Първоначално изпратено от deiveli
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнениеРуснаците мислеха, че ще влязат за 2 дни и с груба сила ще си вземат каквото искат, но все повече се оказват в ъгъла. Икономиката им е пред крах, дипломатическите им отношения със света са в разрив, самите украинци още повече ги мразят, а инвазията буксува. Ако няма примирие, или ще трябва да използват сила, или да си съберат гълъбите и да си отидат. Путин обаче поражение не би търпял, така че да се надяваме да има примирие.
Съмнявам се, че ще има примирие... ако Путин искаше да действа внимателно щеше да възстанови само територията на ДНР и ЛНР.
Пълномащабна война Русия - НАТО е напълно възможна и който си мисли противното е дълбоко заблуден.
Аз до последния момент бях убеден, че Путин няма да нападне Украйна... това му действие говори, че Путин е напълно готов да доведе нещата до пълна ескалация, особено след като запада игнорира неговите искания.
Тези в Украйна ги нарича директно фашисти, а САЩ "империя на лъжата". Путин не е емоционален човек, това не е просто блъф... ще ни помете... после няма да има значение какво си дрънкаме тук по форумите. Мисля че в момента риска е по-висок от времето на студената война, защото тогава са се правели отстъпки и от двете страни, а сега се очакват само отстъпки от страна на Русия.
НАТО може да е 10 пъти по-силно по конвенционални оръжия от Русия, но по ядрени възможности са горе долу еднакви.... това поведение спрямо Путин все едно е някакъв там "дребен диктатор", трябва да спре.... просто си играем с огъня всички... играем си с малко "позабравен огън". Безсмислено е цялото това противопоставяне тип "2-рата световна", ситуацията върви към ескалация... а след 3-тата световна победители няма да има.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Къде си видял такова нещо я ми покажи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнениеЙори, като те чета имам чувството, че си военен кореспондент в Украйна. Само едно не ми е ясно. Как толкова бързо скачаш от град на град в страната, за да поместваш военни комюникета. Надявам се, че използваш каска и бронежилетка, защото бандеровци не си поплюват.
Коментар
-
Е какво, 3-ти март ще бъде почивен ден, но не и празничен ?
"След призивите за бойкот на националния празник 3 март от страна на известни личности, сред които политологът проф. Евгений Дайнов, професорът по културна антропология Ивайло Дичев и др., днес стана ясно, че Националният военноисторически музей няма да отвори врати на датата. От президентската администрация пък са заявили, че Румен Радев няма да отиде на връх Шипка за традиционните чествания"Опасенията са да не би в празничния ден на върха да се стигне до сблъсък между русофили и русофоби заради войната в Украйна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Силовики
- 1 like
Коментар
-
Тук съм объркан. Ако Украйна влезне в ЕС, това означава ли, че и Крим ще бъде в ЕС ? Защото в момента за Крим има ембарго от ЕС. Например за софтуер сме принудени да им блокираме АйПи-та. Това е някаква шизофрения на ЕС... Или Йосиф е тотално абдикирал и ЕС се оправя съвсем сам ? Лично аз бих предпочел нашия път за Украйна - първо НАТО, а после ЕС.„Ние, президентите на страните от ЕС: България, Чехия, Естония, Латвия, Литва, Полша, Словакия и Словения, силно вярваме, че Украйна заслужава да получи незабавна перспектива за присъединяване към ЕС", се казва в писмото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Специализирани в секретните дела особи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнениеРуснаците мислеха, че ще влязат за 2 дни и с груба сила ще си вземат каквото искат, но все повече се оказват в ъгъла. Икономиката им е пред крах, дипломатическите им отношения със света са в разрив, самите украинци още повече ги мразят, а инвазията буксува. Ако няма примирие, или ще трябва да използват сила, или да си съберат гълъбите и да си отидат. Путин обаче поражение не би търпял, така че да се надяваме да има примирие.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
Какво се разбира под "специалци:?
Коментар
-
Руснаците мислеха, че ще влязат за 2 дни и с груба сила ще си вземат каквото искат, но все повече се оказват в ъгъла. Икономиката им е пред крах, дипломатическите им отношения със света са в разрив, самите украинци още повече ги мразят, а инвазията буксува. Ако няма примирие, или ще трябва да използват сила, или да си съберат гълъбите и да си отидат. Путин обаче поражение не би търпял, така че да се надяваме да има примирие.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Хвърчилов с още 7 президента подписали Украйна да стане кандидат-член на ЕС. Преди 3 дни обясняваше как Украйна ще загуби войната.
https://www.24chasa.bg/novini/article/10998064
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеЕто как го правят
Нормално да им се случи и подобно нещо, като си мислят, че са на парад и ще ги замерят с цветя. Апропо - момето се поопърли, а машинката в друг клип (снимано от колата на някой по-назад) си продължи без видими щети.
Ето как действат американците при щурм на град, по-точно на 5:58.
Коментар
Коментар