Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
national power, ще им помогне България, но нали виждате какво е положението при нас, и ние сме ударени от пандемията и едва ли може нещо да се отдели. Храна да се изпрати - да, това е правилно и хуманно, но от патрони едва ли имат нужда още. Ток нямали също, ти си по тази част - можете ли да им пратите ?D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Що сефте??? Кое му е сефтето?
Абсолютно всяка голяма война сме заедно с Германия и срещу Русия. Все на страната на Европейската "цивилизация". Всеки път сме под чужда власт, когато това става - я немец е начело, я канадец. И после я национална катастрофа, я народен съд.
Само човек, който не е учил в българско училище може да види в този елементарен римейк някакво "сефте".Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Путин 2014 г трябваше да направи това което прави сега
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНе го направи, защото си мислеше, че ще катализира разпад и овладяване на Украина без бой. А стана точно обратното.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не го направи, защото си мислеше, че ще катализира разпад и овладяване на Украина без бой. А стана точно обратното.
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеПутин 2014 г трябваше да направи това което прави сега
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Наистина ли вярваш, че в маке форумите няма аналогични снимки. Това означава, че ти и аз сме фашисти, така ли?
Но да се върнем на въпроса - ако постовете тук представляват твоите идеи и разбирани, то определено си нацист (а не фашист). Доста убеден при това.
- 1 like
Коментар
-
2014 година най-големият руски митинг беше в Харков. По-голям от този в Крим даже. В центъра на града съблякоха голи нацистчетата, дошли от Западна Украйна, нашамариха ги леко и ги изгониха да се прибират дома. Обаче кметът, който се правеше на руснак (иначе май евреин беше), успя да убеди народа, че в Харков няма да бъдат допуснати нацистите и да се разотиват. Хората се разотидоха и след седмица почнаха да ги ловят един по един у дома по бели гащи. Мъжете във сила отидоха да се бият в Донбас... в това време Путин гледаше и се договаряше.
Иска ми се да вярвам, че мъките и унижението от последните осем години са били неизбежни, че тогава Русиа просто нямаше достатъчно сила и средства. При всички случая СПЕШНО трябва да бъде заловен някой от шайката. Да покаже на хората, че за престъпленията ще има наказание. Иначе как ще са сигурни, че утре нацистите от Западна Украйна няма пак да цъфнат.
Коментар
-
И да аз съм твърдо за това руската армия да изтрепа до крак всеки нацист и фашист от десен сектор и батальона азов които не се украйнски националисти( да мислят за родината си) а са неонацисти и извършващи геноцид над нормални и безащитни хора водени от расови предрасъдъциLast edited by prectical; 27.02.2022, 13:49.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Та колко милиона е избил Путин...Нещо съвсем изперка
- 5 Харесвания
Коментар
-
Българската държава мълчи за поисканата от Украйна помощ
Не знам да има план за хуманитарна помощ, каза председателят на НС Никола Минчев
27 Февр. 2022
Обновена
883
Фейсбук
Правителството все още не е излязло с ясна позиция за поисканата от Украйна помощ. „Точен план за предоставяне на хуманитарната помощ аз лично не знам да има. Може би се работи по него, но това зависи и какво ще поиска засегнатата страна", коментира днес председателят на Народното събрание Никола Минчев пред Нова тв.
Преди ден посланикът на Украйна в София Виталий Москаленко заяви, че вече е предал на българските власти списък с артикули, от които има нужда страната му - вода, храна, одеяла, както и военни бронежилетки, маски, снаряди, мини. До момента обаче не е ясно какво е предприела българската държава. Журналисти се опитват безуспешно от сутринта да се свържат с официален представител на правителството, който да каже ще отвърне ли България на украинското искане и как. Пред бТВ посланик Москаленко е заявил днес, че са започнали преговори с български представители, но засега няма официално потвърждение за това.
В същото време НАТО публикува съобщение в социалните мрежи, в което се казва, че повечето държави в съюза вече са изпратили помощ на Украйна под формата на оръжия, муниции, финансова и хуманитарна помощ. Сред изброените държави обаче отсъства България
- 1 like
Коментар
-
Що сефте??? Кое му е сефтето?
Абсолютно всяка голяма война сме заедно с Германия и срещу Русия. Все на страната на Европейската "цивилизация". Всеки път сме под чужда власт, когато това става - я немец е начело, я канадец. И после я национална катастрофа, я народен съд.
Само човек, който не е учил в българско училище може да види в този елементарен римейк някакво "сефте".
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Наистина ли вярваш, че в маке форумите няма аналогични снимки. Това означава, че ти и аз сме фашисти, така ли?
И на въпроса ти - Да .
И ако можеха биха ни нападнали заради 1940.
За наше щастие , не могат по обясними причини .
А Путин си е прав. И заради още 99 причини .
Коментар
-
Украйна сформира чуждестранен легион за защита от Русия
Зеленски призова граждани от други държави да се включат в битката
Фейсбук / Володимир Зеленски
Украйна започна да набира доброволци от други държави, които да се включат във военните действия. Президентът Володимир Зеленски призова всеки, който иска да помогне, да отиде в украинското посолство в неговата страна. Ще бъде сформирана допълнителна дивизия от бойци с различна националност, която ще се нарича "международен легион за териториална защита на Украйна", съобщава BBC.
Френският чуждестранен легион е решил да освободи своите украински войници с пълно бойно снаряжение да се приберат в Украйна, за да защитават страната си от Русия, съобщи сайтът "Вишеград24".
Руска делегация е пристигнала в Беларус за преговори с Украйна. Украинският президент Володимир Зеленски обаче е отказал те да се състоят в Минск. Причината е, че Русия атакува от беларуска територия
Зеленски все пак оставя вратата отворена за преговори на друга локация. "Разбира се, че искаме мир, искаме да се срещнем, искаме войната да приключи. Варшава, Братислава, Будапеща, Истанбул, Баку, предлагаме тези градове на Русия", казва Зеленски. Той е категоричен, че всеки друг град става за място за преговори, ако от там не се изстрелват ракети по Украйна. "Това е единственият начин преговорите да са честни", категоричен е украинският президент.
Всички тука дето са против Путин имат възможност да се запишат....Аз знам че никой няма да се запише щото са страхливци и празни дърдорковци.Пенявят се от клавиатуритеLast edited by national power; 27.02.2022, 13:34.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар