Първоначално изпратено от al4en
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеКолкото и да не харесвам тъпата мутра от банкя, започвам да си мисля че изборите бяха фалшифицирани и ни натресоха продажника и родоостъпника киро харварда. Ще видим в какъв курс ще поеме България и ако не да го сваляме и него докато не ни вкара в някоя тежка война. Нямаме нужда от такива ястреби продажни марионетки
- 4 Харесвания
Коментар
-
Бойко поне беше хитър и се правеше умело на глупак и мн мн не се буташе между шамарите. А тоя киро харварда нали щеше да бори корупция да лови мутри... а освен слугинаж друго не прави. Целта му е да вкарв македония в ЕС за наша сметка като продаде националният ни интерес, може би се стреми да ни направи и площадка за война или да докарат ядрените оръжия от турция тук. Харварда се насра за 70 дни нищо не изпълни от обещанията си за справяне с корупцията. Добър е само в слугинажа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеКъм въпроса ми ще допълня, че 60-70% от горивата на българския пазар се осигуряват от Нефтохима, респективно Лукойл Бг
- 2 Харесвания
Коментар
-
Колкото и да не харесвам тъпата мутра от банкя, започвам да си мисля че изборите бяха фалшифицирани и ни натресоха продажника и родоостъпника киро харварда. Ще видим в какъв курс ще поеме България и ако не да го сваляме и него докато не ни вкара в някоя тежка война. Нямаме нужда от такива ястреби продажни марионетки
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Къде мога да купя руски акции, IB?
Не са ли ги ограничили?
Бих спекулирал с дребна сума
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
Няма с какво да се компенсира един внезапен дефицит.
Иначе съвсем сериозно - неслучайно русофобите в другите теми пишат за тъпите Ганьовци. Мразят българите и им е кеф да ни е гадно.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеКъм въпроса ми ще допълня, че 60-70% от горивата на българския пазар се осигуряват от Нефтохима, респективно Лукойл Бг
Няма с какво да се компенсира един внезапен дефицит. Имаме малко внос от Румъния. И ОМВ до колкото знам внасят някакви горива от рафинериите в западна Европа. Всичко друго идва от Русия и се разпределя през различни посредници и по малки рафинерии и складове из страната.Last edited by alphaomega; 02.03.2022, 23:06.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Къде мога да купя руски акции, IB?
Не са ли ги ограничили?
През IB ги търгувам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sando1 Разгледай мнение
Ти купи ли?
Ооо-оххх колко ми е кефффф!
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Който в момента не е купил поне някаква малка позиция руски акции е буквално идиот. Не мога да си представя, че тук има някой, който сериозно се занимава с борсата и не го е направил.
Не са ли ги ограничили?
Коментар
-
Александр Конаныхин, руски бизнесмен е обявил награда 1 милион $ за шамандурата на Путин.
https://tjournal.ru/u/457344-karliki...-golovu-putina
Тъй като нормално русофилите сте лумпени без 5 лева в джоба и нямате пари за акции, можете да се възползвате от тази оферта.
- 1 like
Коментар
Коментар