Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Ще се намери компетентен, който да не е със здравословни отклонения.
- 1 like
Коментар
-
Ще се намери компетентен, който да не е със здравословни отклонения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнение
Не подценявайте способностите на форумците. Имам много основания да смятам, че някои са надарени със свръхестествени способности и успешно контактуват с отвъдното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Значи, нещата, се виждат не с очите, а с ума. Това прави казва, защо едно магаре, не ги вижда. Както и просто Кирчо. Военният министър, не е такъв за приказките, както си е въобразил невежият "харвардец", а, заради военната си компетентност. Затова, пи-добре, да не го бута.М.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Рублите са токсични, а икономиката им далеч не е толкова самодостатъчна колкото я представят. Да факт е,че имат зърно, картофи, цвекло, ряпа и тн, но в много сектори си зависят изцяло от внос, а той няма да се случи в рубли - било китаец било индиец и тн.
износът на горива не може да покрие и 50% от нуждите им, а в момента са във война, което допълнително натоварва бюджета.
мисля, че пътят за руската икономика е ясен
- 2 Харесвания
Коментар
-
Съвсем онагля... Захари Стоянов и той под въпрос, нали?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
И къде я видя тази база, нали руснаците щяха да пуснат сателитни снимки?
Даже и дипломатите вече ги няма
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАма разбира се, ти си го питал, той ти отговорил...М.... . ш..... ..й.о!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАма разбира се, ти си го питал, той ти отговорил...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАма разбира се, ти си го питал, той ти отговорил...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Напълно очакван ход. Но вече е отчаян ход, защото Негово Величество Пазарът започна да изнася скъпоплатени уроци.
износът на горива не може да покрие и 50% от нуждите им, а в момента са във война, което допълнително натоварва бюджета.
мисля, че пътят за руската икономика е ясен
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеАпостолът не е бил русофил. Не случайно
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Ние сме страна, не знам как продължавате да не го разбирате. руснаците нямат сантименти, щом нападнаха най-близкия им народ, на какво основание смяташ че ние ще сме защитени ако се снишаваме като зайци в храсталаците? Единственият начин е взаимната защита в НАТО и дано САЩ си спазват договора, иначе сме обречени.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар