If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Аве тоя лудия ,убиеца на деца, е на 70г. Той е почнал да се напикава вече.Кви след 10г щял да завземе еди кой си.Той е пътник ! 100%-ов
Я го държат 1г още,я не.
Разбира се , правилно си мислиш . След няколко години няма да има еврогейски съюз изобщо и това ще е правилното действие . Ние и още няколко държави ще преминем към Изтока (Русия) по естествен път и по желание. Тогава ще започне и доброто време за България .
След няколко години дори и Русия ще е напуснала Съветския съюз, не ги мислете. За България добрите години започват с изчезването на последните русофил-антибългари.
Украинската армия е нанесла удар с ОТР Точка-У по летището в Милерово. Не е ясно какви са загубите, но е допусната груба с оголването и липсата на ПВО. Явно в Айдар все още имат Точки.
Според мен няма да има Украйна.а част към Русия .. името ще се смени ще се изселят няколко милиона за дестабилизация... ще се населят с руско население.. Единствено шанс има ако руснаците вразумят хитлерчо... Аз все си мисля че след няколко години ще събере сили и ще се пробва с балтийските държави..
Разбира се , правилно си мислиш . След няколко години няма да има еврогейски съюз изобщо и това ще е правилното действие . Ние и още няколко държави ще преминем към Изтока (Русия) по естествен път и по желание. Тогава ще започне и доброто време за България .
След военната операция и установяване на контрол над Украйна, твърде възможно е да се проведе референдум. Тогава Украйна вероятно ще бъде ръзцепена.
Според мен няма да има Украйна.а част към Русия .. името ще се смени ще се изселят няколко милиона за дестабилизация... ще се населят с руско население.. Единствено шанс има ако руснаците вразумят хитлерчо... Аз все си мисля че след няколко години ще събере сили и ще се пробва с балтийските държави..
Няма плацдарм, а сега виждам и че при Херсон е имало успешна украинска контратака и овладяване на основния мост при Антоновка.
Има плацдарм и Гостомел и в момента не са си го върнали украинците. Над Куив е свален техен Су-27, както и е имало нова серия от удари. Интересното е че по западни източници са задействани не повече от 20 процента от руските сили, струпани до границата. Явно засега се кара на разузнаване с бой, с последващи удари с артилерия и авиация.
Важното е че света видя новият хитлер- джуджето путин. Важното е че путин няма да остане в историята като велик лидер а като един сатрап. Путин е боклук
Укайнско-натовската армия в Луганска област търпи тежки загуби, над 500 души за избити, изгубени са около 10 км територия, при това укрепени от години позиции. Най-тежките боева са там, в Суми, който е вече под руски контрол. Водят се боеве край Мариупол. Руснаците държат Херсон и Мелитопол, забелязано е тяхно движение в посока Запорожие, което означава, че се опитват да обкръжат голямата украйнско-натовска армия, която защитава линията от Харков-Маруипол.
След военната операция и установяване на контрол над Украйна, твърде възможно е да се проведе референдум. Тогава Украйна вероятно ще бъде ръзцепена.
На мен ми писна от соросоиди. Първо почнаха - да пазим природата. Добре. После да не вземе някой да ритне куче. После циганин да не го погледнеш на криво. После не насилие на жени. Добре бе, ама то прерастна на истанбулски извращетния. После две години пандемии. Сега война. До кога и до къде? Стааара гейропа умира и се надявам Путин да наложи обратни санкции. За доброто на ейропа. Защото аз хич не искам да ме управлява СЗО
Омръзна ми добре охранени и мазни соросоиди да обикалят купени с грантове медии и да ми говорят глупости.Тая сутрин един такъв разправяше как след като Путин сринел Украйна Запада щял да я възстанови....Да се смее ли или да плаче човек.Всички помним как Соломончо ни баламосваше че Запада щял да възстанови Ирак как щяло да потекат реки от мед и масло и нашите фирми как щели да получат тлъсти поръчки....Ха ха ха крайният резултат беше че опростихме три и половина милиарда дългове на Ирак....и 12 ковчега.Ей такива са ни спасителите от ЕС НАТО и САЩ
Укайнско-натовската армия в Луганска област търпи тежки загуби, над 500 души за избити, изгубени са около 10 км територия, при това укрепени от години позиции. Най-тежките боева са там, в Суми, който е вече под руски контрол. Водят се боеве край Мариупол. Руснаците държат Херсон и Мелитопол, забелязано е тяхно движение в посока Запорожие, което означава, че се опитват да обкръжат голямата украйнско-натовска армия, която защитава линията от Харков-Маруипол.
На мен ми писна от соросоиди. Първо почнаха - да пазим природата. Добре. После да не вземе някой да ритне куче. После циганин да не го погледнеш на криво. После не насилие на жени. Добре бе, ама то прерастна на истанбулски извращетния. После две години пандемии. Сега война. До кога и до къде? Стааара гейропа умира и се надявам Путин да наложи обратни санкции. За доброто на ейропа. Защото аз хич не искам да ме управлява СЗО
На матряла му дай само да го тътрят с автобуси и да грачи по натовските бази. Макар и неумен, матряла не спестява в рубли. Дори и интернет ползва матряла, но не обича да отваря сайтове с историческа тематика, понеже там доста неизгодни неща пише. Само изгодните чете, в специално за него създадени сайтове, по-лесно е.
Бай the way, пазарите още колко ще червенеят според теб?
Коментар