If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Грубо брат. Не трябва така. И аз мога да им извадя личните неща, но не е такъв начинът. Ще победим, защото доброто винаги побеждава злото, но не и по този начин, защото това е техният начин
А по кой начин?Точно това е вашият начин само интриги,лъжи и търсене на компромати.Просто египетксият мъдрец не издържа на провокацията и подходи с низост.Браво ударихте дъното да очакваме ли позвъняване на входната врата
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Имам една такава теория, че ако хората в нета не бяха анонимни, маса малоумия, които сега се дращят просто нямаше да се пишат, защото хората щеше да ги е срам.
Даже нямам предвид, че този е от най-лошите екземпляри. Просто ми е интересно кой е толкова заядлив и докачлив
И защо те интересува как се казва,да не готвите Народен съд за инакомислещите
Ъъъ колко скоро?
Бе чудно как всички мурзилки го играят баба Ванга? Само ще... ще... ще...
И защо всички некадърници (почти всички мурзилки) непрекъснато плачат за някакви диктатори? Ми че те всичките с изключение на Афганистан (в който магучий ссср се осра за има-няма десет години) всички тези са управлявани от диктатори.
Ама вие да вземете да предупредите жужето че и него това го чака. Те всички свършват еднакво.
А на ВАС,кой ви дава правото да определяте кой е диктатор и кой не?Защо си мислите,че сте богопомазани.И като САЩ докараха "демокрация" където водиха войни,народа цъфна и върза и сега живеят богато и пребогато и само пеят песни за възхвала на братята Американци.
И това с мурзилките е вече изтъркано, и само платени подлоги го използват.
Имам една такава теория, че ако хората в нета не бяха анонимни, маса малоумия, които сега се дращят просто нямаше да се пишат, защото хората щеше да ги е срам.
Last edited by RUBLA; 19.03.2022, 12:13.
Причина: Против правилата на сайта.
Много скоро Мецана ще откъсне главата на Орльо
Когато ястребите вдигнат лихвите в любимата ти Америка и почнат фалитите ще запеете друга песен.На голяма война не се надявайте,само ще кръжите около малките безмозъчни държави да ги набутате във война с Русия,но този път ще ударите на камък,защото това не ви е Сирия,Либия,Ирак,Авганистан,Сърбия и прочие.
Ъъъ колко скоро?
Бе чудно как всички мурзилки го играят баба Ванга? Само ще... ще... ще...
И защо всички некадърници (почти всички мурзилки) непрекъснато плачат за някакви диктатори? Ми че те всичките с изключение на Афганистан (в който магучий ссср се осра за има-няма десет години) всички тези са управлявани от диктатори.
Ама вие да вземете да предупредите жужето че и него това го чака. Те всички свършват еднакво.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
А може би гостите трябва да поръчват музиката и друг да плаща?
Е - това време отминава. А четохте ли че България е изгонила 10 (десет) руски шпиони? Имайте в предвид, че повечето руски шпиони имат дипломатически паспорти и не могат да ги арестуват, но я какво се случи с оня оз генерал...
Управляващите на България не знаят на кой свят се намират,взели да гонят руски шпиони.Интересно ми е как ги разпознаха,сигурно от Козяк са им подшушнали
Много скоро Мецана ще откъсне главата на Орльо
Когато ястребите вдигнат лихвите в любимата ти Америка и почнат фалитите ще запеете друга песен.На голяма война не се надявайте,само ще кръжите около малките безмозъчни държави да ги набутате във война с Русия,но този път ще ударите на камък,защото това не ви е Сирия,Либия,Ирак,Авганистан,Сърбия и прочие.
Last edited by RUBLA; 19.03.2022, 12:13.
Причина: Изтрито мнение.
Позволено им е,явно още не си разбрал правилата тук,а те са който плаща той поръчва музиката.Гостите могат само да ръкопляскат и да играят по свирката на оркестъра.Инакомислещите са порицавани и обвинявани,че са тъпи,прости и неразбиращи.Колко знаещи и можещи хора вече не пишат тук,точно поради тази причина,че им писна да се борят с вятърни мелници
А може би гостите трябва да поръчват музиката и друг да плаща?
Е - това време отминава. А четохте ли че България е изгонила 10 (десет) руски шпиони? Имайте в предвид, че повечето руски шпиони имат дипломатически паспорти и не могат да ги арестуват, но я какво се случи с оня оз генерал...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Предполагам, но това не означава, че всичко му е позволено, особено пък клевети и обиди.
Позволено им е,явно още не си разбрал правилата тук,а те са който плаща той поръчва музиката.Гостите могат само да ръкопляскат и да играят по свирката на оркестъра.Инакомислещите са порицавани и обвинявани,че са тъпи,прости и неразбиращи.Колко знаещи и можещи хора вече не пишат тук,точно поради тази причина,че им писна да се борят с вятърни мелници
според мен пък войната е в ендшпил от преди 3-4 дни , и пазарлъците започнаха
глобалната картинка може и да е доста по-сложна. но пък нашите се офлянкват готено, в стил ала-байтошо-бъркам си в носа
нямаме за момента по добра реакция!
нямаме по добро решение за момента и ако имаме спиране на огъня и споразумение в близките 10 дни , ще трябва да призная че реагирахме максимално адекватно
Според мен Путин ще спечели войната и Китай ще му помогне с доставки, но това ще е само първата стъпка в следващите ужасни години..
Кой ще бъде господар на света, няма да се реши с войната в Украйна,а ще се реши с война в тихия океан,там Япония и Австралия няма да са на страната на Китай, затова и Си няма да остави Путин сега... китай ще има нуждда от съюзници в бъдеще
Интересно е и обвързването на арабите с петрола и юана, което се случва в момента
Коментар