Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Много е лесно да се обвинят беззащитните, които даже не знаят за това обвинение (в случая, децата). Точно децата, НЕ СА по-тъпи, ДАЖЕ, ТЕ СА ПО-БУДНИ отпреди. Виж, тъпи учители да, виждал съм. (И не един и двама съю виждал, дето са наистина тъпи.)Last edited by X_Y; 28.10.2024, 10:43.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПо твоята "логика"- не. Ама е победила. Парадокс?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеС една картечница могат да се избият хиляди, какво остава за 7.Картечницата е страшно оръжие. Същото ,но в по-големи размери се случва със съветските войски,когато атакуват укрепени немски позиции. Масови жертви.Боеспособна ли е била съветската армия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Ти бил ли си учител?Щото на мен майка ми и леля ми бяха учителки,жената и балдъзата са учителки,братовчедка ми е учителка и един от най-добрите ми приятели е учител. Всички те казват,че обучението е същото като преди просто децата са по-тъпи и по-лигавиLast edited by X_Y; 28.10.2024, 10:42.
Коментар
-
Vergil1975, не си бил там, няма как да знаеш дали са атакували масово и са ги застрелвали с картечниците отсреща. Атакуващи са били украинци, румънци..от бившия соц. лагер от държавите, съюзници на Германия които са изпратили войници, България не е..но немците са искали снабдяване от тук. За него в страна в която мнозинството сами си произвеждат храната това е ставало с отарашване на хорат, както са го и наричали почти официално..много е било добре...Войната е лошо, не е добре. Украинците са казвали - ние бяхме отпред, ние атакувахме руснаците. Германия въобще е нямало да се милитаризира, това става заради Полша която жестоко се въоръжава и когато Германия я напада - Полша е много по въоръжена и затова Хитлер вика Сталин. Полша е окупирана напълно, тя престава да съществува и СССР я възтановява.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеVergil1975, за боеспособноста на армията преди 1945 друго знам, 413 човека трябвало да преминат Драва, отсреща 7 картечни поста са имали германците, остават живи само 13 човека. И стига с тези армии и войни, не си ходил на война и няма как да знаеш какво е. Войниците стават тра- ла - ла, дето им викат на такива хора. Онзи ден мярнах някакъв от тези в Курска област от ВСУ беше писал - хората ни почнаха да откачат. Немците въобще не са имали намерение в началото на ВСВ да правят тези неща - концлагери, масови убийства...но едно са си представяли и съвсем друго става. Затова тези от Домбас не откачат, те наистина си защитават домовете и земята на която са се родили, а ВСУ в която са хора които не са от там говорят странни неща които според тях им се случват там. И продължават - ние трябва да си върнем Донбас и това го пишат хора които не участват във войната с тези в Донбас. Три години света става сутрин със задните си части нагоре заради тях - да си връщат. Стига толкова...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Vergil1975, за боеспособноста на армията преди 1945 друго знам, 413 човека трябвало да преминат Драва, отсреща 7 картечни поста са имали германците, остават живи само 13 човека. И стига с тези армии и войни, не си ходил на война и няма как да знаеш какво е. Войниците стават тра- ла - ла, дето им викат на такива хора. Онзи ден мярнах някакъв от тези в Курска област от ВСУ беше писал - хората ни почнаха да откачат. Немците въобще не са имали намерение в началото на ВСВ да правят тези неща - концлагери, масови убийства...но едно са си представяли и съвсем друго става. Затова тези от Домбас не откачат, те наистина си защитават домовете и земята на която са се родили, а ВСУ в която са хора които не са от там говорят странни неща които според тях им се случват там. И продължават - ние трябва да си върнем Донбас и това го пишат хора които не участват във войната с тези в Донбас. Три години света става сутрин със задните си части нагоре заради тях - да си връщат. Стига толкова...D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеОх.
Нали искаш да видиш покупателната способност. Ами представям ти я.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеПомня я.Въпросът е какво можеш да си купиш със заплатата и пенсията тогава и сега.Баба ми можеше да си купи 10 кг месо с пенсията си.Майка ми може да купи 72 кг.Баща ми можеше да измине 2000 км на месец с автомобил, аз мога 20000 км.Един телевизор струваше над 2 заплати.Сега е 1/3 от заплатата. Естествено има и по-скъпи.
Коментар
-
Ето, сам призна "качество". Нямам какво да добавя, току сам се изтърваш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
А, бе, малкия, помниш ли хиперинфлацията? Тогава, почти всички, бяхме милионери. Не ми се пишат квалификации, че не са ласкави, модераторите ще ги изтрият и ти няма да ги осъзнаеш.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
На 49 години и половина съм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеБях пети сред отслужилите.И не е до нивото на образованието, а просто сега влияние оказва демографската криза. 75 процента от моите съученици в езиковата гимназия са в чужбина. И техните умни деца също са в чужбина. А тях ги заместват децата на не толкова умните ни връстници.Което означава, че и те нямат много акъл.
Колкото до армията истината е,че и преди и сега всичко е парлама. Последната боеспособна армия сме имали през 1945г.
Коментар
Коментар