IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    ]
    каква е тая глупотевина ? ние имаме 4 миг 29 на кръст, които може и да не могат да летят вече
    действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Има една съществена разлика с Грузия, там Медведев защити само територията около Южна Осетия, навлезе 20км. навътре, без да обгражда столицата и да сваля правителството. Освен това там Грузинската армия беше разбита защото удара беше много силен и съсредоточен. Тук операцията започна някак относително меко и леко... и почти веднага забуксува. В Грузия бяха разбити авиацията и армията почти изцяло още с първите няколко удара... в Украйна това не се случи... дори в момента има някакви там Украинци които "бият" с артилерия по Донбас. Изобщо как Украйна все още има артилерия... (аз лично това не мога да си го обясня). Освен това защо пехотата няма дронове, а само с допотопни съветски хеликоптери се работи. Можеби защото не е "война", а "специална операция".... е ефекта е такъв. Украйна ми изглежда като да укрепна последните часове... а изглеждаха взели дали... но им оставиха много време да се организират. Пристигнат ли първите отряди "наемници от Европа" , ще се проточи войната.
        Не мога да разбера какво е толкова сложно да се разбере. Говорим за 44 милиона държава на територия по голяма от Германия която НЕ ИСКА руско робство повече. Дори столицата на рускоговорящите Харков се съпротивлява яростно което вбеси злобното джудже и вчера обстрелваха масирано жилищните райони. Това в град колкото София със 74% рускоговорящи.

Четох вчера интервюта с жители на Харков преди войната как русия никога нямало да ги нападне щото били братя.
        Хахахаха.....

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
          Чета някакви глупости за спешно приемане на Украйна в ЕС. Украйна няма място в ЕС. Да Европа трябва да защити жените децата и старите хора, но до там. Украйницте са едни от най-жестоките и гадни хора в цяла Европа и това може да ви го каже всеки.

Ето клип как украйнските граничари бият индииски студенти
          https://www.youtube.com/watch?v=tHmeis6Yy4s
          Днес пък израелски гражданин е бил застрелян защото го объркали за чеченец.

Дали тези инциденти са случайни или просто в кръвта им е заложено да са нацисти фенове на Бандера, Да не забравяме че дори нацистите са се чудели на украйнската жестокост

Вече започвам да вярвам в думите на Путин за геноцид и ако има доказателствата да ги предостави пред света.

Киро Петков вече е обявен за расист заради глупостите които дрънка.
          Абе галош, да не си объркал ника?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение
            Иначе Путин с това нахлуване според мен търсеше подобно развитие като с Грузия и набързо и за постоянно да приключи този въпрос със спорните райони и желанието на Украйна за членство в НАТО. Но подцени украинците или надцени своите. Във всички случаи не е толкова луд, че да си унищожи страната във война с НАТО.

Има една съществена разлика с Грузия, там Медведев защити само територията около Южна Осетия, навлезе 20км. навътре, без да обгражда столицата и да сваля правителството. Освен това там Грузинската армия беше разбита защото удара беше много силен и съсредоточен. Тук операцията започна някак относително меко и леко... и почти веднага забуксува. В Грузия бяха разбити авиацията и армията почти изцяло още с първите няколко удара... в Украйна това не се случи... дори в момента има някакви там Украинци които "бият" с артилерия по Донбас. Изобщо как Украйна все още има артилерия... (аз лично това не мога да си го обясня). Освен това защо пехотата няма дронове, а само с допотопни съветски хеликоптери се работи. Можеби защото не е "война", а "специална операция".... е ефекта е такъв. Украйна ми изглежда като да укрепна последните часове... а изглеждаха взели дали... но им оставиха много време да се организират. Пристигнат ли първите отряди "наемници от Европа" , ще се проточи войната.

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Истинският Путин е в Смолян. Крие се в една пещера. За това чел ли си?
              Не съм, но ми се спи. Лягам си сега. Отново с най-голямо извинение към отрудените модератори - майка му на путя, жив или мъртъв

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Русия ще се превърне в новият световен лидер. Така е предопределено.
                Още през 80-те години на миналия век баба Ванга го е видяла, че така ще стане . Прочетох го в една стара книга на много години...
                а българия по това време вероятно вече няма да съществува...
                Смех....См-е-е-е-е-е-е-е-е-ееех! Драги ми Смехурко!!!

