If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
64 рубли за долар е котировката за 05 05 2022.................Примката се стяга и истерията се засилва...........
Това е нищо. У нас преди 89-та доларът беше 0.90лв. Не знам сега обаче савецките говеда как ще пътуват по света, като в банките не желаят да им обменят и един долар, казвали им просто "Нямаме, ако някой дойде да ни продаде долари може да ви дадем".
better, да така, но винаги има значение. Руската армия е разпадната, тя не се подчинява на центъра и отделните и части живеят вече собствен живот. Тези които имат нужда от кодове си ги осигуриха, откраднаха ги - взеха ги от самолета на Путин. От 2014 са новите ракети. Много по добър вариант е всички планове да бъдат преустановени, тези оръжия първо не са достатъчно мощни и накрая завърва така че оставаш и без тях и без почти нищо. Дори това което си мислил че е ценно и за което ще те уважават се намира кой да го стъпче и изхвърли на боклука. Защото има едно дете там от разрушения град и не иска нищо, то иска майка му да възкръсне защото е убита.
Това няма значение, когато тръгваш да нападаш чужда земя, трябва да си наясно, че и ти можеш да бъдеш нападнат. Хитлер казвал "можем да бомбим където си искаме, но нас никой не може". Немците разбрали, че са във война чак като започнали да се сипят бомби и на техните глави.
На "орките", украинска земя не им трябва.
.. ама няма да го проумееш и ще продължиш да опяваш. Ами няма проблеми, дерзай.
Аз също съм на мнение, че руските орки заслужават да бъдат избити до крак. И това със сигурност ще се случи в следващите 1-2 месеца. Какъв грездей дирят в Украйна никой от тях не може да каже. Та каквото повикало, това и се е обадило. А когото не го убият, остава да работи по възстановяването на Украйна докато е жив. Всеки един от тях е нанесъл щети средно за 2 милиона долара. При надник от 20 долара на ден живите трябва да работят поне през следващите 100 000 дена (300 години). Това е справедливата цена.
...как можах да забравя, че си още и лицензиран оценител?!? Е, няма другаде такива Хении. Само в Епълско (Г.б.).
А, ако говорим сериозно, да обясниш по своята "логика", ТИ не можеш. Което, НЕ изключва много по-многобройни и по-влиятелни активни хора с друга, различна от твоята, логика. Имаш право да не ги разбираш, имат право, да не те питат за разрешение. И кой си ти, че да им ",казваш какво може, и какво не"? Само се виж: 150 (+/-)кила концентрирана фукария :& наглост.
better, само че Крим никой не са нападали нали. Там си беше тихо и спокойно, но да бъде нападнат няма да е агресия.
Това няма значение, когато тръгваш да нападаш чужда земя, трябва да си наясно, че и ти можеш да бъдеш нападнат. Хитлер казвал "можем да бомбим където си искаме, но нас никой не може". Немците разбрали, че са във война чак като започнали да се сипят бомби и на техните глави.
Матеев, какво ще се възтановява там в Украйна. На сила ли ще настанят хора в разрушените градове ? Просто ще почистят останките и това ще стане след много време и ще струва много скъпо.
Аха, започнаха с "чеченските тактики за сплашване на врага" . При конфликта в Чечня заловените руски войници били жестоко измъчвани а кадрите изпращали в русия. Целта била сплашване. След клането в буча и ирпин започнаха да гърмят по катапултиращите пилоти. Както бях предположил, с всеки ден украинците ще озверяват и освирепяват - войната ще става все по брутална, но който вади нож - от нож умира....
Аз също съм на мнение, че руските орки заслужават да бъдат избити до крак. И това със сигурност ще се случи в следващите 1-2 месеца. Какъв грездей дирят в Украйна никой от тях не може да каже. Та каквото повикало, това и се е обадило. А когото не го убият, остава да работи по възстановяването на Украйна докато е жив. Всеки един от тях е нанесъл щети средно за 2 милиона долара. При надник от 20 долара на ден живите трябва да работят поне през следващите 100 000 дена (300 години). Това е справедливата цена.
Киев на една ракета от Кримския мост, американските HIMARS са в Украйна, смята Би Би Си
Американските системи за залпов огън M142 HIMARS и M270 MLRS с обсег на действия до 300 километра и възможност да поразяват цели дори в Крим вече са в Украйна, коментира в четвъртък Би Би Си с анализ за възможното използване на подобно въоръжение в руско-украинската война.
Коментар