябва да го изкарат докрай със всички последици от това . а украинците колкото и да партизанстват ще загубят войната . по големия въпрос е ,защо НАТО не стигна до разрешаване на ситуацията преди да започне войната . могли са но не са го направили .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от deiveli Разгледай мнение
Това и аз се чудя.
Защо САЩ надъхваха Украинците до последно.
Руснаците бяха казали на САЩ че ако не се разберат следва война.
Жалко за погубените животи и от двете страни!
Че САЩ нали точно това искат! Война между Русия и Украйна. Това им беше мечтата и за това работят от 30 години насам.
И успяха, мам..... им мръсна!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не е точно така. И Бойко започна като кукла на конци. Прокопиев, Костов и Цветелинка как само потриваха ръчички и му се радваха къв е елементарен и лесен за водене.
.... и стигнахме дотам Бойко единствен да не затвори църквите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеЛошото е ,че русите и да искат немогат да спрат . Трябва да го изкарат докрай със всички последици от това . а украинците колкото и да партизанстват ще загубят войната . по големия въпрос е ,защо НАТО не стигна до разрешаване на ситуацията преди да започне войната . могли са но не са го направили .
- 6 Харесвания
Коментар
-
Не очаквах от теб признанието, че 2014 година Майданът е бил против желанията и интересите на 70% от населението!!!
А за "преди няколко дни" не съм сигурен доколко мога да ти вярвам. В страна, където могат да те вкарат в затвора за отказ да говориш на "украински" едва ли много хора ще отговорят честно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от deiveli Разгледай мнение
Това и аз се чудя.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Flanker Случилото се в Крим очевидно не беше война
Flanker & pipbel :
Ми не могат. Нямат ракети с прецизно насочване като хората. А и малкото, което се опитват да правят в тази сфера, не могат да го произведат в достатъчно количество, че да извадят от строя ПВО-то, командните центрове и центровете за свръзка на украинците.
Те това просто не го могат. В Грозни, а и в Сирия са показали колко могат. Бомбардировки до дупка, като през ВСВ. Ако украинците продължат да се опъват още малко и Путин ще нареди да се започне масиран артилерийски обстрел и бомбардировки като в Грозни. В момента превозват термобарични установки към Киев.
Инак, сравнението с Ирак хич не е на място, защото там американците и англичаните извадиха от строя цялото ПВО на иракчаните за два дена, унищожиха командните им центрове, комуникации, логистика и наистина ги обезглавиха буквално преди да са стъпили на иракчанска земя. Руснаците просто не умеят. Ако можеха със сигурност щяха да го направят, защото в Русия има силно анти-военно брожение от ден първи на тази безумна война. А жертвите и от двете страни само ще дигнат градуса на протеста и анти-путин настроенията.
Сравнението с Ирак е не намясто и защото от тактическа и логистична гледна то беше в пъти по-трудно от една инвазия в Украина за Путин. Американците атакуваха само от Кувейт и направиха един масиран десант в Киркук далече на север. Руснаците това ако го можеха, да са го направили и те.
Сравнението с Ирак издиша дори само защото там загинаха няма и 140 американски военно-служещи. В Украина толкова "руснаци" загинаха в първите часове на нахлуването. До колкото си спомням в Ирак нямаше нито един свален американски самолет, май само един хеликоптер падна. Нещо такова.
В Украина вече загинаха почти толкова руски войничета, колкото американски войници в Ирак за 18 години.
В заключение само ще кажа, че в НАТО и Пентагона наблюдават операцията в Украина и направо си умират от страх, сигурен съм в това
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеСлучилото се в Крим и особено в САР, показва ясно, че не само могат, а ми го и правят. За теб е ясно, че и понятие си нямаш от темата и единственото, което ще напишеш е как не могат, не стават и прочее. Те и Гостомел не можеха да вземат, както видяхме.Last edited by Money; 26.02.2022, 21:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
куклата на конци няма собствени желания , не би могла да има щото е мъртвородена .
.... и стигнахме дотам Бойко единствен да не затвори църквите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако си прав и еврейчето е нацист, защо просто не отрови водата? По-лесно е от това да я спира...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не харесвах тромбона, но изглежда, че ако беше повторил мандата, тази цялата тъпотия нямаше да се случи. Поне не все още.
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
-
Защо да убиват Зеленски. Това ще е зверство в стил САЩ. Престъпниците ги съдят.
Като цяло клоунът е трагична фигура. Вярвам, че отначало наистина искаше да спре войната.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар