IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от deiveli Разгледай мнение

Стига с пропагандата, няма нищо вярно в това което пишеш - колкото беше вярно за граничарите на змийският остров, за фалшивия запис с военният кораб, за прегазената кола от руски танк, който се оказа украински, за дъхът от Киев който свалил не знам си колко самолета ама на видео игра, за старите снимки на Зеленски уж от окопите в момента, тъпите комунистически постери с този комедиант. Толкова евтина , пошла пропаганда стил края на 59-та
    Пропагандата идва и от двете страни, приятелю. Струва ми се, че написаното от мен е по-скоро неутрално.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение
      Руснаците мислеха, че ще влязат за 2 дни и с груба сила ще си вземат каквото искат, но все повече се оказват в ъгъла. Икономиката им е пред крах, дипломатическите им отношения със света са в разрив, самите украинци още повече ги мразят, а инвазията буксува. Ако няма примирие, или ще трябва да използват сила, или да си съберат гълъбите и да си отидат. Путин обаче поражение не би търпял, така че да се надяваме да има примирие.

Съмнявам се, че ще има примирие... ако Путин искаше да действа внимателно щеше да възстанови само територията на ДНР и ЛНР.

Пълномащабна война Русия - НАТО е напълно възможна и който си мисли противното е дълбоко заблуден.

Аз до последния момент бях убеден, че Путин няма да нападне Украйна... това му действие говори, че Путин е напълно готов да доведе нещата до пълна ескалация, особено след като запада игнорира неговите искания.

Тези в Украйна ги нарича директно фашисти, а САЩ "империя на лъжата". Путин не е емоционален човек, това не е просто блъф... ще ни помете... после няма да има значение какво си дрънкаме тук по форумите. Мисля че в момента риска е по-висок от времето на студената война, защото тогава са се правели отстъпки и от двете страни, а сега се очакват само отстъпки от страна на Русия.

НАТО може да е 10 пъти по-силно по конвенционални оръжия от Русия, но по ядрени възможности са горе долу еднакви.... това поведение спрямо Путин все едно е някакъв там "дребен диктатор", трябва да спре.... просто си играем с огъня всички... играем си с малко "позабравен огън". Безсмислено е цялото това противопоставяне тип "2-рата световна", ситуацията върви към ескалация... а след 3-тата световна победители няма да има.

Коментар

• Американците не трябва да се тревожат за ядрената война, каза президентът на САЩ Джо Байдън, цитиран от "Ройтерс".

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Къде си видял такова нещо я ми покажи.
          Какво да ти покажа?

Коментар

• Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнение
            Йори, като те чета имам чувството, че си военен кореспондент в Украйна. Само едно не ми е ясно. Как толкова бързо скачаш от град на град в страната, за да поместваш военни комюникета. Надявам се, че използваш каска и бронежилетка, защото бандеровци не си поплюват.
            Много е важно и мешката да е тематична, не кат' нашите, едновремешните - скучна и безлична......

Коментар

• Е какво, 3-ти март ще бъде почивен ден, но не и празничен ?

"След призивите за бойкот на националния празник 3 март от страна на известни личности, сред които политологът проф. Евгений Дайнов, професорът по културна антропология Ивайло Дичев и др., днес стана ясно, че Националният военноисторически музей няма да отвори врати на датата. От президентската администрация пък са заявили, че Румен Радев няма да отиде на връх Шипка за традиционните чествания"
              Опасенията са да не би в празничния ден на върха да се стигне до сблъсък между русофили и русофоби заради войната в Украйна

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Силовики
                Йори, като те чета имам чувството, че си военен кореспондент в Украйна. Само едно не ми е ясно. Как толкова бързо скачаш от град на град в страната, за да поместваш военни комюникета. Надявам се, че използваш каска и бронежилетка, защото бандеровци не си поплюват.

Коментар

• Тук съм объркан. Ако Украйна влезне в ЕС, това означава ли, че и Крим ще бъде в ЕС ? Защото в момента за Крим има ембарго от ЕС. Например за софтуер сме принудени да им блокираме АйПи-та. Това е някаква шизофрения на ЕС... Или Йосиф е тотално абдикирал и ЕС се оправя съвсем сам ? Лично аз бих предпочел нашия път за Украйна - първо НАТО, а после ЕС.
                  „Ние, президентите на страните от ЕС: България, Чехия, Естония, Латвия, Литва, Полша, Словакия и Словения, силно вярваме, че Украйна заслужава да получи незабавна перспектива за присъединяване към ЕС", се казва в писмото

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Специализирани в секретните дела особи.
                    Силовики

Коментар

• президентът на Украйна Владимир Зеленски обяви, че ще освободи затворници, предимно такива с военна подготовка, за да се бият срещу руската армия
                      Киев предприема стъпката на фона на по-интензивните бойни действия около Харков и Киев

Коментар

• Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение
                        Руснаците мислеха, че ще влязат за 2 дни и с груба сила ще си вземат каквото искат, но все повече се оказват в ъгъла. Икономиката им е пред крах, дипломатическите им отношения със света са в разрив, самите украинци още повече ги мразят, а инвазията буксува. Ако няма примирие, или ще трябва да използват сила, или да си съберат гълъбите и да си отидат. Путин обаче поражение не би търпял, така че да се надяваме да има примирие.
                        Стига с пропагандата, няма нищо вярно в това което пишеш - колкото беше вярно за граничарите на змийският остров, за фалшивия запис с военният кораб, за прегазената кола от руски танк, който се оказа украински, за дъхът от Киев който свалил не знам си колко самолета ама на видео игра, за старите снимки на Зеленски уж от окопите в момента, тъпите комунистически постери с този комедиант. Толкова евтина , пошла пропаганда стил края на 59-та

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение

Какво се разбира под "специалци:?
                          Специализирани в секретните дела особи.

Коментар

• Руснаците мислеха, че ще влязат за 2 дни и с груба сила ще си вземат каквото искат, но все повече се оказват в ъгъла. Икономиката им е пред крах, дипломатическите им отношения със света са в разрив, самите украинци още повече ги мразят, а инвазията буксува. Ако няма примирие, или ще трябва да използват сила, или да си съберат гълъбите и да си отидат. Путин обаче поражение не би търпял, така че да се надяваме да има примирие.

Коментар

• Хвърчилов с още 7 президента подписали Украйна да стане кандидат-член на ЕС. Преди 3 дни обясняваше как Украйна ще загуби войната.
                              https://www.24chasa.bg/novini/article/10998064

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                                Ето как го правят

Нормално да им се случи и подобно нещо, като си мислят, че са на парад и ще ги замерят с цветя. Апропо - момето се поопърли, а машинката в друг клип (снимано от колата на някой по-назад) си продължи без видими щети.

Ето как действат американците при щурм на град, по-точно на 5:58.

Коментар

Working...
                                X