Коментар

Е такъв отговор не бях очаквал. Ти ми разказа играта с конспирация. Ще потърся от любопитство.
                  Чети "От Извора". Там можеш да видиш много суперидиотизми накуп.

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

На мене пък баба Ванга ми е казвала лично, че скоро всеки ще може да си поръчва млади хубави рускини по левче, а мъжете им ще мият тоалетни, чинии и всякакви подобни дейности срещу жълти стотинки.
                    Те рускините и по 50 стотинки да се пуснат, на тебе за какво са ти с тая мека пиш к а?
                    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Чета някакви глупости за спешно приемане на Украйна в ЕС. Украйна няма място в ЕС. Да Европа трябва да защити жените децата и старите хора, но до там. Украйницте са едни от най-жестоките и гадни хора в цяла Европа и това може да ви го каже всеки.

Ето клип как украйнските граничари бият индииски студенти
                      https://www.youtube.com/watch?v=tHmeis6Yy4s
                      Днес пък израелски гражданин е бил застрелян защото го объркали за чеченец.

Дали тези инциденти са случайни или просто в кръвта им е заложено да са нацисти фенове на Бандера, Да не забравяме че дори нацистите са се чудели на украйнската жестокост

Вече започвам да вярвам в думите на Путин за геноцид и ако има доказателствата да ги предостави пред света.

Киро Петков вече е обявен за расист заради глупостите които дрънка.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Този клоун е дубльор поставен от службите. Човекът, който избраха хората е умрял преди години. Има информация в мрежата - потърси.
                        Истинският Путин е в Смолян. Крие се в една пещера. За това чел ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Този клоун е дубльор поставен от службите. Човекът, който избраха хората е умрял преди години. Има информация в мрежата - потърси.
                          Е такъв отговор не бях очаквал. Ти ми разказа играта с конспирация. Ще потърся от любопитство.

Коментар

Сетих се и за нещо друго. Средната продължителност на живота в Русия за мъже е 68 години според Световната банка. Путин е на 69 и макар и да изглежда в добро здраве, нищо не се знае. Със сигурност всичко вече е планирано в случай, че почине. Пък може и да се пенсионира през 2024, когато изтича 6-годишният му мандат, макар че предвид егото си и приетата с псевдо референдум конституционна промяна, нищо чудно и да остане президент доживот.

Чудя се обаче какъв е планът в случай на смърт - кой ще го наследи (да не дойде някой още по-луд), какви политики ще се следват и дали Путин не се опитва да приключи сложния украински въпрос сега, докато е жив, защото си мисли, че потенциалният му наследник е по-вероятно да се провали. Да подготви почвата един вид.

Коментар

• Сетих се и за нещо друго. Средната продължителност на живота в Русия за мъже е 68 години според Световната банка. Путин е на 69 и макар и да изглежда в добро здраве, нищо не се знае. Със сигурност всичко вече е планирано в случай, че почине. Пък може и да се пенсионира през 2024, когато изтича 6-годишният му мандат, макар че предвид егото си и приетата с псевдо референдум конституционна промяна, нищо чудно и да остане президент доживот.

Чудя се обаче какъв е планът в случай на смърт - кой ще го наследи (да не дойде някой още по-луд), какви политики ще се следват и дали Путин не се опитва да приключи сложния украински въпрос сега, докато е жив, защото си мисли, че потенциалният му наследник е по-вероятно да се провали. Да подготви почвата един вид.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Русия ще се превърне в новият световен лидер. Така е предопределено.
                                Още през 80-те години на миналия век баба Ванга го е видяла, че така ще стане . Прочетох го в една стара книга на много години...
                                а българия по това време вероятно вече няма да съществува...
                                На мене пък баба Ванга ми е казвала лично, че скоро всеки ще може да си поръчва млади хубави рускини по левче, а мъжете им ще мият тоалетни, чинии и всякакви подобни дейности срещу жълти стотинки.

Коментар

Working...
                                X